joi, 28 mai 2015

Klaus Iohannis şi organizaţiile oculte. Dispariţia lui C.Antonescu.


    
Klaus Iohannis, un profesor de fizică, primarul unui oraş de provincie, un saş despre care am auzit prima dată prin 2009. Un om molcom, încetinel, greoi, un om care nu promitea mare lucru, un ardelean ce vorbea puţin, un om ce putea da impresia unui gospodar aşezat, unuia limitat, sau unuia care are multe de ascuns. În 2009 a fost purtat de Antonescu şi Geoana ca pe sfintele moaşte, recomandat tuturor ca fiind un bun manager, un viitor prim ministru de succes. Atunci nu a fost să fie. Timpul a trecut, între timp prin 2010 s-a format din PSD şi PNL o alianţă (uniune) ce a purtat numele de USL, având copreşedinţi pe C.Antonescu de la PNL şi Victor Ponta de la PSD. Lucrurile au mers bine, au dărâmat guvernul MRU, a fost instaslat un guvern USL având pe Victor Ponta ca Premier. În protocolul USL era stipulat ca C.Antonescu din partea liberalilor să candideze la preşedinţie, iar PSD să aibă şefia guvernului. Alegerile locale şi parlamentare din 2012 au fost câştigate, în mod zdrobitor de alianţa USL. Lucrurile păreau a merge pe drumul cel bun, sigur, existau mici fricţiuni între partidele din alianţă, nimic anormal într-o căsătorie din interes. Totul a mers bine până ce a apărut din nou Klaus Iohannis, în 2013 acesta a fost primit în PNL şi i s-a încredinţat funcţia de prim vicepreşedinte al partidului.
    Sfârşitul lui 2013, începutul lui 2014, găseşte USL-ul în pragul ruperii, alianţa până la urmă se va rupe după ce Ponta nu satisface cerinţele liberalilor în legătura cu numirea lui Iohannis ca ministru de interne şi vice prim ministru pe probleme economice. Ăsta a fost motivul ce ne-a fost transmis, realitatea cred că e alta. Încă nu am ajuns să o descifrez, sunt convins că este în legătură cu Iohannis, dar nu am date care să-mi sprijine convingerea. Alegerile din vară pentru Parlamentul european, găseşte un PNL slăbit, alegerile sunt pierdute de liberali, pe cale de consecinţă Antonescu şi Iohannis îşi dau demisia. Antonescu rămâne demisionar, Iohannis conduce partidul până la alegerile interne. Aici s-a întâmplat ceva. În acest moment, forţe oculte au lucrat împotriva lui C.Antonescu, fuziunea cu PDL continuă (era anunţată de Antonescu).Iohannis este ales Preşedinte al PNL şi candidat la Preşedinţia României. Dintr-o dată C.Antonescu care părea imbatabil pentru funcţia de Preşedinte, este trecut pe linie moartă, apariţiile sale publice sunt din ce în ce mai rare, nu se explică ce s-a întâmplat. Apar fel de fel de speculaţii. Nimic concret, masoni, iluminaţi, întunecaţi, bârfe. Vine timpul alegerilor, Iohannis pare să piardă, prestaţia din timpul campaniei e slabă, ne prezintă un candidat fără nerv, fără verb, un om anost, un om precum apa sfinţită, nu face nici rău, nici bine. Şi totuşi, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, precum un făt-frumos se dă de trei ori peste cap şi câştigă în mod detaşat alegerile. Toate sondajele de opinie sunt depăşite.
Un alt mister, ceva cu diaspora, cu mobilizarea, cu facebook-ul. Nimic concret. De la apariţia lui Iohannis pe scena politică, misterele se ţin lanţ. Primul este dispariţia lui Antonescu de pe scena politică.  De ce a abandonat Crin cursa prezidenţială, deşi era foarte bine cotat şi cu o mare priză la electorat? Care a fost rolul lui Iohannis în determinarea lui Antonescu să abandoneze partidul şi cursa prezidenţială? A fost şantajat fostul lider liberal? Dacă da, cu ce? Asta înseamnă că oricând va putea fi şantajat. Serviciile secrete au avut vreun rol în povestea asta? Ori au fost servicii de aiurea? Cine este Klaus Iohannis şi pentru cine lucrează? Sunt multe întrebări. Răspunsuri nu avem şi, nici nu cred că vom avea curând. Este K.Iohannis membru al vreunei organizaţii oculte, are dublă comandă? Va fi în stare să lucreze pentru binele Ţării, ori va fi încă un mandat prezidenţial eşuat?
    Crin spune-ne ceva, fii bărbat şi spune ce s-a întâmplat cu adevărat. Cum dracu a ajuns ca PNL-ul să fie condus de Blaga şi Gorghiu, secondaţi de Predoiu şi Atanasiu. Nişte mediocrii, cu moralitatea îndoielnică, au ajuns să conducă partidul.
    Cât de puternic sunt pătrunse organizaţiile oculte în conducerea Ţării? Serviciile secrete române au reuşit să neutralizeze aceste înfiltrări, ori colaborează împreună pentru destabilizarea economică a României.  Plecarea din politică a lui C.Antonescu aşează un con de umbră asupra integrităţii şi moralităţii tuturor factorilor de răspundere din Ţară. Sunt convins că, V. Ponta a analizat motivele care, au stat la baza plecării din politică a lui Antonescu, dar şi, cum a câştigat alegerile Iohannis. Ponta ştie ceva despre toate aceste enigme, sau sunt enigme pentru noi, în timp ce ei îşi dau mâna peste capetele noastre? Dacă cineva ştie mai mult să spună. E bine să ştim şi noi pentru a nu mai face scenarii.

http://carstea-ionel.blogspot.ro/2014/03/seppuku-lui-antonescu-asistat-de.html
Mulţumesc pentru poză napocanews.ro.

10 comentarii:

  1. Dintr-o dată C.Antonescu care părea imbatabil pentru funcţia de Preşedinte, este trecut pe linie moartă, apariţiile sale publice sunt din ce în ce mai rare, nu se explică ce s-a întâmplat. Apar fel de fel de speculaţii. Nimic concret, masoni, iluminaţi, întunecaţi, bârfe. Vine timpul alegerilor, Iohannis pare să piardă, prestaţia din timpul campaniei e slabă, ne prezintă un candidat fără nerv, fără verb, un om anost, un om precum apa sfinţită, nu face nici rău, nici bine. Şi totuşi, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, precum un făt-frumos se dă de trei ori peste cap şi câştigă în mod detaşat alegerile. Toate sondajele

    RăspundețiȘtergere
  2. Crin nu a renuntat doar la a candida pentru presedintie, ci a mai facut 2 lucruri odata cu aceasta. A rupt USL-ul in care credea atat de mult, si s-a retras de la sefia PNL. Cu o saptamana inainte de aceste 3 decizii majore, a plecat in SUA, (conform spuselor sale la televizor), la invitatia comunitatii de afaceri evreiesti. Asta este ce a spus Crin cu gura lui inainte sa plece. Apoi la intoarcere a facut ce a facut, se intampla exact inainte de alegerile europarlamentare. Vadim a spus cateva luni mai tarziu ca de fapt s-a dus acolo la invitatia unui membru CIA si ca la discutie a participat ca translator un cetatean roman de origine evreiasca, stabilit in SUA. Nu stiu daca ce spune Vadim este adevarat, insa nu inteleg de ce Crin nu este intervievat de nimeni din presa in legatura cu declaratia ca a plecat acolo la invitatia acelei comunitati de afaceri si cu luarea celor 3 decizii la intoarcere.Chiar nu vrea nimeni detalii? Ciudat. Foarte ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  3. astora daca nu le faci pe plac,te omoara(vezi Kenrdi)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doresc sa spun si eu ceva In 1991, fiind sefa serviciului de credite din Ministerul Metalurgie care inca exista , pentru ca inca aveam metalurgie,am plecat la New York , impeuna cu tre directori generali de la trei mari combinate (dl Parvan ,Calarasi, dl Chiose Tirgoviste si Directorul general dela Cimpia Turzii, am uitat cum il cheama, in urma unor tratativecu o Banca mare din SUA Cheass Manhattan Bank pentru ujn credir de 300 miloiane dolari, cu garantie guvernamentala semnata de ministrul de finante de atunci Danielescu Acesti 3 domni directori au prezentat la discutii studiile de fezabilitate , etc Insfirsit se acode creditul in transe decite 30 milioane de dolari cu dobinda foarte mica si ce sa vezi statul roman nici bu se gindeste sa il accepte pentru modernizarea metalurgiei Abia tirziu am inteles ca cineva, forte oculte au pus ochii pe Romania si t economia romaneasca trebuia sa decada sa nu mai ramina nimic Cine sa fie si de ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aveţi dreptate, industria românească trebuia să piară.

      Ștergere
    2. Stiu exact la ce va referiti Chase Manhattan Bank a vrut sa inceapa o relatie financiara cu guvernul Roman dar ce nu au stitu nici ei si nici d-vs est faptul ca acei oameni care au pus mana pe putere in 1990 cu Iliescu in frunte erau deja racolati de interese sioniste-masonice Iliescu fiind evreu get beget ca si alti din conducerea Roamniei din acel timp cum de fapt este si in ziua de azi.Un presedinte sas un Prim Ministrul evreu un sef la sri evreu ca si la sie tot evreu O unguroaica la dna ,un evreu la bnr.

      Ștergere
  5. Lui Crin Antonescu i sa spus cu subiect si predicat de niste membri foarte puternici ai World Jewish Council din New York (cand a fost acolo)sa se retraga din PNL si din viata politica.Acest mesaj a fost re-infortat de un membru foarte inalt al guvernuli American.
    Motivul:Va pot spune ca Crin este un om care a avut interesul Romaniei pe primul plan dar acest lucrul nu este agenda pe care o au a cei straini care au pus mana pe Romania si conduc Romania la ora actuala prin marionetele politice pe care le vedem la Tv zi de zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru binele lui Crin putea spune câte ceva, aşa lasă o umbră să plutească asupra lui. Am bănuit că lucrurile nu au depins de el, plecarea lui a fost intempestivă. Ceva asemănător se întâmplă în PSD.

      Ștergere
  6. Ati pus 3 intrebari: 1.Cine este Klaus Iohannis şi pentru cine lucrează? R: Avand in vedere ca a fost de doua ori decorat de Germania (o data de presedinte si a doua oara de cancelar) pentru "servicii deosebite aduse Germaniei", putem trage singuri concluzia. 2. Este K.Iohannis membru al vreunei organizaţii oculte, are dublă comandă? R: Nu stim daca este membru al vreunei organizatii oculte, dar putem presupune ca da, daca ne gandim la evolutia extrem de rapida si fara explicatie in ierarhia politica, In privinta "dublei comenzi", ca si Emil Hurezeanu, si presedintele Iohannis are dubla cetatenie - romana si germana - deci a depus juramant de credinta pentru doua tari. Cine-l comanda? Romania sigur NU. El primeste ordine pe care le aplica Romaniei. 3. Va fi în stare să lucreze pentru binele Ţării, ori va fi încă un mandat prezidenţial eşuat? R: Primele semne se vad deja: calatoreste mult impreuna cu sotia, care-si etaleaza toaletele extrem de scumpe; a cerut amenajari speciale extrem de costisitoare la Vila Lac 3, dar si la viitoarea sa resedinta de dupa prezidentiat (poate); schimbarea mobilierului mai in toate locatiile pe unde poposeste; renovarea vilelor de la Neptun, Sinaia si Predeal; naveta saptamanala la Sibiu; solicitarea de triplare a salariului sau; iar pentru popor: a retrimis mai multe legi in Parlament, inclusiv Codul fiscal care avantajeaza tot romanul.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...