luni, 16 septembrie 2013

Stiri de ultima ora.! XVII.



            Ultimul buletin informativ ne spune ca Basescu si-a anuntat demisia, conform pactului  de coabitare, ce continea un articol secret, Ponta a fost nevoit sa demisioneze si el. S-a format de urgenta un guvern de uniune nationala,din care lipseste USL-ul,  avandul ca Prim Ministru pe Dan Diaconescu Direct si care are o singura sarcina pana la alegeri, curatarea tarii de ciocoi. Parlamentul impreuna cu Academia Romana studiaza care sunt criteriile dupa care unii vor fi declarati ciocoi. Dan Diaconescu Direct sustine ca personajul tipic dupa care urmeaza sa se faca portretul robot al viitorilor ciocoi ar fi Primarul Oprescu, aici sunt dispute aprinse, multi sustin ca mai aproape de ceea ce ar trebui sa reprezinte un ciocoi ar fi Videanu, dar sunt si alti carcotasi care spun , e drept mai pe la colturi si cu jumatate de gura, ca insusi Dan DD ar fi cel mai mare ciocoi. Dezbaterile continua pe aceasta tema, vom fi tinuti la curent cu eventualele hotarari. In prima sedinta de guvern se va adopta o OU prin care cei de la RMGC vor fi lasati sa ecolocizeze zona si sa conserve galeriile romane de la Rosia Montana, apoi nu au decat sa plece, dar la fel de bine pot sa ramana in tara si sa faca turism in judetul Alba.
            In semn de protest si de solidaritate cu Victor Ponta, Crin Antonescu nu vrea sa asigure interimatul la Presedentia Romaniei si nici altcineva din partea USL, astfel  s-a ajuns ca Verestoy Attila sa fie nevoit sa tina locul Presedintelui pana la alegeri. Ca prima hotarare  luata si pe care urmeaza sa o supuna Guvernului spre aprobare, fiind considerata de mare urgenta, este  inventarierea copacilor din zona Harghita Covasna (bineinteles daca mai sunt). Listele de inventar ii vor fi inmanate personal Presedintelui interimar care, va lua toate masurile ce se impun, ca si copacii ramasi, sa fie trimisi in timp cat mai scurt pe pietele UE, unde vor fi transformati in mobila.Este de preferat ca toate acestea sa se intample inainte ca un nou Presedinte sa ajunga la Cotroceni.
            Crin Antonescu intr-o conferinta de presa deplangea soarta USL-ului (multi ar fi tentati sa spuna ca plangea dupa fotolilul de la Cotroceni), dar il bravura pe Ponta care a preferat sa-si sacrifice pozitia de premier numai sa il inlature pe Basescu de la Cotroceni.
Astfel ca dintr-o data Ponta a redevenit prietenul lui C.Antonescu, nu coleg . Am avut ocazia sa vad in Romania adevarati barbati de stat, oameni care pentru un viitor mai bun al tarii, nu au pregetat sa-si inainteze demisiile, lasand ca tara sa fie guvernata de un guvern de uniune nationala condus de un om dinamic, cu putere de munca, care va reusi sa faca lumina in toate dosarele si problemele tarii neelucidate pana acum, stiut fiind faptul ca este singurul om care a putut elucida o enigma ce framanta intreg poporul si anume : daca Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran, ei bine DDD a spus da, in acest fel tot poporul a rasuflat usurat.
            Cu DDD care va rezolva toate problemele nerezolvate si cu Verestoy ce ne da siguranta rezolvarii fondului forestier, in sensul taierii tuturor padurilor, sunt sigur ca vor vedea padurea si cei ce nu au putut-o vedea pana acum din cauza copacilor si nici nu vor mai fi carcotasi care sa spuna ca nu isi face guvernul treaba din cauza lui Ponta, ori din cauza lui Basescu. Doamne, iti multumim ca in sfarsit ne-ai miluit, cu cei pe care ii meritam!

2 comentarii:

  1. Sunteti extrem de surprinzator cu asemenea noutati ale zilei !!!
    De domeniul sansfictiunilor dorite, sau nemeritate ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuza-ma Georges,ai vrut sa scri satisfactiune? Apoi voi raspunde.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...