vineri, 6 februarie 2015

De la sânul Elenei, în sânul familiei.

  
     De mai mult de o lună de zile toată lumea se întreabă, unde este Traian Băsescu?
Acum câteva zile am avut „bucuria” să constat că, este bine sănătos, bunic pentru a treia oară. Şi totuşi lui Băsescu îi lipseşte ceva, lipsa de poftă de vorbă.
De câteva săptămâni DNA-ul a intrat în priză, a început campania curăţeniei de iarnă-primăvară. Arestarea Alinei Bica a fost numai un prim semnal, au urmat Cocoş, Pinalti, Hrebenciuc, Videanu şi mulţi alţii, de departe vedeta acestor acţiuni este, marea, inegalabila, uriaşa, Elenaaaaaaaaaaaaa Udrea. Cu prilejul acestor chemări la DNA, apoi punerea sub „control judiciar” a Elenei Udrea am descoperit un alt om. Conform declaraţiilor şi interviurilor date în mod alert de Marea Blondă, am constatat că această doamnă era în toate, avea serviciu de informare propriu, altul decât SRI, din informaţiile prezentate de acesta mergea şi îl informa pe Traian Băsescu despre ce îi ascundea SRI-ul. Asta nu înseamnă că nu avea întâlniri de taină şi cu capii SRI. Apoi tot din declaraţiile ei aflăm că ştia de toate manevrele cu bani făcute de soţul ei Dorin . Astfel Elena a anunţat pe Preşedintele Băsescu şi Premierul Boc de toate matrapazlâcurile făcute la ANRP, ori în alte instituţii.
     După plecarea de la Cotroceni, fostul preşedinte nu a mai ieşit în public. În zadar la aşteptat E.Udrea cu covorul roşu, pâine şi sare plus un birou mare, că Băsescu nu a venit la PMP, aşa cum promisese. A fost normală hotărârea fostului şef de stat, el ştia de la servicii despre tam-tam-ul ce urma şi atunci a hotărât să se dea la fund. Sigur că îl doare sufletul când o vede pe Udrea încolţită, dar conform principiului lui, o va sacrifica fără să încerce să o apere, până la urmă aici nu este vorba de libertatea ei, este vorba chiar de libertatea lui. Fire văzute şi nevăzute duc din dosarele DNA-ului direct la Traian Băsescu, acesta va face tot ce este posibil pentru a nu da ocazie procurorilor să acţioneze asupra lui.
A plecat de la sânul generos al lui Nuţy Udrea în sânul cald al familiei. Pentru prima dată după 10 ani, Băsescu încearcă să se elibereze de sub tutela lui Nuţy, găsind sprijin în sânul propriei familii, alături de cei trei nepoţi.
Libertatea lui Băsescu stă în vârful peniţei lui Udrea şi a celorlalţi arestaţi de acum şi viitori, pentru că este clar că mafia formată în jurul lui T.Băsescu va fi spulberată. Va fi foarte greu ca procurorii să facă o voltă pentru a-l ocoli pe fostul locatar de la Cotroceni.
Pot spune că T. Băsescu stă acasă chitit cu ochii pe televizor şi pe uşă, să vadă ce se mai întâmplă şi mai ales dacă îi bate cineva în poartă. S-a dus dracu toată spoiala, tot praful în ochi pe care ni-l arunca Băsescu referitor la servicii şi justiţie. După ce a fost condamnat un Prim Ministru de talia lui A. Năstase, nimeeni şi nimic nu va putea să oprească tăvălugul justiţiei.
     Domnule Băsescu vă întreb direct: cum dracu se face că dvs. cel mai informat om din stat nu ştiaţi nimic despre afacerile lui Cocoş şi Elenei Udrea? Pentru că dacă aţi fi ştiut, nu aţi fi lăudat-o în timpul campaniei electorale de acum trei luni de zile. Adică, nu aţi fi girat-o ca potenţial şef al statului. Care dracu este adevărul, aţi sperat ca odată ajunsă Preşedinte să vă apere de eventualele neplăceri ce le puteaţi avea cu procurorii? Ori serviciile îşi băteau joc de dvs., parcă nu aş crede, dvs. declaraţi că le-aţi îngenuncheat, ori v-au înfrânt ca pe Constantinescu?
Dacă nici una din aceste variante nu este valabilă, este valabilă cea a lui Udrea din care reiese că, gen. SRI Coldea era implicat în afaceri necurate. Cât de aproape, ori cât de departe, sunteţi de toate aceste murdării ? Elena, draga de ea, va ocolit până acum cât a putut, dar mai ales cât a vrut, după arestare, va mai fi hotărâtă să vă apere?
Udrea a ieşit cu generosul decolteu la bătaie cu toată lumea, dă şi-n stânga şi în dreapta, doar, doar, are să zică cei ce o urmăresc, săraca, cum au părăsit-o toţi.
Udrea a spus o chestiune care m-a făcut să tresar, „anumite dosare ale ei au fost făcute la comandă politică”, cum dracu vine asta, că doar Băsescu cotrola serviciile şi procuratura. Asta este, avem numai făcături de dosare şi nici un hoţ veritabil.
Să las deoparte zicerile lui Udrea şi să îi amintesc lui Băsescu că abia acum începe să funcţioneze statul de drept, până acum a fost statul de „drepţi”.Este posibil ca acasă să ai o arhivă cu dosare făcute multor oameni cu funcţii de decizie şi de anchetă, dar nu cred că te vor salva. De acum încolo teme-te T. Băsescu, uită-te peste umăr, Elena a aşteptat un mare bărbat să o salveze, e dezamăgită. O femeie rănită e mai periculoasă decât o fiară sălbatică. Ori cât de generos ar fi sânul lui Udrea tot nu te puteai ascunde, dar acasă aveai  unde, în sânul familiei. Pentru cât timp, depinde de alţii.

Un comentariu:

  1. Ori cât de generos ar fi sânul lui Udrea tot nu vă puteţi ascunde, dar acasă aveţi unde, în sânul familiei. Pentru cât timp, depinde de alţii.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...