vineri, 21 iunie 2013

Mila lui Basescu fata de Zegrean,sau cum se judeca la CCR!



            CCR institutia suprema coordonata de Basescu, in lupta impotriva Parlamentului, a guvernului si in general impotriva tuturor acelora care se opun marelui “om”.  Sef al acestei institutii supreme, este un anume Zegrean pensionat de boala din cauza unui handicap sever la ochii, handicap ce necesita un comportament psiho-afectiv din partea celor din jur. Acest handicap explica toate deciziile controversate luate de-a lungul timpului de presedintele Curtii Constitutionale. Problema care se pune si nu stiu cum o poate rezolva, este aceasta necesitate de comportament psiho-afectiv a celorlalti fata de domnia sa. Probabil ca dupa sedinta de judecata ceilalti judecatori merg in biroul presedintelui si cu toata afectiunea il intreaba ce hotarare sa dea, in functie de raspunsul lui Zegrean se da hotararea. Sa nu credeti ca d-l Zegrean da raspunsul imediat, nu,mai intai il intreaba pe cel ce se poarta cel mai afectuos cu el, Basescu, acesta pe un ton cald, plin de iubire si promisiuni, ii comunica cu toata dragostea, ce hotarare sa dea in speta judecata. D-l Augustin Zegrean om cu mare experinta in domeniul magistraturii, o viata intreaga a fost consilier juridic la Baza de aprovizionare tehnico materiala si controlul gospodariri fondurilor fixe(BJATMCGFF), dupa aflarea verdictului, il impartaseste si celorlalti judecatori ce se comporta afectiv cu el, adica inca 4 in total 5 din noua judecatori; ceilalti 4 judecatori cu ura  si fara sa aiba pe cel mai afectuos om in sufletul lor, vor avea o opinie separata, fata de ceilalti  5 judecatori, opinie care ii va face rau lui Augustin Zegrean stiut fiind faptul ca el este handicapat (are si pensie pentru asta) si toti cei din jurul lui trebuie sa aiba un comportament psiho-afectiv.
Atata afectiune s-a strans in sufletul domnului Presedinte al Curtii Constitutionale incat il roaga pe Presedinte sa-i dea teme , cum ar fi daca astia il mai sacaie cu dosarul “flota”, ori “Casa din Mihaileanu, ori alte dosare, asa ca va da niste hotarari care sa bage orice activitate infractionala a lui Basescu in ceata neconstitutionalitatii. Nici nu trebuie sa fi suparat pe judecatorul CCR, ca pentru putina afectiune, recomandata de doctor, si vreo 300 milioane de lei vechi pe luna, este gata sa sara si in put pentru  cel ce se poarta cu blandete cu acest suflet gingas. D-l Zegrean, ca de altfel toti cei facuti din acelasi aluat, are un comportament slugarnic, de fripturist, de Dinu Paturica ajuns intr-o asemenea functie; nimic nu-i prea mult, pentru cel ce da. Acest om, pentru cativa bani in plus si ceva mai multa afectiune, este gata sa-l vanda pe afectuosul sef de acum, dupa plecarea lui Basescu de la Cotroceni doar nu o ramane omul fara afectiune, va cauta un altul care sa stie sa se poarte bland cu sufletul sensibil al d-lui Zegrean si il va gasi, pentru ca si cel care va veni va avea nevoie de constitutionalitate, ori neconstitutionalitate, d-l Presedinte al CCR tocmai pentru asta este acolo, sa dea celui ce-i da, orice are nevoie.
Ce am scris pana aici este un pamflet, din pacate lucrurile sunt mult mai dureroase.
Curta Constitutionala reprezentata de actualii membrii se comporta ca niste slugi aflati in simbria celor care iau trimis acolo, hotararile lor in 99 % din cazuri sunt date in functie de  cine a introdus contestatia, daca sunt de-ai lui Basescu ori a altora. Daca sunt de-ai lui Basescu hotararea va fi in raport de 5-4 in favoarea lui, daca este introdusa de ceilalti in 99% din cazuri vor fi solutii impotriva contestatiei in raport de 5-4. Asta este tara, astea sunt institutiile, astia sunt oamenii. Cand te judeca un om cu Handicap sever si nevoie  psiho-afectiva , te astepti ca si hotararea data, sa fie la fel de handicapata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...