marți, 24 februarie 2015

Serviciile secrete străine, în special americane şi ruse, au scris scenariul jefuirii Ţării

  
       M-am întrebat tot timpul de ce a fost scoasă stema din mijlocul steagului tricolor? Bun, scria pe ea RSR, asta se putea şterge şi scrie România. Stema PCR era alta şi era aplicată pe steagul roşu al partidului. La acea dată pe stemă erau reprezentate toate bogăţiile Ţării. Cine o fi avut iniţiativa, KGB-ul ori CIA-ul? Ori amândouă şi-au dat mâna, pentru că scoaterea stemei de pe tricolor, fără a mai fi repusă în variantă modificată, a fost o chestiune gândită. Acea stemă, după părerea mea, nu avea nimic comunist în ea. Ideea a aparţinut unuia care ştia ce urma a se întâmpla cu România, a aparţinut unui păpuşar. Jefuirea Ţării nu este numai "rodul muncii”politicienilor români, a guvernanţilor autohtoni în general, este rezultatul unui plan bine pus la punct de către serviciile mai sus amintite.
       Prăbuşirea sistemului comunist şi ulterior a economiei româneşti este acordul întâlnirii de la Malta dintre Bush şi Gorbaciov. Plata datoriei externe a Ţării noastre faţă de băncile occidentale şi ideea de a construi o Bancă în România, rivală FMI, pentru a da împrumuturi cu preponderenţă ţărilor în curs de dezvoltare, a făcut ca occidentul să încrunte sprânceana spre planul României. URSS a acceptat planul american de destabilizare a Ţării noastre fiindcă urma ca ea să aibă anumite avantaje din partea americană.
Revoluţia din dec. '89 a fost susţinută de „agenturili străine”, cum bine argumenta Ceauşescu la revenirea în Ţară din vizita în Iran. Noi am fost numai cei ce trebuiau să moară, pentru a da un iz de autenticitate revoltei din zilele de sfârşit de dec. '89. Chiar şi procesul criminal prin care a fost omorât Ceauşescu a fost orchestrat în afara României, moartea lui oprea orice dezvăluire despre realităţiile evenimentelor din timpul revoluţiei.
      Cu un guvern de marionete, avândul ca vioara întâi pe Petre Roman, occidentalii şi ruşii au putut să-şi scrie partitura cum au vrut. Semnalul jefuirii României a fost dat de Primul Ministru român Roman prin cuvintele: „am moştenit de la comunişti un morman de fiare vechi”. Acolo a şi fost vândută industria românească, la fier vechi.
      Să revin la stema de pe tricolor, pe margine avea cununa de spice de grâu, în centru munţii cu brazii şi schelele de ţiţei, deasupra tuturor era Soarele care lumina. Dacă stema ar mai fi la această oră pe tricolor, ar mai corespunde actualei realităţi? Răspunsul răspicat, Nu!
Cununa de spice numai este, agricultura este la pământ, brazii sunt decimaţii într-un ritm criminal, schelele de ţiţei nu mai sunt ale noastre. Cine a ordonat ca stema să fie scoasă definitiv de pe tricolor, acela ştia cum urma să arate Ţara noastră în viitor. Nu a fost un vizionar (vizionari, dacă au fost mai mulţi), a fost cel (acei) care au scris nenorocitul scenariu prin care România urma să fie pusă pe butuci. Vina conducătorilor noştri din ultimii 25 de ani este aceia că ,au acceptat statutul de marionetă, iar prin aceasta au devenit vânzători de ţară. Au fost nişte păpuşi în mâinile păpuşarilor externi, au tăcut pentru că au avut de câştigat, au furat împreună cu străinii toate bogăţiile ce erau ilustrate pe frumoasa şi sugestiva stemă. Serviciile de informaţii, coordonate din exterior, îşi consolidau puterea financiară prin firme ce căpuşau marile unităţi industriale.
Toţi au lucrat sub oblăduirea marilor puteri. Acum suntem criticaţi pentru corupţia din Ţară, mă întreb şi îi întreb : cine a făcut posibilă întronarea acestei caracatiţe uriaşe zisă corupţiei? Răspunsul este: păpuşarii.

5 comentarii:

  1. Cu un guvern de marionete, avândul ca vioara întâi pe Petre Roman, occidentalii şi ruşii au putut să-şi scrie partitura cum au vrut. Semnalul jefuirii României a fost dat de Primul Ministru român Roman care, a dat startul spre despuierea Ţării prin cuvintele: „am moştenit de la comunişti un morman de fiare vechi”. Acolo a şi fost vândută industria românească, la fier vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent articol!

      As avea insa o precizare: Ca occidentalii si rusii au scris partitura la Malta, cu mult inainte de "inscaunarea" guvernului de marionete, ca marionetele tocmai pentru ca sunt marionete se aflau la momentul potrivit si LA locul potrivit, iar declaratia „am moştenit de la comunişti un morman de fiare vechi” ne-ar fi "aprins beculetele" daca am fi cunoscut atunci limbajul clandestin cu care suntem intoxicati de 25 de ani. Pentru ca arhanghelii intunecati ai noii ordini mondiale isi vehiculeaza mesajele si informatiile pe sub nasul nostru fara ca noi sa ne dam seama.

      Ștergere
  2. asa cred si eu.Luciana Panaitescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu americanii si/sau rusii sunt de vina pentru jefuirea tarii ci NOI, noi care de 25 de ani "legitimam" prin vot o republica bolsevico-hortysta, ILEGALA si ILEGITIMA. Ne meritam soarta.
    JOS REPUBLICA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor,aveti dreptate in toate cele aratate.Nu am nimic de adaugat,decat sa va felicit,sperand ca nu numai noi sa citim aceste articole,poate asa se mai destupa lumea,mai ales tineretul asta si inteleg de ce ne merge atat de bine noua romanilor in ultimii 25 de ani.

      Ștergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...