sâmbătă, 6 februarie 2016

Nu vreau Schengen şi nici MCV. Vreau să trăim într-o Românie bogată şi independentă

     
     MCV-ul, Schengen-ul, astea sunt, unul biciul şi mă refer la MCV, iar celălalt, un fel de Fata Morgana pe care o tot vedem şi nu e. Acei funcţionăraşi de la Bruxelles care au inventat MCV-ul (Monica Macovei, la acea oră ministrul justiţiei nu este străină de înfiinţarea lui), au gândit mecanismul ca pe un factor de control asupra justiţiei din România, implicit asupra tuturor Instituţiilor de putere. În fiecare an, la fel ca Brânzovenescu lui Caragiale care, avea, nu avea treabă, la ora doişpce trecute fix era în târg, funcţionarii de la Bruxelles scriu un raport despre MCV-ul României în care sunt blamate toate instituţiile statului, mai puţin DNA-ul. Că lucrurile sunt adevărate sau nu, este mai puţin important, important este ca România să fie blamată, să arate ca un stat care este condus de incompetenţi ( prea departe nu sunt).
În ce priveşte Fata Morgana, Schengen, nu cred că ar mai trebui să fim interesaţi de acest lucru. Schengenul se va dovedi, a fi, ceva perimat, uşor, uşor ,statele membre Schengen îşi vor închide graniţele. Exodul de populaţie din Ţările aflate în conflict şi nu numai, vor determina Occidentul să ia măsuri dintre cele mai drastice. Întrarea în Europa într-un singur an a peste 1.000.000 de imigranţi vor pune mari probleme autorităţilor din UE. Am să vă amintesc o poveste românească despre musafirul nesimţit care sună aşa :” un drumeţ în miez de noapte a bătut la uşa unui ţăran şi a cerut găzduire, acesta l-a primit în casă şi l-a culcat pe jos. Avea o singură cameră, iar afară era frig. După un timp călătorul a rugat pe stăpân să-l lase să doarmă cu ei în pat, acolo jos îngheţase de frig. Gazda, de bună credinţă, l-a primit în pat. După ce omul nostru s-a încălzit, a cerut gazdei să-i dea şi nevasta, atunci proprietarul s-a enervat şi l-a dat afară”
Ferească Sfântul ca aceşti „musafiri” ai Europei să nu se comporte precum cel din povestea de mai sus. Garanţii nu sunt, mă îngrozesc când mă gândesc ce se va întâmpla când aceşti oameni dezrădăcinaţi vor dori să doarmă în paturile băştinaşilor şi să le mai ceară (sau o vor lua cu forţa) şi nevasta. Cam despre asta e vorba cu spaţiul Schengen.
     Ţara noastră, cel puţin formal, este condusă de un guvern, un preşedinte, parlament, etc. Rar am văzut ca vreunul dintre membrii acestor Instituţii reprezentative pentru statul român, să ia poziţie fermă faţă de anumite abuzuri făcute de UE, prin organismele sale, făţă de România. Comportamentul autorităţilor noastre a fost de slugi aflate în slujba străinilor. Suntem o Ţară care încă mai figurăm ca stat independent, nu cred în această independenţă. Nu am văzut nici un lider potent al Ţării să ia o atitudine tranşantă pentru lucrurile impuse cu de-a sila de către UE şi SUA.
Am văzut lideri europeni precum ai Ungariei, Cehiei, Poloniei, spunându-le de la obraz liderilor europeni şi nord americani, atunci când au luat  măsuri care nu au convenit Ţărilor lor.
Politicienii noştri, cu largul concurs al FMI, UE, BM, Soros, etc. au distrus întreaga economie a Ţării, au distrus sistemele de sănătate şi învăţământ aceste fundaţii ale viitorului. Nu ai economie, sănătate şi învăţământ, statul este ca şi dizolvat. Prin manevre numai de politicieni ştiute şi de nord americani, am reuşit să distrugem armata, să anulăm obligativitatea tinerilor de a se pregăti militar, putând oricând să fie rezerviştii unor eventuale şi nedorite conflicte ,militare unde noi am fi parte.
Avem cca 80.000 de militari cu femeile de serviciu cu tot, echipamentul militar insuficient, fără să avem rezervişti instruiţi.
De ce trebuie să devenim o bază militară SUA, sau NATO? Ţara noastră a luptat tot timpul împotriva acestor baze, nu am dorit baze sovietice, nu ne dorim nici baze americane. În orice război, sunt atacate punctele înarmate, pentru ce ne-a trebuit nouă să devenim o ţintă militară? Încă odată o spun răspicat, Rusia nu are motive să ne atace. Prin firmele lor Lukoil şi Mechel au făcut destul rău României, aşadar faptul că am fi o ţintă rusească este o manipulare crasă. Posibil ca Rusia să vrea să ocupe Ucraina pentru că aşa au fost până-n '90, poate alte state din zona Mări Caspice şi a Caucazului, pentru că au mai fost într-o uniune, dar să atace România, nu are sens.
Trimitem anual soldaţi pe fronturile din lumea asta, ne mor copiii pe acolo pentru „câţiva dolari în plus”, nu sunt războaiele noastre, nu avem măcar satisfacţia că s-a democratizat zona unde a fost conflictul, din contră, s-a instaurat haosul şi războiul civil, nesiguranţa şi foametea. Mă întreb retoric evident : pentru ce toate acestea nebunii? Cui folosesc morţii noştri? Dar, mai ales, pentru ce au murit? Răspuns : Pentru ca marile puteri să-şi vândă armamentul. Pentru ca marile puteri să-şi dezvolte economiile, iar marile corporaţii de armament să-şi umple visteriile. Liderii marilor puteri sunt păpuşile acestor corporatişti. Noi pentru ce cheltuim bani şi mai ales vieţi omeneşti, în aceste războaie din care nu câştigăm decât lacrimi pentru văduvele şi copiii orfani, ai sodaţilor morţi pentru o cauză neştiută?
MCV-ul a reuşit, susţinut din Ţară de liderii politici ai partidelor afiliate popularilor europeni, să reducă la tăcere preşedinţii statului, mă refer la Băsescu şi Iohannis, să discrediteze înstituţiile guvernamentale şi parlamentare, ridicând în slăvi DNA-ul. Prin aceasta s-a reuşit transformarea României înr-un stat poliţienesc. Sunt mii de dosare care zac în sertarele DNA despre corupţia majoră, acolo unde prin anchete minuţioase s-ar reuşi readucerea banilor furaţi de la hoţi în bugetul Ţării prin sechestrările averilor şi confiscarea lor ulterioară. Nu critic faptul că DNA-ul încearcă să facă curat, destul de anemic de altfel, cât modul în care o face, ajungând ca prin acţiunile ei să influienţeze mişcările politice. Asta e periculos.
Avem un guvern moşit de la Bruxelles, blagoslovit de marile partide politice. Acest guvern cu miniştrii detaşaţi pe perioada mandatului, au fost aleşi dintre cele mai docile slugi ale liderilor europeni şi FMI. Ce bază să ai într-un mercenar pe care îl plătim cu o sumă derizorie, pentru el, de aproape 2000 de euro, când la Bruxelles, de unde este detaşat şi unde postul îl aşteaptă să-şi termine mandatul, este plătit cu 15.000 de euro. Este clar pentru toată lumea că el, ministrul, este mercenar, dar nu în slujba României, ci în slujba celor ce îl plătesc cu mii de euro.
Problema noastră este de conştiinţă, de lipsă de patriotism, de lipsă de naţionalism ( nu mă refer la un naţionalism exacerbat), dar la o conştientizare a faptului că suntem români, este necesară.
Am avut conducători de împrumut, chiar dacă au fost cetăţeni români, din această cauză România a ajuns o colonie a nimănui, toţi ne tratează ca pe o colonie dar, nimeni nu ne revendică ca fiind a lor.
Am obosit scriind pentru surzi şi orbi.
Dumnezeu să apere România!
Dumnezeu să-i apere pe români!



Un comentariu:

  1. În ce priveşte Fata Morgana, Schengen, nu cred că ar mai trebui să fim interesaţi de acest lucru. Schengenul se va dovedi, a fi, ceva perimat, uşor, uşor ,statele membre Schengen îşi vor închide graniţele. Exodul de populaţie din Ţările aflate în conflict şi nu numai, vor determina Occidentul să ia măsuri dintre cele mai drastice. Întrarea în Europa într-un singur an a peste 1.000.000 de imigranţi vor pune mari probleme autorităţilor din UE. Am să vă amintesc o poveste românească despre musafirul nesimţit care sună aşa :” un drumeţ în miez de noapte a bătut la uşa unui ţăran şi a cerut găzduire, acesta l-a primit în casă şi l-a culcat pe jos. Avea o singură came

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...