luni, 28 decembrie 2015

Nebunii care conduc lumea şi războaiele lor

       
Din totdeauna a existat propagandă, manipulare a maselor, războaie fără sens. Fiecare Ţară a încercat să manipuleze opinia publică din întreaga lume că demersurile ei într-un anumit domeniu este cel bun. Pentru ca dezideratul statului respectiv să câştige, au fost cheltuite uriaşe sume de bani pentru a corupe pe ceilalţi şefi de stat să susţină cauza lui. Nimic nu a fost precupeţit, în vremurile de demult, soli special trimişi în statele importante ale lumi corupeau slujbaşii statelor respective pentru a susţine demersurile lor. Mai târziu când mass media a devenit importanta sursă de informare, a început manipularea prin ea.Ţările manipulează consumatorii de media, în funcţie de interesele lor. Spre exemplu : Rusia a dat un comunicat de presă prin care acuză CIA -ul american de implicare alături de ISIS în contrabanda cu petrol. Este o manipulare a opiniei publice mondiale. SUA a acuzat Rusia de atacuri cu bombe asupra opoziţiei din Siria, altă manipulare a opiniei publice.
        Popoarele nu mai stau să analizeze dacă Rusia are dreptate sau SUA, manipulaţi, unii vor ţine cu Rusia, alţii cu SUA.  Până la urmă ce caută atât Rusia cât şi SUA în Siria? De ce este nevoie de toate aceste focare de război? Intervenţiile armate ale SUA în Irak, Afganistan, Libia, Egipt, nu au consolidat pacea, din contră, au transformat toate aceste zone în focare de război. Terorismul a escaladat, a mers până acolo încât s-a consolidat într-un stat (ISIS), primul stat terorist, totul ca urmare a unei politici belicoase duse de un autointitulat jandarm al lumii. Rusia, nici ea nu a stat cu mâinile în sân, a ocupat o parte din Georgia, şi a alimentat propaganda prorusă din estul Ucrainei.
Silozurile armatelor din lume geme de numărul focoaselor nucleare, sunt în depozite suficiente focoase cât să distrugă lumea de câteva ori.
         Cei de la NASA din când în când ne arată câte un bolovan pe cer gata să se prăbuşească pe Terra , nu de bolovanii ăia îmi este teamă, ci de bolovanii din capul celor care conduc lumea.
Istoria ne arată că la caz de forţă majoră statele pot folosi armele atomice şi nucleare, Hiroşima şi Nagasaki sunt martore ale acestor furii letale. Nu analizez dacă trebuia date acele bombe. După părerea mea războaiele în sine nu s-au justicat, dar, să mai justificăm bombardarea nucleară. Nici bombardarea cu bombe clasice ale unor oraşe nu s-a justificat. Nimeni în afara lui Dumnezeu nu poate lua viaţa cuiva. Liderii lumii nu se pot transforma în Dumnezei, ei trebuie să păstorească turma, nu să o omoare.
Războaiele declanşate de politicieni şi executate de militari, nu au adus niciodată ceva bun omenirii, singurele urmării au fost : sânge, mult sânge nevinovat, răniţi, morţi, orfani, văduve, case distruse, oameni rămaşi pe drumuri, trăind în teroare. O mână de oameni, cei care au finanţat războiul au avut de câştigat.
Noi oamenii suntem ciudaţi, înfiinţăm Organizaţii Neguvernamentale (ONG) care urmăresc ca animalele să nu fie stresate, să aibă cuşti şi spaţii de habitat conform unor norme bine stabilite, iar pe de altă parte creăm focare de război în care oamenii sunt ucişi fără milă, sau nevoiţi să ia drumul pribegiei. Cât putem fi de cinici şi ipocriţi?!
Am înfiinţat ONG-uri pentru apărarea ţânţarului Anofel. Nu am înfiinţat ONG care să apere lumea de războaie. Din mijlocul războiului, în urma locuinţelor distruse şi a bombelor ce cad necontenit peste fiinţe umane, mânăm bărbaţi, femei, copii, ca pe nişte vite. Unele Ţări îi vor pe aceşti pribegi, altele nu-i vor, am scris într-un alt articol pe larg despre acest exod.
În acest moment când ştiinţa s-a dezvoltat foarte mult, liderii statelor din întreaga lume pot discuta la videotelefoane în timp real, ar putea, dacă liderii ar vrea, iar cei din spatele lor ar accepta, ca eventualele acţiunii belicoase să fie înăbuşite în faşă. Numai că nu se vrea acest lucru. Războiul înseamnă bani, mulţi bani, mai ales pentru învingător. În spatele liderilor lumii este marea finanţă, este omul cu banii, omul care dirijează,  este păpuşarul. Ce vedem noi este păpuşa dirijată din umbră. Aceste păpuşi, fie că se numesc Obama, Putin, Merkel, fac jocul Ocultei ( aici intră iluminişti, masoni etc).
       Omenirea stă pe un uriaş butoi nuclear, de asta trebuie să ne temem, de acest butoi şi descreieratul cu cheia butoiului. De aici poate veni sfârşitul lumii. Prea multe bombe nucleare, prea mulţi nebuni lângă ele. Avem o planetă prea mică faţă de numărul de focoase nucleare. Planeta nu o putem mări, putem în schimb, să autodistrugem numărul de focoase. Pe planeta verde poate fi pace, dacă se vindecă nebunii de nebunia războiului.
Mulţumesc pentru poză : descopera.ro

Un comentariu:

  1. Războiul înseamnă bani, mulţi bani, mai ales pentru învingător. În spatele liderilor lumii este marea finanţă, este omul cu banii, omul care dirijează, este păpuşarul. Ce vedem noi este păpuşa dirijată din umbră. Aceste păpuşi, fie că se numesc Obama, Putin, Merkel, fac jocul Ocultei ( aici intră iluminişti, masoni etc).
    Omenirea stă pe un uriaş butoi nuclear, de asta trebuie să ne temem, de acest butoi şi descreieratul cu cheia butoiului. De aici poate veni sfârşitul lumii. Prea multe bombe nucleare, p

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...