duminică, 2 august 2015

Evreii, noii stăpâni ai lumii.

        Astăzi aş vrea să vorbim despre domnitorul Ştefan cel Mare, ori despre Mircea cel Bătrân, nu pot, îmi pare rău, se supără Lucian Boia pe mine. Mai bine vă vorbesc despre Lb. română şi Mihai Eminescu, şi aici există riscul de a fi considerat un înapoiat care, vrea răul României, HRP nu m-ar ierta, dacă aş scrie frumos despre cele două lucruri scumpe nouă, românilor. Dar cel mai bine am să vă vorbesc de spre Corneliu Zelea Codreanu. În ce s-a transformat mai târziu, după asasinarea Căpitanului, mişcarea legionară este altă discuţie. Oricum nu pot vorbi nici despre asta, nu mă lasă Iohannis. Am să vă vorbesc totuşi despre Ion Antonescu, asasinat, e drept printr-un simulacru de proces, de comunişti. Nu pot vorbi nici despre Antonescu, sar pe mine toţi evrei din institutul lui Elie Wiesel, aoleu, ăla de a făcut holocaustul? Săriţi lume internaţională, condamnaţi România, unul a îndrăznit să spună despre Antonescu cuvinte frumoase. Omorâţi-l cu pietre! . Despre unele nu avem voie să vorbim că ne critică „telectualii”, despre altele nu avem voie să vorbim că ne condamnă legea 217/2015. Aşa că, oricât de murdari ar fi evreii, şi sunt, nu avem voie să-i vorbim de rău, despre evrei numai de bine.
      "Nu vă uitaţi la noi, evreii, urât, noi suntem neam de popor ales de Dumnezeu să-i chinuim pe ceilalţi. Ce dacă am venit în Palestina în 1948, noi suntem stăpânii Palestinei, palestinienii să ne fie sclavi, lumea întreagă să ne fie sclavă, noi conducem lumea. Suntem stăpânii lumii.
Noi avem banii, noi avem puterea, noi conducem. J.D.Rockefeller şi Roskilde sunt păpuşarii din umbră, ai marilor lideri ai lunii. Cine sunt lideri lumii, ai statelor puternice, nişte inşi dornici de a fi în vârful piramidei, ipocriţi care ne transmit nu gândurile lor, ci gândurile celor care gândesc pentru ei. Liderii lumii sunt, păpuşile păpuşarilor evrei".
     Unde găsim evreii? Acolo unde este puterea, în spatele puterii găsim evreii şi banii lor.
Cine a făcut revoluţia din Rusia? Evreii germani, împreună cu cei ruşii, evreii germani au avut banii, iar cei din interiorul Rusiei au făcut propaganda. Tot evreii ruşii împreună cu celelalte popoare conlocuitoare au făcut progromurile din Ucraina anilor '30, deportările din Siberia. Comunismul din România a fost adus tot de evrei, Ana Pauker, fiind cea mai reprezentativă. În structurile de conducere a Ţării, cu precădere în anii de început ai comunismului, atunci când s-a pus problema cu asiduitate a luptei de clasă şi a îndepărtării elementelor reacţionare de tip liberal şi ţărănesc din conducrea României şi condamnarea acestor elemente reacţionare la ani grei de temniţă, a fost făcută de comunişti, alături de evreii din conducerea partidului (PCR).
      Evreii sunt în conducerea ţării şi în acest moment şi au fost şi în ultimii 25 de ani. Asta înseamnă că de distrugerea economică a Ţării evreii nu numai că nu sunt străini, sunt chiar artizanii acestei distrugeri. Nu vreau să închei acest paragraf fără să nu amintesc numele lui Mugur Isărescu. Acest om a făcut parte dintre cei 10 care au semnat programele Psal 1 şi Psal 2 de distrugere economică a României. Cum va putea vreodată să justifice nepăsarea de care a dat dovadă în toată perioada de distrugere industrială a Ţării? Acest om a fost unul dintre aceea care, împreună cu gaşca evreiască, în care îl adaug şi pe Petre Roman, au pus la cale vânzarea uzinelor şi fabricilor româneşti la fier vechi.
În aceste momente, asupra Palestinienilor din Fâşia Gaza, se produc adevărate măceluri în masă, fie directe, fie prin înfometare, prin nedeschiderea graniţei cu Israelul pentru ca munciorii palestinieni să meargă la muncă în Israel.
     Deasemeni, provocările asupra statelor arabe din regiune, este un act iresponsabil, toate acestea sunt făcute datorită protecţiei americane asupra Israelului. De ce ar apăra SUA un stat aproape terorist cum este Israelul, dacă nu ar fi vorba de marea finanţă, de banii evreieşti?
Şi atunci cum de îşi permit să ne ţină în tensiune acum, la aproappe 71 de ani de la evenimentele din anii '39-'45. Fiecare popor a trecut prin evenimente asemănătoare de-a lungul existenţei sale. Nu este de aplaudat moartea, fie şi a unui singur om, dar moartea a mai multora. Dar de aici şi până a face o politică mondială din suferiinţa poporului tău, care nu a fost analizată să se vadă de nu există cumva o culpă, este de discutat. Deşi, nici o culpă nu justifică moartea unui singur om. Evenimentele din acele vremuri trebuie studiate cu obiectivitate şi nu cu subiectivism, altfel riscăm să avem un popor cu drepturi morale asupra celorlalte popoare, sau, un popor urât, tocmai datorită acestor drepturi.
    Cred că a venit vremea, să ne împăcăm fiecare popor cu propria istorie.

2 comentarii:

  1. u vă uitaţi la noi, evreii, urât, noi suntem neam de popor ales de Dumnezeu să-i chinuim pe ceilalţi. Ce dacă am venit în Palestina în 1948, noi suntem stăpânii Palestinei, palestinienii să ne fie sclavi, lumea întreagă să ne fie sclavă, noi conducem lumea. Suntem stăpânii lumii.
    Noi avem banii, noi avem puterea, noi conducem. J.D.Rockefeller şi Roskilde sunt păpuşarii din umbră, ai marilor lideri ai lunii. Cine sunt lideri lumii, ai statelor puternice, nişte inşi dornici de a fi în vârful piramidei, ipocriţi care ne transmit nu gândurile lor, ci gândurile celor care gândesc pentru ei. Liderii lumii sunt, păpuşile păpuşarilor evrei.
    Unde găsim evreii? Acolo unde este puterea, î

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand l ati vandut pe ISUS ,ati spus ca platiti cu sangele copiilor .ASA si ESTE .Hirosima ,Nagasachi .Vietnam.BLESTEM SA NU UITATI . hITLER va fost ruda .Ebraica e a lui limba pe care o vorbiti

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...