vineri, 3 iulie 2015

Scrisoarea Alinei G. către V. Viorel P.

                                 Dragă Victor,
      Dacă eu îţi scriu această scrisoare, înseamnă că lucrurile nu sunt tocmai roz pentru mine, nu de pe mine, eu într-adevăr cochetez cu lenjeria roz. Încă nu am expus-o (lenjeria intimă), dar nu este exclus. Se spune că politica e o curvă, pe cale de consecinţă te întreb, atunci politicienii cum sunt?
Încerc să-ţi explic motivele scrisorii. Dragă Viorele( mă excită numele ăsta, îmi dai voie să-ţi spun numai aşa?), de când am ajuns copreşedinte la PNL, pun toţi presiune pe mine să ajungem la guvernare, degeaba le explic că nu avem cum, foamea e mare. Singura soluţie pentru a avea linişte, este să apelez la tine, să te înduplec să-ţi dai demisia. Nu contează ce spune coaliţia ta, nu contează Oprea, Tăriceanu şi PSD-ul, contează ca tu să pleci, pentru a veni nemâncaţii ăştia în loc. Uită-te şi tu la mine, sunt o mână de oase şi-un metru pătrat de piele, nu pot să rezist la presiunea lor, cu unul ca tine m-aş descurca, eşti manierat, cu bun simţ, avocat cu ştaif.
      Viorele, dacă vei pleca, eu sper, în locul tău va veni Cătălin Predoiu, nu garantez că măsurile pe care tu le-ai luat, vor fi menţinute, există un scenariu prin care să susţină sus şi tare că nu sunt bani la buget şi astfel să se revină la TVA-ul de 24% la toate produsele. În acest fel vrea să compromită guvernarea ta, eu le-am spus că nu e bine, dar ei nu şi nu, că aşa pot să guverneze fără emoţii.
Le-am zis şi chestia aia cu poporul, ce va spune poporul? Ştii ce mi-au răspuns, că poporul vrea sânge, nu-l interesează cum trăieşte. Chiar au aranjat o reţinere a ta, apoi te vor pune în libertate, dar vor să te compromită total.
Tot ce îţi spun acum, nu mă avantajează, dar, nu pot să tac, cândva mi-ai fost drag, şi acum mai am larve de fluturi în stomac când te văd, dacă îţi dai demisia, îţi promit că larvele se vor transforma în coconi, apoi în fluturi şi pe urmă fac ce vrei tu.
Îţi spuneam mai sus că, politica e o curvă, hai să ne comportăm ca atare, tu-mi dai ce-ţi cer, eu îţi dau ce am. Încă sunt tânără, se spune chiar că aş fi frumuşică, profită, ca să profit. Când îl văd pe Blaga, nu degeaba ia zis Băsescu că e buldog, mă apucă toate frisoanele, şti cum zice: „zi fătucă, cum ajungem la guvernare”? Mă uit la el şi încerc să-l temperez :”lasă nea Vasile că ajungem noi”. „ Nu aşa fată că cer ăştia banii înapoi ce i-au alocat la campania lui Iohannis, de unde-i dăm, trebuie să ajungem acolo lângă sac”. Trebuie să recunosc că, liberalii din vechiul PNL nu sunt aşa de dornici să ajungă la putere, dar ăştia proveniţi din PDL, sunt cu foamea-n gât.
      Să şti că dacă nu mă ajuţi, merg la Oprea, stau picior peste picior, cu fustiţa aia scurtă, cu ţigara-n colţul gurii şi-l întreb direct: „îţi place ce vezi, dacă da, vino lângă noi şi ia de aici”. Aşa că, fă cum vrei, acum era momentul, tot eşti plecat, trimite demisia prin facebook şi gata, venim noi.
Viorele, Viorele, ajută-mă, că te voi ajuta şi eu la caz de nevoie. Trebuie să ajungem la ciolan, nu se mai poate, avem datorii mari, trebuie să le plătim. Erau bune alegerile anticipate, eram şi noi pe val, dar nu vom putea să convingem toate lişcotele din Parlament să voteze de trei ori împotriva guvernului, pentru a se putea ajunge la alegeri anticipate.
Este posibil ca venirea la guvernare să ne erodeze până la anu', dar asta e, riscăm. Probabil că vom aresta mulţi din actualul guvern, pentru a da satisfacţie prostimii, aşa ne vom putea menţine în topul intenţiei de vot a electoratului. Am fost şi la Iohannis să discut cu el, dar până să spună două vorbe, s-a terminat audienţa. I-am zis să ne întâlnim mai pe înserate, a recunoscut că, deşi îşi doreşte asta, nu poate, pentru că nu-l slăbeşte nevasta, uscătura!.
    
Ai văzut că şi la Gâdea în emisiune am spus că te plac ca om, numai că mă încurci ca politician, mai ales acum ca Prim Ministru. O demisie din partea ta, ar duce la consolidarea mea ca lider liberal, hai fă-mă, fă-mă fericită!
Mulţumesc pentru poză :bzi.ro
Acesta este un pamflet, dar nu se ştie.

2 comentarii:

  1. Tot ce îţi spun acum, nu mă avantajează, dar, nu pot să tac, cândva mi-ai fost drag, şi acum mai am larve de fluturi în stomac când te văd, dacă îţi dai demisia, îţi promit că larvele se vor transforma în coconi, apoi în fluturi şi pe urmă fac ce vrei tu.
    Îţi spuneam mai sus că, politica e o curvă, hai să ne comportăm ca atare, tu-mi dai ce-ţi cer, eu îţi dau ce am. Încă sunt tânără, se spune chiar că aş fi frumuşică, profită, ca să profit. Când îl văd pe

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevar graiti dat fiind un pamflet.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...