luni, 7 martie 2016

La mulți ani, Femeie!


 
  Se spune că Dumnezeu după ce a făcut cerul, pământul și toate celelalte viețuitoare, l-a făcut pe Adam. Mulțumit, a început să  contemple ceea ce făurise. Era totul perfect, în armonie, totuși searbăd, lipsea ceva. Atunci a făcut femeia. În acel moment, iadul s-a bucurat, raiul s-a cutremurat , armonia a început să sufere. Șarpele, viclean, a ademenit-o pe Eva. Naivă, prima femeie, a căzut în capcana șarpelui. A gustat din fructul oferit de vicleana reptilă. Un văl s-a luat de pe fața Evei, bucuroasă, a dat și lui Adam să mănânce. Bărbatul a gustat din fructul oferit de Eva, atunci a cunoscut altă dragoste în afara celei oferite lui Dumnezeu. Dragostea pentru Eva.

     Au trecut mii de ani de la izgonirea lui Adam şi a Evei din Edenul pământesc care se afla între râurile Tigru şi Eufrat, în tot acest timp dragostea bărbatului a rămas la fel de puternică pentru farmecele Evei. Mulți au condamnat faptul că Eva a mâncat din mărul oferit de șarpe. Cred, din contră, că ăsta a fost cel mai minunat lucru pe care îl putea face. Poate cineva să-și închipuie viața fără femeie? Poate vreun bărbat sănătos să aștepte noaptea fără să spere la  mângâiere de la femeia iubită? De-a lungul timpului multe lucruri au fost rezolvate de către femei, indiferent dacă au fost de domeniul: politic, militar, științific. La fel de multe lucruri au fost și încurcate. Asta este femeia, sarea și piperul vieții. Fără ea viața ar fi insipidă.
     Femeia este mamă, soție, bucătăreasă, amantă,iubită. Ea este aceea care înghite toate răbufnirile bărbaților, care suportă toate mitocăniile soților. Ea ne oblojește sufletul, când suntem răniți. Ne hrănește când suntem flămânzi și ne adapă când setea ne cuprinde. Tot ele ne ajută pe noi, bărbaţii, să înţelegem ce vor femeile să înţelegem. Bărbatul are muşchii, femeia are ochii, farmecele trupului şi argumentul cuvântului.
Femeia a pornit războaie, a adus pacea acolo unde bărbaţii s-au împotmolit, a făcut voievozi din ţărani şi a distrus regate.
Femeia e mai puternică decât un bărbat, numai că puterea ei nu stă în masa musculară, ci în modul în care percepe lucrurile. Să mulțumim cerului că femeile nu sunt conștiente de puterea lor. Femeia e pata de culoare a vieții, e bucuria de a trăi. Femeia este, ceea ce vrea muşchii ei să fie!
     Am considerat întotdeauna femeia ca pe o redută. În viaţă, a trebuit  să elaborez strategii, să fac învăluiri, asalturi, ofensive, contraofensive, pentru a putea cuceri femeia şi a mă bucura de farmecele trupul ei. Nişte sâni la vedere, fără a fi descoperiţi de mine, puţin, câte puţin, nu produc asupra mea aceeaşi impresie. O rochie până la fund este aproape inhibantă, faţă de o dezvelire a piciorului, centimetru cu centimetru. Trebuie lăsată bucuria de a trăi fiecare moment al dragostei. Numai violatorii se aruncă asupra femeilor precum lupii asupra prăzii. Femeia este o poezie erotică, fiecare parte a trupului ei este un vers din poezie. Iubiţi femeia, nu lăsaţi niciun cuvânt necitit!
La mulți ani, Femeie!

Mulțumesc pentru poză: aleeda.wordpress.com


Un comentariu:

  1. Se spune că Dumnezeu după ce a făcut cerul, pământul și toate celelalte viețuitoare, l-a făcut pe Adam. Mulțumit, a început să contemple ce construise până atunci. Era totul perfect, în armonie, totuși searbăd, lipsea ceva. Atunci a făcut femeia. Iadul s-a bucurat, raiul s-a întristat, armonia a început să sufere. Șarpele viclean a ademenit-o pe Eva. Naivă, prima

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...