vineri, 18 martie 2016

Guvernul de mercenari și brânza de Brădet


     Asist de ceva timp la  linșarea a unei societăți cu capital 100% românesc. În Pitești, câțiva copii s-au îmbolnăvit de E Coli, o boală nenorocită care a cauzat, dealtfel, moartea în rândul bebelușilor. Au fost căutate cauzele îmbolnăvirii micuților, s-au făcut fel de fel de presupuneri, una mai ciudată decât alta. Până la urmă ministrul sănătății, nu îi știu numele, dacă nu ieșea cu declarația asta aberantă, nici nu știam că guvernul are și un minister al sănătății, cum spuneam ministrul sănătății a ieșit cu o declarație bombă : ”copiii s-au îmbolnăvit din cauza brânzei produsă la Fabrica de brânzeturi ”Brădet” din Pitești”.
Din acest moment s-a declanșat urgia asupra patronului de la Fabrica încriminată. A retras toate produsele de brânză după piață, a dezinfectat fabrica, inclusiv și-a încetat activitatea. Asta îmi amintește de o altă critică concentrată asupra României, era prin 2013 când eram condamnați că am folosit carnea de cal în amstec cu carnea de vită. Și acea campanie a fost tot pentru denigrarea produselor românești.
În această seară am urmărit o emisiune în care era invitată o secretară de stat din ministerul agriculturii, patronul fabricii și încă doi domni. Moderatoarea a întrebat secretara de stat dacă, există certificate de analiză microbiologică din care să rezulte clar că produsele lactate au fost infestate în fabrica unde au fost produse. Răspunsul reprezentantei ministerului a fost că nu știe, dar că cumpărătorii din Italia și Spania țipă că brânza românească a fost infestată.
Patronul a adus în apărarea sa informația primită de la laboratorul din Italia că răspunsul la probele prelevate va fi comunicat pe 21 martie. În concluzie astăzi 18 martie nimeni nu știa dacă brânza românească ar fi fost infestată cu E Coli.
     Menționez că au fost descoperite urme de E Coli în brânză vrac aflată la vânzare într-un magazin . Până aici se putea infesta de la oricine. Secretara de stat era pornită rău împotriva patronului. Un om tânăr care reușise să-ți deschdă afacerea cu fonduri europene, nu furând statul. Practic vajnica împuternicită a guvernului privea afacerea patronului ca pe  o ofensă personală. În zadar, ceilalți doi invitați au atenționat-o că nu sunt probe directe care să-l incrimineze pe Badea Marius, patronul de la Brădet, femeia o ținea pe a ei, patronul trebuie să închidă , este vinovat de infestarea populației.
Era un banc : bulă tăia lemne, la un moment dat o surcea la lovit, unde-i greu voinicului, asta povestea la școală în clasă, când profesoara l-a auzit pe Bulă vorbind direct, i-a spus să zică bancul, dar pe ocolite. Bine, a spus Bulă, a sărit o surcea, a ocolit casa, a ocolit masa dar până la urmă tot în...m-a nimerit.
Asta este și cu guvernul de la Bruxelles, are ordin să termine toate afacerile românești. Acum a găsit momentul  cu bebelușii morți și alții în stare gravă, deși s-a demonstrat că nu există o relație de cauzalitate între cele două, mortea micuților și brânza infestată.
Italia și Spania sigur strigă sus și tare că brânza românească este infestată, pentru a nu mai importa de la noi, ci să se consume brânza lor.
    Guvernul actual în loc să ia unele măsuri de protecție a producătorilor români, fac tot posibilul să distrugă și bruma industrie românească pe care o mai avem.
Patronul firmei de brânzeturi arăta cu documentele primite de la laboratoarele din Italia că răspunsul la analize urmează să fie dat abia pe 21 martie, pentru secretara de stat Simona Manu, nu conta, conta doar faptul că el trebuie să-și închidă firma.
S-au folosit de o catastrofă, cum a fost moartea celor 64 de tineri de la ”Coleciv”, au dat jos guvernul Ponta.
Acum se folosesc de moartea acestor bebeluși pentru a distruge și ce brumă de industrie autohtona mai avem.
Când guvernul este numit de o entitate străină, mă refer la UE în cârdășie cu FMI, la ce să ne așteptăm? Cum să ne apere o mână de mercenari bastarzi, plătiți cu arginți, de forțele oculte ?Poate vrem să ne apere Președintele  României. Nu are cum, nu este român, nu-l interesează decât banii românilor, pentru a pune în aplicare un plan făcut, cu soția sa Carmen, încă dintr-o viață anterioară. Poate vede șeful de la SRI Helving, nici ăsta nu e român. Poate șeful de la SIE, ăsta a dat moștenirea Gojdu ungurilor, așa că nu așteptăm nimic bun de la el
    Dar românii văd, cei 18 milioane de români, văd cum își bat joc de noi, pe banii noștri,niște mercenari din vest. Cine conduce România? Parlament mai avem? Pot acei adormiți să facă și ei o mărgică, ceva? Să ea o hotărâre, sa apere un român și afacerea sa?
Dacă suntem colonie să se arate stăpânul să spună cu subiect și predicat :”eu sunt stăpânul vostru”. Nimeni nu ne revendică. Suntem în situația fetelor de la bordel, se folosesc toți de noi, mă refer la UE, FMI, Germania, SUA. Nu avem cui ne plânge, matroana noastră, în speță, guvernul și Președinția , iau banii din ce am produs noi și fug cu ei la stăpâni.
Din când în când, pentru a ne abate atenția de la mizeriile vieții în care trăim, DNA-ul, o altă instituție cu dublă comandă, ne arată la televizor câte un borfaș milionar în euro pe care îl bagă pe o ușă, apoi îl trimit în bătaie de joc în arest la domiciliu. Să trăiască în amărâta aia de vilă cu 50 de camere piscine și 20 de băi. Cum de nu li se confiscă averile? Cum de sunt lăsați să trăiască în lux, când banii din care au fost construite toate aceste averi sunt de furat?
    Săracă Țară bogată, niciodată nu ai fost tâlhărită, violată, maltratată, mai rău ca acum. Și turcii când năvăleau, mai lăsau ceva în urmă, dar politicienii români și acoliții săi, au fost mai rău decât popoarele ce veneau la prădat în biata noastră Țară.
E momentul să ne trezim, e momentul să strigăm : ”Gata, nu vă mai suportăm, vom veni noi să vă întrebăm , ”ce ați făcut cu Țara noastră, unde este România?”. Păziți că sosim, cred că vom găsi resursa în noi.
Dumnezeu să ne lumineze!
Dumnezeu să apere România!
Mulțumesc pentru poză : cuvântul-ortodox.ro


2 comentarii:

  1. Când guvernul este numit de o entitate străină, mă refer la UE în cârdășie cu FMI, la ce să ne așteptăm? Cum să ne apere o mână de mercenari bastarzi, plătiți cu arginți, de forțele oculte ?Poate vrem să ne apere Președintele României. Nu are cum, nu este român, nu-l interesează decât banii românilor, pentru a pune în aplicare un plan făcut, cu soția sa Carmen, încă dintr-o viață anterioară. Poate vede șeful de la SRI Helving, nici ăsta nu e român. Poate șeful de la SIE, ăsta a dat moștenirea Gojdu ungurilor, așa că nu așteptăm nimic bun de la el

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara cuvinte in plus. Aceasta este realitatea din Romania zilelor noastre !

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...