joi, 23 iulie 2015

Violul din Vaslui. Ştiri de ultimă oră.

      
Am primit pe fluxul de ştiri o informaţie conform căreia, anchetatorii inculpaţiilor care au violat fata din Vaslui, vor fi arestaţi, iar inculpaţii vor fi citaţi ca martori în dosar.
Acţiunea de arestare a procurorilor, nu a venit ca urmare a concluziilor puse de „Inspecţia Judiciară”, aceasta nu are concluzii, ci ca urmare a mustrărilor de conştinţă a anchetatorilor.
Aceştia au realizat că, prin nedepunerea recursului la sentinţa judecătorului, de ai lăsa în libertate pe violatori, au creat o breşă în sistemul juridic legat de violuri. Prin urmare, au hotărât să se auto aresteze pentru a creea un precedent, adică :”cine mai face ca mine, ca mine să păţească”, drept pentru care şi-au citit drepturile, apoi s-au auto încătuşat.
Ferice de statul care a ajuns la un nivel de cultură şi civism ce depăşeşte înţelegerea unor oameni simplii.
De acum vom vedea mascaţi, fie de la jandarmi, fie alte structuri, care se vor sancţiona reciproc atunci când, îşi vor depăşi atribuţiunile în cadrul unor proteste de stradă şi vor aplica câteva îndemnuri cu, piciorul, pumnul, ori pulanul, unor manifestanţi îndărătnici. Dacă manifestantul decedează, ori este descoperit de presă cel care aplică „îndemnul”, atunci mascatul respectiv se va auto sancţiona. Aţi vrea ca lucrurile să stea aşa, şi eu aş dori, numai că, faptele sunt altele.A
       Au trecut 8 luni de la acţiunea bestială, subumană, produsă de 7 tineri asupra unei fete.
Aceşti tineri trebuiau să fie arestaţi şi să rămână arestaţi. Bestiile violatoare, sunt mai periculoase decât unul care, aflat sub imperiul nervilor, dă cu toporul în cap, celui cu care se certa. De ce spun că sunt mai periculoşi, un criminal sub imperiul furiei se descarcă lovind cu, cuţitul, bâta, pumnii, sabia, pistol, până se calmează, după care, unii realizează ce au făcut şi regretă, alţii, sunt gata să o ia de la capăt.
În ce priveşte acţiunea acestor violatori este mai mult decât crimă. Ei gândesc acţiunea, duc fata într-un anumit loc, apoi aşteaptă să le vină rândul, să violeze victima. Nici după ce violează victima, nici unul dintre ei nu spune : „gata mă, hai să o lăsăm în pace”, asta ar fi însemnat că odată contactul sexual consumat, să le fi revenit conştiinţa. Nu, ei sunt hotărâţi să distrugă, nu actul sexual conta, ci ţipetele fetei, plânsul, vaietul, implorarea fetei de a fi lăsată în pace, asta producea plăcerea orgasmică a monştrilor. Este rezultatul unei educaţii precare, a unei educaţii unde banul contează, iar simţămintele omeneşti sunt luate în derâdere. Manifestarea puterii celui cu bani asupra celor umili. Faptul că nişte judecători au lăsat în libertate nişte criminali periculoşi, au creat un precedent periculos, de acum, orice făptuitor de violuri se va raporta la acest caz.
      Instanţa de judecată nu trebuie să ia hotărâri la presiunea străzii, trebuie să ia hotărârii în funcţie de lege, iar dacă legea e proastă, legiuitorul trebuie să o îmbunătăţească.
Judecătorul, indiferent de ce sex este, va trebui să se pună în situaţia victimei, de a locui în acelaşi sat cu cei 7 agresori. Oricând o pot teroriza, fie direct, fie prin interpuşi, pot să acţioneze asupra familiei, a rudelor, pot găsi breşe în zidul ce se va face în faţa fetei.
Trebuia să gândească acel judecător că, fata este traumatizată şi numai avea nevoie de alte presiuni psihice asupra ei.
       Până la urmă întreb direct : cât costă un om? Aici mă refer şi la cazul Rarinca, o femeie care , de data asta este ţinută nevinovată peste 6 luni în arest , şi la cazul expus mai sus, în ambele cazuri pe nici un judecător nu la interesat ce se întâmplă cu OMUL. În cazul Rarinca Mariana, o femeie este ţinută nevinovată 190 de zile în arest, apoi nimeni nu îşi cere scuze, sau să o despăgubească, iar în cazul fetei violate, aceasta este obligată să convieţuiască ,cu bestiile ce au agresat-o, în acelaşi sat, o comunitate destul de restrânsă.
Un judecător nu trebuie să judece cu patimă, ci numai cu capul.
Am aflat că judecătorul a fost o femeie. D-na judecător, aţi încercat să închideţi ochii şi să vă imaginaţi ce a păţit această fată? Dacă nu aţi făcut-o, e rău, iar dacă aţi făcut-ş şi aţi simţit furnicături, sunteţi bolnavă.
        Nu discut statul social al fetei, putea fi prostituată, nu contează, contează dacă îşi dă consimţământul pentru un act sexual, sau nu. Putea să spună că din cei 7 vrea numai cu 4, iar ceilalţi 3 nenominalizaţi de ea trebuiau să plece. E dreptul fiecărui om să dispună cum vrea de corpul său.
        Televiziunile au avut de câştigat de pe urma acestor monstruozităţi, au făcut emisiuni în direct din satul vasluian, ba unii au mers până acolo încît au adus victima în faţa naţiunii, oare o fi plătit-o pe biata fată, cel puţin să se aleagă cu ceva din ratingul făcut din nenorocirea unui copil.
       Suntem o societate bolnavă, ne isterizăm, avem plăceri morbide, avem orgasme privind la înmormântări televizate, violuri, crime. Asta ne oferă televiziunile, asta consumăm, asta cerem, asta face rating. Filmele fără crime, fără bestii, fără bătăi şi schingiuiri, sunt filme slabe, de nevizionat.
     Unde se va ajunge cu aceste societăţi care aduc crima şi violenţa pe primul loc. Vorbim de valorile occidentale, dar cele mai multe filme care conţin violenţă vin de acolo, cei mai buni actori interpretează rolurile unor oameni care produc violenţă.
Războiul o să ni se pară un fapt divers, aşa de mult suntem obişnuiţi cu războaiele din Irak, Afganistan şi de aiurea. Din păcate, noi preluăm tot cei mai urât din aceste societăţi.
Mulţumesc pentru poză: dcnews.ro

Un comentariu:

  1. Am aflat că judecătorul a fost o femeie. D-na judecător, aţi încercat să închideţi ochii şi să vă imaginaţi ce a păţit această fată? Dacă nu aţi făcut-o, e rău, iar dacă aţi făcut-ş şi aţi simţit furnicături, sunteţi bolnavă.
    Nu discut statul social al fetei, putea fi prostituată, nu contează, contează dacă îşi dă consimţământul pentru un act sexual, sau nu. Putea

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...