duminică, 6 septembrie 2015

Iohannis fără două case.

     
Iohannis a pierdut două imobile în instanţă, mai precis instanţa l-a considerat pe Iohannis drept cumpărător de rea credinţă, iar actele din dosar ca fiind false. Nu-l plâng pe Iohannis că pierdut două case şi numai are unde dormi, vorba lui Corneliu Bichineţ, lider PNL,:”nu-l plângeţi pe Iohannis, că mai are o mulţime de case”. Corect, nu-l plâng, până la urmă doarme în casa statului şi nu una oarecare, ci Vila Lac3. Mă plâng pe mine pentru că trebuie să suport ca la conducerea Ţării să se afle un individ care are cel puţin probleme de ordin moral, dacă nu chiar mai mult. Şi cred că mai mult de atât, din moment ce s-a folosit de acte false pentru a dobândi nişte case. Cred că Iohannis are un fetiş cu casele, altfel la ce dracu îşi cumpăra 7, dar asta e problema lui.
A cerut demisia Primului Ministru atunci când acesta a fost chemat la DNA, bine a făcut, dar el, Iohannis, de ce mai este la Cotroceni? De ce nu a demisionat? Nu putem să suportăm, să plătim, să agreem tot timpul nişte penali, nişte infractori care se aciuiază prin cotloanele Palatului Cotroceni. Klaus Werner Iohannis, trebuie să-şi dea demisia de urgenţă, să-şi prezinte scuze public poporului pentru manipularea şi minciuna de care a dat dovadă.
       Parlamentul trebuie să se autosesizeze şi să analizeze situaţia lui Iohannis. Parlamentarii au dormit, au fost în concediu, s-au distrat, a venit timpul să muncească. A venit timpul să-şi justifice banii pe care îi primesc.
Mi-aş fi dorit să nu mai am motive să scriu despre Iohannis, nu-mi face nici o plăcere să scriu despre un individ care nu se ştie ce învârte, pe unde îşi petrece timpul. Despre un individ care nu este în stare să spună: „bună ziua”, dacă nu are cuvintele scrise pe hârtie, ori promter.
Pierderea acestor case în instanţă face din K. Iohannis un posibil infractor, acolo unde este vorba de acte false trebuie să intervină procuratura, dar cum omul nostru este Preşedintele Ţării, iar onor Parlamentul nu a stabilit cu precizie ce înseamnă imunitate pentru Preşedinte, niciun procuror nu îl va întreba de sănătate cel puţin până la sfârşitul mandatului.
Aşa vom avea încă un Preşedinte care, prin activitatea lui de dinainte de a fi ales, s-a postat în afara legii. La Preşedintele nostru, mândru şi frumos dealtfel, nu vom vedea nicio tresărire, pentru faptul că este posibil să fie anchetat de fals în înscrisuri. Nu vom vedea şi pentru simplul motiv că este mai mult plecat, am înţeles că Prima Doamnă lucrează în modeling şi e nevoie de ea pentru a promova casele româneşti de modă. Foarte bine să meargă unde vrea, dar nu trebuie să târască după ea şi ursul săsesc.
Doamne iartă-ne, l-am împuşcat pe Ceauşescu în ziua de Crăciun, am greşit, puteam să-l îmuşcăm de Bobotează, da acum ne pedepseşti numai cu Preşedinţi care, de drept, ar trebui să fie şefi de cameră la Jilava? Spune Doamne hopa, aranjează şi cu Merkel, spunei că mai primim vreo 10 imigranţi peste număr, dă-i gânduri bune şi lui Obama, poate se hotărăsc şi ne dau şi nouă un şef la Cotroceni imaculat. Hai Doamne, că am suferit destul! Vezi cum faci să ne scapi de ăsta de acum, uite mergi pe şest la şedinţele de grupuri parlamentare şi suflă-le la ureche să-l suspende.
Nu cred totuşi să aibă timp de asta, parlamentarii nu ştiu cum să facă să-şi mărească indemnizaţiile, asta e problema lor cea mai spinoasă.
     Domnule Iohannis, vă întreb cu toată condescendenţa : puteţi dormi noaptea? Ne luaţi de proşti, răspundeţi la întrebări în doi peri, cheltuiţi banul public într-o veselie, aveţi casele cumpărate cu acte false, vedeţi bine că aţi pierdut două din ele şi continuaţi să ne daţi lecţii de moralitate?
     În clipa în care Instanţa de judecată s-a pronunţat, iar Dvs. aţi pierdut casa, trebuia să vă semnaţi demisia.    Aveţi dreptate până la urmă, când fosta şefă DIICOT, Alina Bica, are câteva dosare de luare de mită, alţi procurori la fel, fostul şef al statului, TB, a avut două mandate cu dosare penale pe rolul Instanţelor de judecată, Dvs. ce sunteţi mai fraier? Staţi acolo liniştit, plimbaţi-vă, mai cereţi bani de la guvern, peste 4 ani mai cereţi un mandat, românii vă votează, poate modificaţi Constituţia şi vă lasă Preşedinte pe viaţă, că nu mai prindem alt sas cu şase case să-l punem Preşedinte. 
Mulţumesc pentru poză :adevarul.ro

3 comentarii:

 1. Mi-aş fi dorit să nu mai am motive să scriu despre Iohannis, nu-mi face nici o plăcere să scriu despre un individ care nu se ştie ce învârte, pe unde îşi petrece timpul. Despre un individ care nu este în stare să spună: „bună ziua”, dacă nu are cuvintele scrise pe hârtie, ori promter.
  Pierderea acestor case în instanţă face din K. Iohannis un posibil infractor, acolo unde este vorba de acte false trebuie să intervină procuratura, dar cum omul nostru este Preşedintele Ţării, iar onor Parlamentul nu a stabilit cu precizie ce înseamnă imunitate pentru Preşedinte, niciun procuror nu îl va întreba de sănătate cel puţin până la sfârşitul mandatului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. EU CRED CA SI PRESEDINTELE AR TREBUI TRAS LA RASPUNDERE DE CE CERE MEREU DEMISIA PREMIERULUI CAT TIMP EL ESTE MULT MAI CORUPT DECAT CREDE DESPRE PONTA SA SE FACA REFERENDUM SI ATUNCI ROMANII HOTARASC DACA VREA UN CORUPT SI UN PLIMBARET CARE NU A MISCAT NIMIC IN 9 LUNI DOAR RISIPA DE BANI PE RENOVARI SI MULTE,MULTE PLIMBARI !!

   Ștergere
  2. TEAPA.!!!Asta este cand ROMANII NU CUNOSC CONSTITUTIA.ART 16 NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE.CONCLUZIE .IOHANIS POATE FI TRAS LA RASPUNDERE DACA A SAVARSIT FAPTE PENALE.CE FACEM CU PRESA SI JUSTITIA.CUM VI SE PARE CA ANTENA 3 DIFUZEAZA DUPA APROAPE 15 ANI CASETA CARE O INCRIMINEAZA PE MONICA MACOVEI PENTRU INTOCMIREA DE ACTE FALSE LA MINERIADA? UNDE A FOST CASETA? DE LA CINE O ARE? CINE A ASCUNS ADEVARUL? ESTE REALA CASETA?CINE A AJUTAT-O PE MONICA MACOVEI SA DEVINA MINISTRU JUSTITIEI SI SA REFORMEZE JUSTITIA?VRETI UN VIITOR BUN INCEPETI CU PRESSA SI JUSTITIA .UN FALCONE,UN BBBC DE ROMANIA SI UN CCNN VOR SCHIMBA SOCIETATEA CIVILA ,SI INPREUNA TERMINAM SISTEMUL. NU TREBUIE SA CEREM AJUTOR LA INALTE PORTII CI SA ACTIONM NOI.SA NU NE MAI LASAM MINTITI DE CURTEA CONSTITUTIONALA DACA AVEM NECLARITATI PRESSA POATE CERE CURTII DE LA VENETIA.ASTA SE PUTEA FACE SI CU ERATA DATA PENTRU BASE.NU ESTE PREA TARZIU SA CEREM CURTII CONSTITUTIONALE DE LA VENETIA SA ANALIZEZE DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE .
   LA TREABA PRESA SI SOCIETATEA CIVILA ASA MOBILIZATI SI PARLAMENTUL ADORMIT SI TREZITI SI JUSTITIA PENTRU REVOLUTIE SI MINERIADE.

   Ștergere

Maria XIV

  M-am bucurat mamă, să-i văd cu ce poftă mănâncă. Pentru a le insufla mai multă încredere în mine, m-am aşezat la masă cu ei şi am mâncat...