marți, 8 septembrie 2015

Încă un mit picat, Oprescu arestat.

       
DNA-ul dă încă o lovitură de imagine, Sorin Oprescu este încătuşat şi dus la Procuratură. Se obţine un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele său.
Se discută despre banii înseriaţi  de DNA găsiţi asupra lui Oprescu, acasă şi la o încă persoană.
DNA-ul se învârte de câtva timp în jurul Primăriei Generale a Capitalei, au fost chiar arestaţi oameni din imediata apropiere a Primarului, este vorba şi de un consilier personal al Edilului.
Ştiind că lupii dau iama prin stână, te joci de-a mituitul?. Aici e ceva putred.
De ce mă intrigă această arestare? Pentru că Sorin Oprescu este un tip cu blazon, deşi CTP spune că e agramat, este un tip care a fost senator, profesor universitar, doctor chirurg cu rezultate, manager a trei spitale, primar general al capitalei ales în două mandate. Un om politic ce stă undeva sus în sondaje în ce priveşte încrederea populaţiei, chiar al doilea după Preşedinte.
Ei bine acest om cu tot CV-ul lui, cu tot blazonul lui, cu toţi cei 64 de ani pe care urmează să-i împlinească în noiembrie, este un tip corupt. Mai mult decât atât, luând mită cu DNA-ul la uşă demonstrează că este bolnav, o boală a prostiei, a îmbuibării, a nesimţirii. În loc să facă o pauză, să-şi dea demisia pentru că în jurul lui se produseseră fapte de corupţie, el continuă  jocul murdar. Asta demonstrează că scheletele găsite prin fişetele Primăriei, în loc să le dea DNA-ului pentru a face ce vrea cu ele, el le-a luat le-a spălat şi le-a pus la lucru.
       Odată cu arestarea lui Sorin Oprescu ar trebui ca toţi politicienii care sunt acum prin Parlament, primării consilii judeţene, guvern etc., să facă pasul înapoi şi să nu mai candideze la următoarele alegeri, 4 ani să stea pe tuşa, iar dacă în acest răstimp nu au nici un dosar penal să poată reveni pe scena politică. Mă îndoiesc totuşi că vor rămâne mulţi fără dosare.
Prin arestarea lui Oprescu, dacă se dovedeşte că este vinovat, se dă o lovitură cutremurătoare clasei politice actuale. Asta presupune că politicienii actuali şi cei traşi pe dreapta pot fi arestaţi fără nicio discuţie, fiecare având destule bube, chiar cangrene urât mirositoare din cauza bolii numită corupţie. Atât despre Oprescu.
Nu înţeleg unde sunt dosarele penale ale miniştrilor cabinetului Boc şi MRU care trebuiau întocmite de DNA în urma reclamaţiilor depuse de guvernul Ponta. Cum de Blaga încă ne dă cu tifla prin Parlament, ori pe la televiziuni?.
       Apropo, uite un motiv de sesizare a DNA : în 2010 când s-au oprit banii pentru CASS pensionarilor, trebuia să se calculeze la pensia pe care o avea fiecare minus cei 760 de lei care nu urmau să fie impozitaţi pentru CASS. Mai precis cei care aveau o pensie de până la 760 de lei nu plăteau CASS.
Nu mai că guvernul Boc a calculat CASS-ul la întreaga pensie. Mulţi analişti financiari, cu creionul în mână, în foarte multe emisiuni televizate au demonstrat că este o greşeală să se oprească CASS-ul la întreaga sumă, fără să se ţină cont că până la suma de 760 de lei erau scutiţi de plata CASS.
Astfel timp de aproape 2 ani de zile s-a oprit în plus, s-a furat practic din pensia fiecăruia, câte 40 şi ceva de lei. Asta este tâlhărie, abuz, să-i spună cum vrea, dar tot infracţiune este.
Nu cred prea mult în dosarele întocmite de Procuratură, atâta timp cât s-a demonstrat că însăşi procurorii sunt corupţi, nu cred în hotărârile judecătoreşti, atâta timp cât s-a dovedit că însuşi judecătorii sunt corupţi. Nu cred în declaraţiile Preşedintelui, atâta timp cât s-a dovedit că a falsificat acte şi a pierdut două case. Nu cred în declaraţiile politicienilor, atâta timp cât azi condamnă corupţia şi mâine sunt arestaţi pentru luare de mită, trafic de influienţă, etc.
     Aş vrea să cred, dar n-am în cine. Cred numai în Tine Doamne, poate ne ierţi şi ne aduci din ograda noastră, nişte Oameni care să ne conducă. Căci a Ta este mărirea şi slava! Amin!
Mulţumesc pentru poză : nasul .tv.

Un comentariu:

  1. Ei bine acest om cu tot CV-ul lui, cu tot blazonul lui, cu toţi cei 64 de ani pe care urmează să-i împlinească în noiembrie, este un tip corupt. Mai mult decât atât, luând mită cu DNA-ul la uşă demonstrează că este bolnav, o boală a prostiei, a îmbuibării, a nesimţirii. În loc să facă o pauză, să-şi dea demisia pentru că în jurul lui se produseseră fapte de corupţie, el continuă jocul murdar. Asta demonstrează că scheletele găsite prin fişetele Primăriei, în loc să le dea DNA-ului pentru a face ce vrea cu ele, el le-a luat le-a spălat şi le-a pus la lucru.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...