vineri, 4 octombrie 2013

Antonescu urecheaza pe Ponta si Basescu !



            Excelent discursul d-lui Antonescu, ma bucur ca a iesit pe post si l-a urecheat zdravan pe prietenul Ponta, uitasem, mai nou sunt numai colegi, deasemeni i-a tras un perdaf si lui Basescu, pe buna dreptate. Procurorul General al Romaniei nu stie sa vorbeasca? Daca nu stie, de ce a fost numit in aceasta functie, cand asta ar trebui sa fie prima calitate, un bun orator? Iar daca stie si nu vorbeste, nu isi asuma masurile pe care le ia, este grav, nu trebuie ca Primul Ministru sa vorbeasca in numele lui, de parca Procurorul General ar fi handicapat, premierul trebuie sa-si vada de lucrurile lui, aici Antonescu a avut dreptate cand l-a urecheat pe Ponta. Procurorul General trebuia sa iasa cu declaratie de presa pentru a denunta presiunea ce o exercita asupra lui Presedintele Romaniei, nu a facut acest lucru, noroc cu T. Basescu ca ii place sa se laude cu : “nu e bine domnu'…”
            Din perspective USL-ului nu cred ca a facut bine C. Antonescu in momentul in care la atacat pe Ponta, dar se pare ca numai conteaza USL-ul, mai ales prin prizma alegerilor europarlamentare de la anul cand fiecare partid candideaza pe liste proprii.
            D-l Antonescu, care, nu este novice in politica, stie ca va castiga electorat prin criticarea, pana la desfiintare, a lui T.Basescu si mai nou prin faultarea lui Ponta ori de cate ori, are ocazia. USL-ul, ca alianta, se afla la terapie intensiva, unde este ventilata artificial si cu ajutorul aparatelor tinuta in viata. Daca si aceasta alianta se destrama, inseamna ca Romania nu este facuta sa fie guvernata de aliante bine puse la punct, ci numai de aliante post electorale fiintate ad-hoc.
Sigura sansa a lui Antonescu de a  castiga prezidentialele de la anul este sa nu desfiinteze alianta. In momentul in care alianta se destrama,  se va pierde si programul  USL; pentru a fi reinviat acel program va fi nevoie de foarte multa munca, pentru ca in clipa in care alianta nu mai exista, o mare parte din electoratul USL se va reorienta si va cauta alte formatiuni in care sa aiba incredere, desi ma indoiesc ca la ora actuala ar exista vreo formatiune politica care sa dea noi sperante maselor de votanti.
Din postura de sef al Camerei Superioare a Parlamentului, d-l Antonescu are putine sanse sa fie vazut, singura posibilitate sa fie pe buzele tuturor, sa se vorbeasca despre domnia sa ar fi sa astepte ca cei doi, Basescu si Ponta sa faca greseli, atunci sa iasa si sa dea in ei fara menajamente, sa sara sange, electoratul ar jubila, ar striga ceva de genul: “ai vazut ce le-a facut Crin? Nu-i lasa de capul lor, dom'le asta este mai corect si mai sarac decat Iliescu. Le-a zis-o la amandoi, are vorbele la el dom'le, bravo lui, asta este bun de Presedinte!.Si poate ca va si castiga fara ajutorul PSD-ului, mai ales ca opozitia nu are deocamdata niciun candidat serios pentru Presedintie.” Crin Antonescu, asta este sansa vietii dvs. de a deveni locatar la Cotroceni, nu rupeti USL-ul, vorbiti cu Ponta sa va mai lase sa-i mai dati cate una pe dupa ceafa si sa nu se supere, eventual sa puna pe socra-su' sa citeasca psalmii pentru binecuvantarea aliantei si sa nu mai afurisesca pe cei care, pe buna dreptate , ii mai arata obrazul lui Victor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...