luni, 24 noiembrie 2014

Românii îşi vor ţara înapoi

       De-a lungul istoriei noastre zbuciumate, România, ori provinciile româneşti, cum au fost până în 1881 când principatele unite Moldova şi Ţara Românească devin România, a fost nevoită să lupte pentru aş menţine independenţa, ori pentru a se apăra de diverşi cotropitori. De fiecare dată domnitorul, ori regele, împreună cu poporul luptau pentru independenţa României lor.
         Din vara lui 2012, am auzit o nouă expresie : luptăm să ne luăm România înapoi, luptăm să ne luăm ţara înapoi. Primul om pe care l-am auzit clamând că îşi vrea Ţara înapoi a fost Monica Macovei, sincer să fiu, nici acum nu am înţeles de unde urma să o recupereze. Acum îmi explic de ce Macovei, Blaga şi ceilalţi, încă mai sunt votaţi de electorat, când guvernul Boc a făcut acele tăieri, în mod sigur nu au tăiat şi celor din ţara lor, ci numai acelora care îşi aveau ţara în partea opoziţiei.
 După suspendarea Preşedintelui din vara lui 2012, M.Macovei şi toţi ceilalţi nu-şi mai găseau locul, nu ştiau unde se află, umblau bezmetici căutându-şi ţara. Monica alerga cu coamă despletită şi bretonul fâlfâind, strigând cât o ţineau bojogii, că îşi vrea ţara înapoi. Foarte bine, mi-am zis atunci : băi care i-ai luat ţara femeii, dă-i domle ţara înapoi, cum să stea ditamai femeia într-o ţară, fără ţară.
Bănuiesc că după revenirea lui Băsescu la Cotroceni s-au aranjat lucrurile, pentru că Monica nu a mai revendicat nimic.
          Mai nou şi Iohannis spune că şi-a luat ţara înapoi, bă, voi aveţi ţara asta pe rând fiecare.
Nu ştiu cum să vă explic, dar România nu este o vacă pe care să o mulgeţi de câte ori ajungeţi la putere, sau este. Acum încep să mă dumiresc, din acest motiv vreţi voi bandiţilor să vă luaţi Ţara înapoi, să o puteţi mulge pe rând, da, da, da, România este vaca voastră.
Mi-ar place să aud că această vacă s-a îmbolnăvit grav de „boala limbii albastre”, iar veterinarii cu legitimaţii de procurori DNA să instaureze o carantină cu toţi aceşti „mulgători”. Locaţia poate fi oriunde, de la Jilava până la Sighetul Marmaţiei. E bine ca din alaiul „mulgătorilor” să facă parte văcari din tot spectrul politic, nu de alta, dar, bogăţia culorilor ar da un tonus plăcut ochilor. Doresc să atrag atenţia tuturor acestor nevolnici politici, indiferent de partid, că a venit timpul să lase deoparte asmuţirea cetăţenilor acestei ţări unii împotriva celorlalţi, numai pentru ca ei să poată fura în linişte. Poporul se va trezi cât de curând, numai poate răbda umilinţa la care a fost supus şi încă mai este, va veni un moment când vor cere socoteală pentru toate relele făcute de politicieni şi acoliţii săi acestei ţări. Nici un politician din '90 şi până astăzi nu poate scăpa de judecata poporului, acela care nu a furat, este vinovat pentru nepăsarea de care a dat dovadă cât a fost la putere şi chiar în opoziţie. Va veni vremea când DNA-ul va fi ca un adăpost sigur pentru infractori, numai aşa ar putea scăpa de furia maselor dezlănţuite.
      Să terminăm cu prostia României împărţite, România este una şi indivizibilă, infractorii sunt mulţi şi imprevizibili. Domnilor politicieni şi patroni cu probleme în justiţie, puneţi mâna şi investiţi în penitenciare, este o afacere pe termen scurt, mediu şi lung care asigură prosperitate. În plus de asta, le puteţi utila cu tot confortul necesar, spre exemplu la ferestre puteţi pune gratii încrustate cu pietre swarovski. Succes şi un sejur cât mai lung şi plăcut!

Un comentariu:

  1. Tara, acest cuvant cu valoare de simbol, este revendicata de cei ce au fost inlaturati de la masa celor potentati. Tara suntem noi, amaratii care aducem bani la buget, ca sa aiva ei ce jefui...? Si cind altii preiau vaca de muls, striga in gura mare ca vor "tara" inapoi.....

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...