duminică, 23 martie 2014

Eternul Basescu



            Stiri de ultima ora, stiri fierbinti, stiri la prima mana. In ultimul moment T.Basescu a oprit pe Eba sa isi depuna candidatura si a inscris-o la facultatea  de filologie, ca student asistent, adica, asista si se minuneaza, cum ceilalti studenti pot vorbi corect romaneste si ea, nu. Laudabila hotararea tatalui, mai ales ca PMP nu are nicio sansa sa intre in Parlamentul European. Se pare ca intentiile bune ale lui Basescu nu se opresc aici, a ordonat E. Udrea sa depuna in Parlament un proiect de lege prin care sa fie amendata Constitutia in asa fel incat sa i se permita sa candideze inca un mandat, deja a vorbit cu Zegrean de la CCR ca, in cazul sesizarii Curtii, sa fie respinsa sesizarea pe motiv ca tara trebuie condusa si inca nu a fost gasit un candidat care, sa corespunda profilului, C.Antonescu este inca imatur si nehotarat, altfel nu rupea alianta, Ponta nu vrea sa candideze, Oprescu  sa ramana la capitala pentru a construi soseaua suspendata, iar Udrea trebuie sa mai creasca la umbra vajnicului si nemuritorului Demis, remis, permis si interzis.
In sustinera acestui proiect si-au dat mana toate partidele, PNL-ul ca aliat al dreptei curbate spre stanga, PSD-ul pentru ca, atata timp cat Basescu este la Cotroceni, orice greseala ar face , arunca pe Presedinte, PDL-ul pentru ca inca nu au fost cu adevarat intarcati de Basescu, iar celelalte partide nu conteaza.
            Monica Macovei, cand a auzit despre proiect, initial nu a inteles despre ce este vorba si crezand ca se incearca readucerea lui Iliescu ca Presedinte, a inceput, sa alerge, sa strige si sa isi smulga parul din cap, pe ulitele Bruxellului, ca la Bucuresti se incearca o lovitura de stat, alaturi de ea a inceput sa strige  si C.Preda,  noroc cu Baconski care, a lamurit lucrurile : “stati linistiti, ca noi am initiat proiectul de lege, cum sa fie lovitura de stat, daca il initia PSD, atunci da, era lovitura de stat”. Curat murdar,coane Teo!
            Dupa depunerea proiectului in Parlament, au inceput sa soseasca telegrame de sustinere si felicitare din partea popularilor europeni, personal din partea lui Barroso, Angelei Merkel, din partea SUA, prin ambasada din Romania. Deasemeni o telegrama emotionanta si plina de gratulatii, a sosit din partea lui Putin, acesta il asigura de bunele sale intentii si-l roaga sa devina mediatorul principal intre Rusia si Ucraina pe deoparte si Rusia si UE, pe de alta parte. Deasemeni Presedintele rus crede ca T.Basescu va tempera NATO si promite ca in viitor Marea Neagra sa nu mai fie lac rusesc.
            Asta este, mai visam cateva luni, sper ca pana atunci, sa nu le treaca prin cap, sa faca ce am scris eu aici.

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...