sâmbătă, 6 iunie 2015

Serviciile secrete străine susţin moţiunea de cenzură

     Chiar aşa? Vor spune unii. Veziţi de treabă, vor zice alţii. Băi, tu ai luat-o raznă? Am să zic eu, numai aşa, ca să nu se inflameze ceilalţi prea tare.
5 iunie 2015, o zi care nu prevestea ceva rău. Numai că, lucrurile au luat o întorsătură urâtă, depunerea de către liberali a moţiunii de cenzură, era un fapt divers fără repercursiuni, un exerciţiu democratic pentru electoratul lor, să vadă că au activitate, că nu va trece moţiunea, ei ştiu; ajutorul a venit de unde se aşteptau mai puţin, ori de unde le era speranţa? Ştiu ei mai bine, faptul este că, ieri dimineaţă, 5 iunie, Victor Ponta, Primul Ministru al României, este chemat la DNA , aici îi sunt aduse la cunoştinţă învinuirile, urmînd să fie cerută aprobarea de la Camera Deputaţilor, pentru a se începe urmărirea penală. La câteva ore după plecarea lui Ponta de la DNA şi după o discuţie a premierului cu Preşedintele, Iohannis a ieşit cu o declaraţie de presă în care cerea demisia Primului Ministru.
     Demisia Primului Ministru acum, ar creea o criză politică, mai mare decât aceasta care oricum este. A ieşit Iohannis să ceară demisia Premierului fără aprobarea celor de peste gârlă? Eu nu cred, declaraţia a fost făcută după ce, a fost primită binecuvântarea stăpânilor externi.
Însăşi chemarea la DNA, în aceaşi zi cu depunerea moţiunii, nu este întâmplătoare, toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu pus la punct în laboratoarele serviciilor secrete străine, în colaborare cu ale noastre. Această alianţă de la guvernare trebuie să cadă, demisia Primului Ministru duce automat la căderea guvernului. Păstrarea alianţei actuale este foarte greu de realizat, mai ales că liderii partidelor din alianţă şi-au arătat sprijinul faţă de Victor Ponta, nu faţă de PSD.
Faptele pentru care V.Ponta este încriminat s-au petrecut cu ani în urmă, mai precis prin 2007, 2008, iar altele în perioada de când este Prim Ministru, de atunci şi până în ziua în care opoziţia depune moţiunea de cenzură, nu s-a găsit alt moment, pentru citarea lui Ponta la DNA? Nu cumva, în mod ostentativ a fost citat Ponta, în aceeaşi zi cu depunerea moţiunii?
Este un fel de arătare a muşchilor DNA politicienilor de la putere, adică votaţi moţiune, altfel, uite ce păţiţi.
Pe de altă parte, nu cred că DNA, ar fi venit cu probe atât de firave împotriva Primului Ministru dacă, nu avea OK serviciilor de securitate, care, la rândul lor primiseseră OK-ul de la mai marii lor de peste gârlă. Ambasadele tac, este normal să tacă, ordinele pe unitatea globală se ştiu, ele se respectă întocmai. Un singur lucru nu-mi place, de ce dracu trebuie să joc un rol obscur, într-o obscură piesă de teatru pusă în scenă de marii bogătani, din spatele marilor corporaţii internaţionale.
    Cel mai rău pentru victimă este atunci când, nu îşi cunoaşte judecătorii, ci numai călăul. Astăzi pică Ponta, mâine, poimâine, sau când vor dicta marii viziri din spatele lui Obama, Merkel, etc., vor cădea ceilalţi Premieri. Nu contează dreapta, stânga, centru, contează ca politica să fie conform cu indicaţiile primite de la, V.Nuland, ambasadorul americii, ori cine ştie ce ţuţăr de pe la ministerul de externe american, transmite ordinele celor care nu se văd. Iluminaţii, masonii, dracu ştie care or mai fi şi-au dat mâna în conducerea lumii. Primirea Rusiei în UE şi mai apoi în NATO, ar fi o mare nenorocire pentru oculţi, dintr-o dată ar trebui închise fabricile de armament, sau poate ne-am pregăti pentru un război cu marţienii? A crede că lumea este condusă de Obama, iar Europa occidentală de Merkel, înseamnă să jucăm în aceeaşi piesă cu proşti. Obama, Merkel, Putin, sunt vârfurile împinse a unor forţe oculte ce guvernează lumea după bunul plac.
Faptul că Putin se plimbă cu tancurile pe la graniţa Ucrainei (fost teritoriu rusesc dealtfel), iar soldaţii lui Obama, le arată pumnul peste gard, este parte integrantă din aceeaşi piesă de teatru.
Să revin la Ponta şi moţiunea de cenzură, dacă firmanul de mazilire este trimis, guvernul va cădea fără nicio problemă. Singuri, analiştii îşi vor bate limba-n gură, căutând noduri, acolo unde papura e dreaptă. De 25 de ani, mai pe faţă, mai voalat, serviciile de spionaj străine, împreună cu cele autohtone, fac jocul celor din umbră, au luat o Ţară care, de bine de rău, avea o industrie, o agricultură, care funcţionau, poate nu erau tehnologizate după ultimele cuceriri ale ştiinţei, dar puteau fi modernizate, dacă ar fi beneficiat de un management corect. Datoriile făcute de România în tot aceşti ani şi care nu sunt deloc mici, puteau fi folosite cu rost, puteau pune pe picioare industria şi agricultura. Au preferat să distrugă şi să fure tot, totul s-a făcut sub oblăduirea serviciilor de securitate române, cu binecuvântarea celor străine. Ce se întâmplă acum în România, este o mimare, a guvernării, a luptei împotriva corupţiei, a joaca de-a Parlamentul şi de-a legifera. Drept exemplu, opoziţia făcută de ambasadele străine, la anumite legi care nu erau în concordanţă cu ordinele sugerate, ori trimise explicit de ei.
     Dacă stăpânii vor spune că şeful guvernului este mazilit, V.V. Ponta va trebui să-şi prezinte demisia.
Dacă nu am dreptate, să-mi spună serviciile secrete de ce şi-au dat OK, pentru ca V. Ponta să ajungă Prim Ministru. A se face că nu ştiu, ori chiar a nu şti, ar fi o bilă neagră pentru ei. Dar DNA-ul, nici ei nu ştiau? Ce joc e ăsta, primul ministru e cel care are Ţara pe mână, cum să o dai pe mâna unor borfaşi? Să ne spună DNA, dacă ştia ceva despre afacerile necurate ale lui Ponta în 2012, atunci când a ajuns pentru prima dată la guvernare? Dacă a ştiut, de ce naiba nu a vorbit?
Cu ocazia asta se îngroapă şi cazul Rarinca.
Mulţumesc pentru poză : roncea.ro

Un comentariu:

  1. Pe de altă parte, nu cred că DNA, ar fi venit cu probe atât de firave împotriva Primului Ministru dacă, nu avea OK serviciilor de securitate, care, la rândul lor primiseseră OK-ul de la mai marii lor de peste gârlă. Ambasadele tac, este normal să tacă, ordinele pe unitatea globală se ştiu, ele se respectă întocmai. Un singur lucru nu-mi place, de ce dracu trebuie să joc un rol obscur, într-o obscură piesă de teatru pusă în scenă de marii bogătani, din spatele marilor corporaţii internaţionale.
    Cel mai rău pentru victimă este atunci când, nu îşi cunoaşte judecătorii, ci numai călăul. Astăzi

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...