marți, 5 martie 2013

Cine esti d-ta d-le Basescu?



                 Cine esti d-ta d-le Basescu?
Aseara am ascultat conferinta de presa a Presedintelui Romaniei D-l Basescu Traian sustinuta din Palatul Cotroceni. Asa au comunicat televiziunile  de stiri, in realitate am avut ocazia sa ascult un ins care in mod samavolnic ocupa locul de Presedinte al Romaniei. Cuvantarea domniei sale semana cu invataturile lui Basescu catre fiica si pupila lui Elena, semana cu planul pus la cale de un bandit care asteapta la coltul strazi sa apara victima. Daca toate acestea nu sunt adevarate, atunci este si mai grav, in sensul ca lucreaza pentru alte state, ori intoarce serviciile aduse lui asta vara de catre diferiti populari(impopulari pentru mine)europeni. Stiam ca Ministrul de interne German a precizat ca va folosi dreptul de veto impotriva intrarii noastre in Schengen, nu mica mi-a fost mirarea cand Basescu ne-a luminat aseara spunandu-ne ca mai sunt alte sapte state care  se opun intrarii noastre in spatiu. Modul in care ne explica eruditul Presedinte aveam  impresia ca este un  angajat al guvernului german, ori al  altui guvern din cele 7 state ce ni se opun. A asteptat Basescu inca o oportunitate de a da in guvernul Ponta si a gasit-o, declaratia Ministrului de Externe  cu privire la hotararea ce va fi luata la Consiliul JAI din 7- 8 martie, spusa este adevarat mai barbateste si din pozitia verticala a barbatului de stat, nu a convenit Basescului, el nu vrea intrarea Romaniei in Schengen si elogiile sa-i fie adresate guvernului Ponta. Basescu este precum cucul de la ceas, cum are ceva de zis impotriva Guvernului Ponta iese da in parlamentari in guvernati,apoi se retrage in cuib.
Numai suport zicerile acestui Presedinte care se contrazice la fiecare pas batandu-si joc de buna credinta a oamenilor, de bunul simt al celor care in vara l-au dat jos si acum stau in case uitandu-se cu cata nesimtire le da povete acesta.
               Se va modifica Constitutia, este bine sa fie stipulat articol special pentru ca Basescu sa ramana Presedinte pe viata, nu de alta, dar, conform spuselor lui, este singurul care poate negocia cu cei din UE, este singurul care detine adevarul, ma gandesc cu groaza ce se va intampla dupa ce nu va mai fi la Cotroceni, dar poate va fi intr-o alta institutie de stat si ne va scrie povetele pe blog. Cum poate vorbi de dosarele penale ale ministrilor cand el a fost ales Presedinte avand un dosar penal in curs de judecata, cand mai exista multe alte dosare in curs de intocmire, sunt oprite anchetele numai fiindca este Presedinte si are super,super imunitate.
Domnule Basescu ai avut ocazia, beneficiind de 2 mandate, sa intri in istorie pe poarta principala, ai ratat ocazia. O intrebare simpla  iti puteai pune : “de ce am fost suspendat de 2 ori “? aici de gaseai raspunsul altfel de om ai fi devenit. Abia acum am sezizat ca d-ta crezi ca detii adevarul absolut,de altfel ai si spus de fiecare data cand ti  cuvantari(nu te supara ca vorbesc la persoana doua singular, cred ca ne-am jucat in curtea scolii impreuna fiind de aceiasi varsta), ca nimeni nu stie sa negocieze  in afara d-tale. A mai fost unul care credea  la fel ca d-ta ca este alfa si omega inceputul si sfarsitul, sti cum a sfarsit . D-ta nu poti sfarsi la fel a fost abrogata legea ce la ajutat pe Ceausescu sa intre in istorie intr-o zi de Craciun, dar cu multa cheltuiala din partea statului poti sta bine intr-un pension cu paza.
          05 martie 2013

2 comentarii:

  1. Ma unge la suflet articolul de mai sus, insa, ca satisfactia sa fie deplina, visez la demiterea lui Basescu, astfel incat sa nu beneficieze de facilitatile acordate de stat fostilor presedinti!

    Cam asta ar fi, in opinia mea, "cireasa de pe tort"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Dane si eu astept cu nerabdare acest deznodamant.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...