marți, 16 septembrie 2014

Nuţy narcisista şi rokerul Klaus

       Deşi oficial nu este campanie electorală, toţi oamenii politici începând cu Preşedintele Românieie se află în campanie. Un exemplu, de cum nu trebuie făcută campania, am văzut la vicepreşedintele PNL Ludovic Orban cu ocazia prezentării candidatului ACL Klaus Iohannis. Un amestec jenant de pupincurism, arivism şi grandoare.Jenaţi s-au simţit şi însoţitorii lui Iohannis.
Fără să vrea Orban a scos în evidenţă, deşi nu asta a vrut, defectele candidatului ACL la fotoliul prezidenţial. Sigur că, de departe, lipsa apetitului pentru comunicare este un greu handicap pentru un politician, mai ales în campania electorală. Când găseşti şi un diletant care vrea să facă ce nu ştie, cum a fost Orban şi scoate în relief tocmai faptul că mai mult tace decât vorbeşte, lui Iohannis i-a făcut un mare deserviciu. Mă aşteptam că Ludovic Orban să lase deoparte apucăturile de lăutar, de roker, acolo se afla în postura de Preşedinte al organizaţie Dâmboviţa al PNL şi se afla la o întâlnire oficială cu candidatul la prezidenţiale Klaus Iohannis şi ceilalţi membri ai conduceri ACL. Nu poţi să faci un moment festiv, atingând ridicolul.
       Sunt suficiente gafele pe care le face Iohannis însuşi, nu este nevoie să fie ajutat în pierderea de procente şi printr-o campanie prost gestionată Am urmărit filmuleţul de mai multe ori, părea să-i placă Preşedintelui PNL laudaţio făcut pe ritm de rok de lăutarul Orban. Începe să simtă puterea, începe să simtă cât de bine este să fie adulat, cât de bine este să fie în vârf şi să privească cu îngăduinţă la cei ce se târăsc la picioarele lui.
       Un caz jenant de narcisism l-am văzut la E.Udrea în timpul întâlnirii cu tineretul PMP. Fiecare participant era îmbrăcat cu un tricou ce avea imprimată poza ei. M-am  întrebat :”de ce dracu era nevoie ca preşedinta PMP să se vadă în pozele de pe toate aceste tricouri”? Răspunsul nu poate fi decât unul : NARCISISMUL. Candidata PMP la prezidenţiale este îndrăgostită de ea, cum nu se poate uita tot timpul în oglindă, a hotărât ca toţi cei din jur să poarte tricouri cu poza ei, astfel, putându-se admira în orice moment. Cred că este atât de îndrăgostită de propria persoană încât, face sex cu ea însăşi şi chiar devine geloasă când se uită la altcineva  în afară de ea.
Aceste personaje demne de un carnaval grotesc, doresc să preia funcţia de Preşedinte al României. Numai pronunţând numele acestei înalte demnităţi şi mă cuprind fiori de respect, când spun Preşedintele României, mă gândesc la Imnul de stat, la drapelul Ţării şi al UE.Este adevărat că în ultimii 10 ani anvonul prezidenţial a fost de multe ori transformat în pupitru pentru bârfe de un om ce nu aavut niciun respect pentru locul sacru în care se afla, ori pentru Constituţia României.
Cum să pot gândi măcar, că vreunul din cei mai sus pomeniţi ar putea ajunge în fotoliul prezidenţial. Iohannis, conform spuselor lui Orban, nu vorbeşte, iar când vorbeşte, conform propriilor spuse, trebuie să mai traducă alţii în urmă, ce a vrut el să spună. Udrea Elena, această narcisistă, urmaşa lui Traian Băsescu, nu poate şi mai ales nu trebuie să ajungă la Cotroceni. Odată votată Preşedinte, am aduce pe Băsescu pentru al treilea mandat la Cotroceni. Au fost prea multe două. Aşa că, nu votez Elena Udrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...