joi, 5 noiembrie 2015

Acuzele lui Iohannis la adresa lui Ponta

      Am ascultat cuvântul Preşedintelui României, domnul K.W. Iohannis, prin care ne anunţa că Premierul României şi-a prezentat demisia. Din alocuţiunea lui Iohannis răzbătea ura pe care o simţea faţă de Ponta, pizma şi obsesia pentru contracandidatul ce îl umilise în timpul campaniei electorale din urmă cu un an de zile. Singura activitate politică remarcată, nu remarcabilă, a fost aceea de a cere demisia Primului Ministru Ponta. În rest, plimbări prin diferite locuri din lumea asta împreună cu soţia, comentarii cu poze pe facebook şi tăcere.
Liberalii, ce se află în imediata lui apropiere şi pentru care el este cu adevărat preşedinte, s-au alăturat lui Iohannis în strigătul disperat al acestuia de „jos Ponta”.
Aseară m-a frapat o expresie din cuvântarea lui :”Ponta şi-a dat demisia târziu, prea târziu, a aşteptat să moară nişte oameni pentru a demisiona”. Ce vorbeşti Franţ? E Ponta vinovat pentru moartea acestor tineri? Ştii ceva despre moartea lor, iar noi nu ştim? Există undeva o mână criminală de care ai habar, iar noi nu am aflat? Ce a vrut să însemne această învinuire?
     Crime au fost comise în mod intenţionat în perioada 2010-2012, atunci când au fost tăiate salariile, pensiile, ajutoarele de tot felul. Ştii cine a făcut acest lucru? Acei oameni pe care acum îi ai sub pulpana ta, ăia au făcut crime. Ăia au făcut crime, atunci când ministrul sănătăţii Cseke Atilla nu a aprobat cererea directorului maternităţii Giuleşti prin care acesta cerea fonduri pentru repararea aparatelor de la incubatoarele maternităţii, când nu a aprobat angajarea unor asistente pe terapia şi incubatoarele noilor născuţi. Atunci au fost crime, când au ars acei bebeluşi, da, vinovaţi de moartea lor, criminalii de fapt, au fost Primul Ministru Boc şi ministrul sănătăţii Cseke Atilla. Au condamnat asistenta medicală, ea a fost „acarul Păun”, vinovaţii sunt în libertate şi acum, te împiedici de ei zi de zi Iohannis. Crime au fost comise intenţionat atunci când au fost închise spitalele, iar oamenii mureau la porţile unor spitale dezafectate. Crime au comis cei din guvernarea Băsescu -Boc, atunci când au închis şcolile, iar copiii au fost nevoiţi să meargă 5-6 km prin pădure pentru a ajunge la şcolile unde îi redristribuise un guvern criminal.
Nu iau apărarea lui Ponta, dar nu te pot lăsa să jubilezi cu atâta inconştienţă.
      Ai ocazia d-le Preşedinte să ai guvernul lu'matale, fă-l! În locul PSD aş da posibilitatea PNL să formeze un nou guvern. Nu este aşa că vă este teamă? Nu este aşa că nu ştiţi decât să furaţi, nu să guvernaţi? Dacă nu am dreptate luaţi frâiele guvernării. Ponta a deschis un drum bun, voi lărgiţi-l, asfataţi-l, mergeţi mai departe.
Veniţi la guvernare, lăsaţi prostiile cu alegeri anticipate, nu se pot face alegeri acum, după anul nou, da. Iohannis, m-am convins încă odată că eşti părtinitor, că nu poţi fi un bun arbitru, că eşti Preşedinte numai peste ţara portocalie, păcat, voiam să am şi eu un Preşedinte, de 10 ani mă uit înaintea lui şi nu-l văd, văd apărând nişte impostori ce îşi spun preşedinţi, de fapt sunt nişte şefi de bandă, ori de gaşcă.
     Aştept să văd când îţi vor cere manifestanţii demisia, atenţie, Ponta cel pe care l-ai înfierat şi-a dat demisia de onoare, tu ce vei face?

2 comentarii:

  1. Ăia au făcut crime, atunci când ministrul sănătăţii Cseke Atilla nu a aprobat cererea directorului maternităţii Giuleşti prin care acesta cerea fonduri pentru repararea aparatelor de la incubatoarele maternităţii, când nu a aprobat angajarea unor asistente pe terapia şi incubatoarele noilor născuţi. Atunci au fost crime, când au ars acei bebeluşi, da, vinovaţi de moartea lor, criminalii de fapt, au fost Primul Ministru Boc şi ministrul sănătăţii Cseke Atilla. Au condamnat asistenta medicală, ea a fost „acarul Păun”, vinovaţii sunt în libertate şi acum, te împiedici de ei zi de zi Iohannis. Crime au fost comise intenţionat atunci când au fost închise spitalele, iar oamenii mureau la porţile unor spitale dezafectate. Crime au

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. Ma alatur celor spuse de dumneavoastra, cu precizarea ca, atunci nimeni, dar nimeni(cu exceptia directorului acelui spital) nu a demisionat din Guvern; nimeni nu a facut vreo demonstratie, din nenorocire!

      Ștergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...