marți, 17 februarie 2015

Felicitări Antena 3!


      Acest articol va naşte foarte multe dezbateri, unii mă vor înjura, alţii mă vor lăuda, că aşa e-n viaţă. Voi scrie despre Antene în general şi Antena 3 în special.
Antena 3 este în ziua de astăzi, precum posturile de radio interzise pe vremea comuniştilor, mă refer la „Europa liberă” şi „Vocea Americii”, la fel ca posturile amintite mai sus, sunt vizionate de marea majoritate a populaţiei, dar puţini sunt cei care recunosc acest lucru. Este la modă să înjuri posturile trustului Intact, ca fiind vândute, partizane şi corupte. Este de bonton să asculţi B1 TV şi să înjuri PSD-ul cu Iliescu şi Ponta cu tot.
     Dacă ar fi să mă iau după retinguri, de departe Antena 3 este liderul canalelor de ştiri şi asta la o diferenţă foarte mare faţă de urmăritoare. Cel mai mare duşman al trustului Intact în general şi Antenei 3 în special este Traian Băsescu. Acesta, deşi Preşedinte în funcţie, a mers până acolo încât, a cerut boicotarea Antenei 3, adică telespectatorii să numai urmărească acest canal de ştiri. Dacă nu ar fi fost Preşedinte, ci o persoană particulară îl înţelegeam, dar din înaltul funcţiei a fost un abuz.
Ziariştii de la acest canal de ştiri şi-au propus descâlcirea iţelor încurcate din vremea guvernării Boc, atunci când pensionarii, bugetarii, persoanele handicapate, etc., au avut de suferit, iar guvernanţi şi clientela lor politică şi-au umflat buzunarele, sacoşele şi conturile cu bani.
     Îmi amintesc emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu, în acele emisiuni maestrul Cristoiu era un fervent adversar al lui Băsescu. Citez din memorie spusele lui Cristoiu din vara lui 2008 :” Voi vă daţi seama ce înseamnă încă 5 ani cu Băsescu la Cotroceni?”. Ca dintr-o dată maestrul să facă o întoarcere la 180 grade şi să ajungă în tabăra lui Băsescu ca lider al pupincuriştilor băsişti. Dacă de la Irina Petraru, Mădălina Puşcalău, ori Andrei Bădin, am înţeles că îşi făcuseră un titlu de glorie din a arunca cu zoaie în cei alături de care mâncaseră o pâine, pe maestrul Cristoiu, cunoscut, chiar foarte cunoscut jurnalist, nu îl înţeleg cum, poate râde de un fost coleg de emisiune care, ani de zile i-a fost tovarăş şi s-au înţeles perfect.
Mă uit pe facebook, este o adevărată cruciadă împotriva Antenei 3, sunt convins că marea majoritate a celor ce scriu contra A3, urmăresc acest canal, dar numai pentru a fi în trend ponegresc.
Am admirat de-a lungul timpului emisiunile Oanei Stancu de dezvăluire a unor matrapaslâcuri făcute de politicieni de marcă precum, Elena Udrea, Monica Iacob Ritzi, dar mai ales de Adriean Videanu. Sigur, de fiecare dată aceşti politicieni negau, acum a venit ziua când începe să se risipească ceaţa de pe aceste persoane şi dosarele lor.
Dana Grecu, această mână de oase cu ceva cărniţă pe ele, la fel de blondă ca E. Udrea, după spusele lui Băsescu, mă uimeşte în fiecare seară cu puterea ei de a ţine piept tuturor politicienilor invitaţi în platou. Insistenţa ei în a afla adevărul despre o anumită temă ce se dezbate, a pus-o de multe ori în situaţii limită. Invitaţi, deranjaţi de poziţia intrasingentă a Danei Cătălina Grecu, au cedat nervos, ori au părăsit emisiunea. Ajutorul ei de nădejde este în fiecare seară Radu Tudor, calm ,gata să îi ia apărarea Danei, ori din contră să o tempereze. Toţi aceşti jurnalişti ai Antenei 3, au pus umărul la descoperirea afacerilor necurate ale clici Băsescu.
     S-a adus ca învinuire celor de la Antene că îl apără pe Dan Voiculescu, eu îi felicit pentru aceast lucru, asta dovedeşte că au caracter. Dan Voiculescu a fost patronul trustului, omul care le-a dat posibilitatea să câştige o pâine, că şi ei la rândul lor prin retingul făcut de emisiune au băgat bani în buzunarul patronului, este altă discuţie. În fiecare întreprindere privată, dacă patronul observă că tu, ca angajat, nu îi aduci profit te concediază, o întreprindere privată, nu este o societate de binefacere. Să revin la Voiculescu şi angajaţii lui, ce ar fi însemnat ca proprii ziarişti să-l condamne? Ei caută să găsească breşe în dosarul ICA, pe care să le aducă la cunoştinţă opiniei publice. Nimeni nu te poate condamna pentru că îţi aperi familia şi aici este vorba despre acelaşi lucru, familia Intact Media Group. Felicitări pentru emisiunile prezentate!
    Nici un canal de ştiri din România nu este nepartizan, B1 TV, Realitatea sunt pro Băsescu, Antena 3 şi ceva mai puţin România TV sunt anti Băsescu.

4 comentarii:

  1. Invitaţi, deranjaţi de poziţia intrasingentă a Danei Cătălina Grecu, au cedat nervos, ori au părăsit emisiunea. Ajutorul ei de nădejde este în fiecare seară Radu Tudor, calm ,gata

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta dreptate,mie nu imi place postul realitatea si nu il urmaresc,deci nu am despre ce sa vb de rau,dar coiotii stau si se uita la Antena3 si apoi il vb de rau.Dana,Radu,Mircea,Mihai,Oana si toti ceilanti ma fac ca seara de seara sa caut Antena 3.Domnilor nu uitati ca telecomanda este la NOI!

    RăspundețiȘtergere
  3. ..... Sunt câteva meserii ce le știm cu toții , esențiale pentru societate , medicina,dreptul, jurnalismul, cultele religioase, în care se depune și jurământ pentru respectarea întrutotul a principiilor de bază, și aici te miri cum de au curajul destui să dea pe alături. Cine poate spune ca la începuturile lui în Realitatea TV , Rareș Bogdan nu a fost apreciat , dar mai apoi..... și riscul e mare , pentru că dacă telespectatorii în cazul de față își pierd încrederea , poți să fii convins că niciodată nu vei mai ajunge mare. Deci respectând cu sfințenie , dogmele meseriei vei fi apreciat , și promovat. Eu personal m-am analizat , cătându-mă să nu greșesc, și am zis hai să văd ce invitați vin la emisiunile postului respectiv, așa că nu mi-e rușine la ce post mă uit. Restul ghiciți voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rareş Bogdan a fost pro USL, apoi când Ponta nu a fost deacord ca Rareş să devină Preşedinte-Director general al Televiziunii Române, imediat a devenit anti Ponta.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...