sâmbătă, 29 iunie 2013

Basescu si "Miscarea Populara" !



            Basescu a incalcat Constitutia, asta nici macar numai este o stire. Constitutia pentru Basescu, este ca mana pentru onanist, cand vrea sa se exicite violeaza aceasta brosura, pe care o poarta tot timpul cu el, pentru a o folosi la nevoie. Basescu s-a intalnit cu liderii Fundatitiei “Miscarea Populara” nu se numeste partid(inca) pentru a nu veni si mai brutal in conflict cu Constitutia, ne spune onor Presedintele ca a cerut sefilor acestei fundatii sa o transforme in partid, pentru a putea flexibiliza statul si a continua reformele incepute de Boc. Ne mai spune Basescu, ca acest viitor partid, va fi jucaria lui atunci cand nu va mai fi Presedinte, sper ca numai este mult pana atunci. Ciorbea facea o propunere care mi s-a parut buna, adica odata cu referendumul pentru Constitutie sa fie si pentru demiterea Presedintelui, in sfarsit o idée buna de la fostul Prim-Ministru.
De departe cea mai tare declaratie a fost aceea cum ca ii urmareste pe cei de la USL cu referendumul. Bravo domle, in sfarsit aveti treaba va urmariti cu referendumurile si asta pentru ca avem o CC care da hotarari ce va da multe motive de ras generatiilor viitoare, am fi putut rade si noi, daca nu ar fi fost dureroase pentru majoritatea populatiei. Ultima hotarare prin care legea referendumului cu prag de 30% este constitutionala de la anul incolo, pana atunci inca mai este Basescu la Cotroceni si nimeni nu vrea sa-l deranjeze.
            Aceasta lege ii vine ca o manusa celui care ocupa fotoliul din Dealul Cotroceniului, din mai multe motive :
1)      Usl-ul nu poate face referendum pentru Constitutie
2)      Basescu sta linistit la Cotroceni, cu actualul prag nu va mai fi demis.
3)      Parlamentarii nu isi pierd mandatul daca pleaca de la un partid la altul.
De fapt asta este un lucru important pentru Basescu, parlamentarii pot trece de la alte partide  la partidul Miscarea Populara, fara sa-si piarda mandatul, putand chiar sa aiba grup parlamentar propriu, dupa modelul UNPR-ului.
Lupta de racolare va fi foarte dura si se va da in primul rand pentru parlamentarii PDL, asta fiind si primul partid pe care Basescu doreste sa il termine, pentru simplul motiv ca nu au ales pe Elena Udrea presedinte al acestei formatiuni politice, desi el recomandase si sustinuse candidatura. Sfidarea si razvratirea pe fata a celor din PDL impotriva tatucului ii va costa; plecarea unora ca Macovei , Cotoi , Udrea, Anastase, cred mai degraba ca ar fi o igienizare pentru PDL decat o pierdere.
            Cum sa crezi intr-un proiect politic in care Lazaroiu este pion principal, aceasta mama omida a politici romanesti, ale carui premonitii nu au avut niciodata o  confirmare in plan real. Cum sa crezi in acest om, fost Ministru al Muncii, cand el nu a confirmat in nici un loc de munca.
            Un alt personaj din fruntea Miscarii este Cristian Diaconescu, un om adus de Nastase ca secretar in cadrul Ministerului de Externe, apoi Ministru de Justitie, chiar candidat la functia de Presedinte al PSD, cand a pierdut alegerile, de mult ce tinea la partidul pe care dorea sa-l conduca, a plecat din partid, s-a inscris la UNPR, aici s-a creat o functie special pentru el, aceea de Presedinte de Onoare. Cand Basescu a facut semn cu degetul spre Diaconescu, chemandu-l la Cotroceni, nu a stat pe ganduri si a parasit UNPR, asta da om, numai bun sa ai incredere in el.
            Udrea, care in mod sigur va face parte din conducere, ce incredere sa aiba populatia in cea care a cheltiut banul public fara discernamant. Ma opresc aici desi puteam scrie inca multe despre conducerea acestui viitor partid.
            Nu voi inchide articolul pana nu voi spune cateva cuvinte si despre mentorul, patriarhul si ctitorul acestei viitoare formatiuni politice, Basescu. Da-ti credit acestui partid de vreti salarii taiate, pensile ciuntite, bebelusii fara pempersi si handicapatii fara ajutoare. Doamne apara-ne si ne pazeste, caci sti urgia declansata de acest om vandut Satanei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...