marți, 3 iunie 2014

Dilema lui Tariceanu



                                               


                        Cocoţat în vârful gardului care înconjoară sediul PNL, neştiind ce să facă, să sară in curte, ori să rămână în afară, din această dilemă nu poate ieşi Tăriceanu. El ar vrea să ajungă în curte, chiar în sală, acolo unde se iau deciziile, dar dacă nu este primit, dacă va fi dat din nou afară, se compromite de tot. Să rămână în afara jocului iar nu-i convine, ratează ocazia de a ajunge în vârful partidului. A dracului dilemă.
            Greşeala cea mai mare a fost atunci când a demisionat din partid, nu ai voie, tu, ca fost Preşedinte al partidului, ca fost ministru, prim-ministru, pus în aceste funcţii de partid, să demisionezi cand partidul nu este deacord cu tine. Îmi pare rău că trebuie să spun d-le Tăriceanu, dar dvs. trebuie să fiţi deacord cu partidul, chiar dacă în acel moment greşeşte, rămâi în partid şi încerci din interiorul lui să îndrepţi lucrurile. Sunt deacord cu dvs. că partidul luând acele decizii, a greşit, mai târziu chiar s-a văzut bine greşeala şi mulţi regretă ieşirea din USL, mai ales Crin Antonescu care şi-a încheiat cariera politică din cauza acestui fapt. Tocmai pentru că era aşa o greşeală nu trebuia să fugi, partidul avea nevoie de oameni vechi cu experienţă şi expertiză politică. Fostul om politic C.Antonescu, intr-un fel avea dreptate când critica fuga dumitale. Un adevărat soldat şi un membru de partid este un soldat, nu părăseşte lupta, pentru că inamicii sunt mai mulţi, rămâne şi luptă până la ultima picătură de sânge aşa cum a făcut Dinu Brătianu, ori M.Ionescu-Quintus, prietenul dvs.
            D-le Tariceanu, sunteţi un bun om politic lăsând la o parte această greşeală, eu zic să săriţi gardul, dar cel mai bine este să intrati pe poarta principală, să vă faceti mea culpa pentru demisie, considerând-o ca un gest de protest împotriva deciziei luate de partid la un moment dat şi să vă reînscrieţi în partid (din alte surse ati fi deja membru), apoi prin modificare de statut să puteti candida la funcţia supremă în partid. Nu sunt liberal, sunt de stânga, nu sunt fan PSD, sunt fan Romania şi în acest context sper ca PNL să rămână un partid care poate face alianţe şi nu fuziuni. Sunt doi candidaţi acum pentru presedinţia partidului, Iohannis şi Ghişe, mi-aş dori să câştige Ghişe, dar nu cred să aibă forţa necesară, din acest motiv cred că este neapărată nevoie să candidezi pentru funcţia de Preşedinte al PNL. Iohannis a fost cel care a scos PNL-ul din USL şi tot este cel care l-a lucrat până la distrugere pe C. Antonescu. Trebuie barat drumul neamtului spre şefia partidului, dealtfel tot dezastrul de acum l-am prevăzut in articolul : http://carstea-ionel.blogspot.ro/2014/03/seppuku-lui-antonescu-asistat-de.html, acest lucru se poate face numai prin candidatura domniei tale şi alegerea evident ca Preşedinte al partidului.
            Succes domnule Tariceanu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...