sâmbătă, 9 mai 2015

Narcisismul "Primei Doamne" Carmen Iohannis

    
Două poze postate pe pagina Primei Doamne a României, mă refer la Carmen Iohannis, m-au făcut să mă simt ca la 30 de ani. Despre ce este vorba, pe pagina de Facebook a doamnei Iohannis au fost postate două poze, amândouă prezentând cuplul Iohannis, nimic nefiresc până aici, numai că, amândouă pozele erau însoţite de comentarii, primul comentariu: „cei mai frumoşi românii”, al doilea comentariu: „cei mai iubiţi români”.
Pentru mine lucrurile sunt în regulă, am fost debusolat vreo 25 de ani, acum mi-am revenit, cel puţin din punctul de vedere al cultului personalităţii, Preşedintele ales al României merge pe drumul cel bun. Probabil următoarea postare va suna aşa : „cabinetul de lucru al Preşedintelui e ţara”. De ce nu, oricum pentru cuplul prezidenţial ţara înseamnă reţele de socializare. În spatele fiecărui om puternic, stă o femeie, dornică de parvenire.
   Doamna Carmen Iohannis este prototipul parvenitului. Dacă la sociologie, sau psihologie se studiază astfel de cazuri, domnia sa poate fi studiată cu succes. Mai nou văd că, este şi reprezentanta curentului narcisist. Într-un fel sau altul toţi suntem narcisişti, dar nu etalăm acest lucru pe facebook, o facem în intimitate, când ne privim în oglindă şi ne scuipăm să nu ne deochem singuri.
D-l şi d-na Iohannis, chiar dacă nu vorbesc, scriu, scriu pentru poporul virtual, se lasă adulaţi şi linguşiţi. Iar atunci când poporul uită să o facă, nu uită d-na Carmen, că doar în spatele oricărui domn fălos, stă o doamnă făloasă. Ce poţi să spui despre o femeie, indiferent cum se numeşte, când afişează în public o poză în care se află ea şi soţul, iar comentariul este: „suntem cei mai frumoşi”.
Bine doamnă, m-am liniştit, un timp am avut senzaţia că nu aţi fi cuplul cel mai frumos, dar acum, datorită cuvintelor dvs. bine ţintite am văzut ce nu puteam vedea. Ştiţi ce am văzut?
Am văzut un om mic, mărunt, gândac aproape, care, printr-o împrejurare ce va mai fi cercetată, a ajuns ca soţul ei, să fi ales Preşedinte. Ăsta este un fapt, că arătaţi bine în ambalaj, e de discutat, după gustul meu nu sunteţi chiar de top. După spiritul, inteligenţa şi caracterul dvs., în mod sigur nu sunteţi. Ba din contră, aş spune că sunteţi un fel de „Elenă” nefastă.
   Doamnă, dacă vreţi să vă ajutaţi soţul, nu-l puneţi în situaţii jenante. Dacă Elena şi Nicolae Ceauşescu ar fi trăit acum, nu ar fi pus acele comentarii la pozele lor,ar fi lăsat pe alţiisă o facă şi ar fi fost destui lingăi.. Nu întreceţi măsura. Deja se vorbeşte prea mult despre dvs. în spaţiul public, nu este sănătos pentru moralitatea dvs. Ocupaţi-vă de elevii dvs., dacă mai vreţi să predaţi, însoţiţi-vă soţul în vizitele care impun prezenţa soţiei, în rest fiţi discretă. Luaţi exemplu de la celelalte foste „prime doamne”. Prin discreţie, vă puteţi ajuta soţul, ieşind în faţă, îl puneţi în situaţii jenante.
Vă asigur că, indiferent ce veţi mai scrie, ori face, chiar de este revoltător ca şi aceste comentarii, nu voi mai scrie despre dvs., nu de alta dar, nu vreau să vă dau o importanţă mai mare decât cea pe care o aveţi.
   Oamenii pot fi mari, prin ceea ce fac, lăsând altora posibilitatea de a constata dacă au făcut bine ori rău, dacă sunt proşti ori deştepţi, ori dacă sunt frumoşi, ori urâţi.
   Doamnă, fiţi frumoasă prin caracterul, sufletul şi inteligenţa dvs., nu printr-o laudă puerilă şi nesănătoasă.
În încheiere, vreau să cred că acea pagină nu este a dvs., că a fost clonată, ori că postările şi comentariile au fost puse de echipa dvs.de comunicare, pe care, vă recomand, să o demiteţi.
Mulţumesc pentru poză : wowbiz.ro

13 comentarii:

  1. Bine doamnă, m-am liniştit, un timp am avut senzaţia că nu aţi fi cuplul cel mai frumos, dar acum, datorită cuvintelor dvs. bine ţintite am văzut ce nu puteam vedea. Ştiţi ce am văzut?
    Am văzut un om mic, mărunt, gândac aproape, care, printr-o împrejurare ce va mai fi cercetată, a ajuns ca soţul ei, să fi ales Preşedinte. Ăsta este un fapt, că arătaţi bine în ambalaj, e de discutat, după gustul meu nu sunteţi chiar de top. După spiritul, inteligenţa şi caracterul dvs., în mod sigur nu sunteţi. Ba din contră, aş spune că sunteţi un fel de „Elenă” nefastă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena si nicolae ceausescu erau palide incercari pe langa alde iohanis.

      Ștergere
    2. Șvab, un fel de sas, înseamnă și GÂNDAC (de bucătărie). Ce să-i faci ? Te resemnezi cu „deșteaptă-te, române”, ce va avea loc... la „sfântul așteaptă” !!!

      Ștergere
    3. Felicitari !!! Nu mmerita denumirea de prima doamna, merita sa i se spuna prima belea . Nu au nici frumusete fizica si nici sufleteasca aceasta famile ce este blestem pentru tara. N-au dovedit cu nimic ca sunt romani. Si nici nu vor dovedi.
      Un pensionar.

      Ștergere
  2. Cam dzgolită la picioare prima doamnă, nici politicienele americane nu ridică fusta peste genunchi

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, aici s-au adunat scursurile psd-iste (si cretinii ocazionali) sa posteze tot felul de cacaturi manevrante tipic bolsevice, numai ca voi psd-istii alohtoni/venetici care distrugeti tara de atatia ani, nu vreti sa acceptati nici acum ca ati pierdut alegerile??
    Ce LOSERI patetici sunteti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. bau bau-le : prin modul cum te prezinti, dovedesti ca in mintea ta sunt manevre specifice unui cretinoid si retardat, ca sa nu spun ca esti o sluga platita sa denigrezi. Venetic esti tu si cei ce te folosesc. Limbajul folosit este sub orice critica si de cea mai proasta calitate.
      Un pensionar.

      Ștergere
  4. Ba fosila bolsevica cretina, Ionel Carstea!
    Inteleg ca mai mult nu te duce neuronul ala singuratic si muribund, decat sa pacalesti cretinii cu aberatiile astea ale tale de LOSER, dar daca ti-ai inchipuit ca poti pacali si oamenii care gandrsc.., inseamna ca esti mai prost de cum arati (la profil pe facebook).
    Pai tu, cretinul satului, pretinzi ca stii (si prezinti asta aici ca "certitudine"😉) ca poza asta e acolo si zice asa langa ea..., dar te dai de gol la urma ca nici nu stii asta, nu ai vazut nimic ce scrie acolo si unde era poza.., si ca ai poza asta de la wowbiz.ro. Deci poza, nu poze cu texte.
    Ca daca ai fi avut tu clar dovezi de ce tu ai vazut, ai fi pus dovezile aici. Insa ele lipsesc cu desavarsire, insirandu-ti aici numai parerile personale pe care ni le pretinzi sa le credem numai fiibdca tu spui asa.
    Ok. Daca asta e regula la crezut si la certitudini, numai fiindca cineva sune asa, uite, eu iti sun ca esti CRETIN, si sa te duci inapoi la sanatoriu, pana nu iti descopera aia evadarea, ca va fi.mai rau atunci.
    Conform teoriei si mentalitatii tale, ce ti-am spus e CERTITUDINE. Esti CRETIN deci.
    In fine, nimeni nu a vazut bolsevici posesori a mai mult decat 1 neuron pe imbecil bolsevic.

    RăspundețiȘtergere
  5. poza este prelucrata in fotoshop, ce naiba se vede cu ochiul liber ca aveti pata pusa ???! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este cat se poate de reala. sau vreti sa revedeti oza in rochita de dantele de la incoronare! Altfel, doamnele se duc la Wimbledon ci cu tinuta de gala cu palarie si lornion, nu in costum de tenis. Prima doamna a prins gustul tenisului la varsta cand tenismeni seriosi pun racheta'n cui, iar ceva lingatori de clante i-a soptit cat este de tanara si frumoasa dupa restaurarea faciala complexa facuta prin cine stie ce cabinet al vedetelor de la Hollywood!!

      Ștergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...