vineri, 18 decembrie 2015

Iohannis neamţul lui Merkel din fruntea României

     
De un an de zile avem un Preşedinte etnic german, ales, se spune, de către poporul român. De-a lungul istorie am mai avut conducători de sorginte germană, aceştia au fost impuşi românilor de către marile puterii ale Europei şi Turciei. Pe Klaus Werner Iohannis să-l fi ales cu adevărat poporul român, ori a fost vorba de o mare manevră şi manipulare a serviciilor secrete străine?
De ce ar fi ales românii un Preşedinte de altă etnie decât cea română? Ce spera electoratul prin această alegere? Încă o întrebare îmi persistă în minte, manifestanţii din diaspora, chiar erau români, sau cozi de topor ale ocultei şi agenţi sub acoperire din spaţiul comunitar? Am văzut oameni stând la cozi pentru a vota, protestând, erau cu adevărat cetăţeni români îngrijoraţi de soarta României, sau erau nişte angajaţi ai celor ce au pus umărul la distrugerea economiei Ţării?
Ce s-a întâmplat între turul unu şi doi al alegerilor prezidenţiale de anul trecut? Am fost la un pas de război civil, sau de lovitură de stat? Istoricii vor răspunde la aceste întrebări.
    Iohannis se face cunoscut în Sibiu ca Primar, mai ales după ce Sibiul a devenit capitala culturală europeană, în această perioadă guvernele au făcut infuzii serioase de banii pentru ca Sibiul să arate cum este astăzi.
Apoi prin toamna anului 2009, PNL şi PSD l-au purtat ca pe sfintele moaşte pe la Bucureşti în ideea de a fi numit ca Premier în locul premierului Boc care fusese demis prin adoptarea moţiunii de cenzură. Numai că ziua lui Iohannis nu venise încă, abia în 2013 Crin Antonescu anunţă ca primarul Sibiului a devenit membru al PNL şi Prim vicepreşedinte al liberalilor. În semn de mulţumire pentru aducerea în partid şi numirea în a doua cea mai înaltă funcţie din partid, deşi nu avea vechimea necesară, Iohannis împreună cu alţii pucişti îl va mazili pe Antonescu rămânând singurul candidat al Marelui PNL (PNL+PD-L), pentru funcţia de Preşedinte al României, lucru care de altfel s-a şi întâmplat. Rămâne un mister asccensiunea fulger a tăcutului german.
Toţii se întreabă de ce Iohannis face lucruri împotriva României exp. legea Avram Iancu a fost respinsă de la promulgare, respingerea legii „dării în plată”, organizarea unei marii demonstraţii în urma carnagiului de la „Colectiv”, în urma căruia a fost demis guvernul Ponta şi desemnat un Premier al Bruxelles-ului, un adevărat act de cinism; trei sferturi din mandat a fost fie în staţiuni de odihnă, fie în vizite de curtoazie, nu mai menţionez alte lucruri rele făcute de domn Prezident.
      În 1914 la declanşarea războiului Prim Mondial, România s-a declarat stat neutru, doi ani mai târziu regele Ferdinand, un neamţ fără rădăcini româneşti declara în Consiliul de Coroană : „dacă am reuşit să mă înving pe mine, vom învinge şi Germania”. Vorbe manipulatoare, deşi doi ani România nu a luptat, armata nu a fost înzestrată cu tehnică de luptă modernă, nici cu echipament pentru ostaşi, ori logistică modernă. Din această cauză, în numai câteva luni România va fi aproape îngenunchiată militar de către Germania. Am scăpat cu faţă aproape curată datorită unor întâmplări şi jocuri ale hazardului. Un rege străin, eram gata să ne pierdem Ţara, am pierdut tezaurul Ţării. A analizat cineva cu sânge rece ce s-a întâmplat atunci? Cum de s-a putut trimite tezaurul Ţării, într-un stat intrat aproape în disoluţie şi unde haosul era rege?
K.W. Iohannis, etnic german ajuns în funcţia cea mai înaltă din România, Preşedinte al Statului.
Ce îl leagă pe Iohannis de pământul românesc? Aproape nimic, părinţii lui s-au mutat în Germania, aici a rămas el şi cele 7-8 case cumpărate din meditaţii. Două case le-a pierdut, a zis instanţa de judecată că au fost cam false actele în urma cărora a dobândit imobilele. Bine ar fi ca DNA-ul să ne lămurească ce şi cum este cu aceste acte.
Familia Iohannis nu a fost binecuvântată cu copii (Doamne Fereşte să fac o acuzaţie!), singurul lucru ce îl leagă pe Iohannis de România rămâne cele 6 case pe care le mai are în posesie. Ce se va întâmpla dacă judecătoriile vor decide să îl mai văduvească de încă una sau două din case? Atunci se va rupe şi bruma legătură dintre Preşedinte şi Ţară.
Noi îi cerem să gândească pentru români şi în folosul lor, el va gândi şi va lucra pentru germani şi în folosul lor. Este glasul sângelui, chestiunea vine din ancestralul lui, nici nu poate fi condamnat pentru asta, eu condamn pe cei ce l-au adus în funcţia supremă. Ăia au fost cu adevărat trădătorii de neam şi Ţară. Iohannis nu este altceva decât o păpuşă în mâinile unor păpuşari externi, ai celor ce l-au impus în cea mai înaltă funcţie din Statul român..
     Să dau un exemplu, un român trăieşte în Rusia, are casă, familie, avere acolo, este cetăţean rus. Izbucneşte războiul între ruşii şi români, dacă Ion al nostru ce trăieşte în Rusia, va lupta alături de ruşi împotriva României, noi românii îl vom considera un trădător prin faptul că îşi omoară fraţii de acelaşi sânge; dacă va dezerta şi se va alătura armatei române pentru a lupta împotriva Rusiei, atunci va fi un trădător pentru ruşi, el fiind cetăţean rus.
Depre asta este vorba şi cu Iohannis. Este neamţ şi asta va rămâne, va vinde România de va fi cazul fără mustrări de conştiinţă. El gândeşte şi vorbeşte nemţeşte, noi cerem ce nu poate da acest om, dragoste pentru România, nu poate, este împotriva firii. La fel nu a putut nici Ferdinand. Ţara rămâne în continuare la mâna intereselor Ocultei.
       Dumnezeu să apere România!
Mulţumesc pentru poză : octavpelin. wordpress.com

Un comentariu:

  1. Noi îi cerem să gândească pentru români şi în folosul lor, el va gândi şi va lucra pentru germani şi în folosul lor. Este glasul sângelui, chestiunea vine din ancestralul lui, nici nu poate fi condamnat pentru asta, eu condamn pe cei ce l-au adus în funcţia supremă. Ăia au fost cu adevărat trădătorii de neam şi Ţară. Iohannis nu este altceva decât o păpuşă în mâinile unor păpuşari externi, ai celor ce l-au impus în cea mai înaltă funcţie din Statul român..

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...