luni, 7 martie 2016

La mulți ani Femeie!


 
Se spune că Dumnezeu după ce a făcut cerul, pământul și toate celelalte viețuitoare, l-a făcut pe Adam. Mulțumit, a început să  contemple ce făurise până atunci. Era totul perfect, în armonie, totuși searbăd, lipsea ceva. Atunci a făcut femeia. Iadul s-a bucurat, raiul s-a întristat, armonia a început să sufere. Șarpele viclean a ademenit-o pe Eva. Naivă, prima femeie, a căzut în capcana șarpelui. A gustat din mărul oferit de vicleana reptilă. Un văl s-a luat după fața Evei, bucuroasă a dat și lui Adam să mănânce din măr. Bărbatul a gustat din mărul oferit de Eva, atunci a cunoscut altă dragoste în afara celei oferite lui Dumnezeu. Dragostea pentru Eva.

     Au trecut mii de ani de atunci, dragostea bărbatului a rămas la fel de puternică pentru farmecele Evei. Mulți au condamnat faptul că Eva a mâncat din mărul oferit de șarpe. Cred, din contră, că ăsta a fost cel mai minunat lucru pe care îl putea face. Poate cineva să-și închipuie viața fără femeie? Poate vreun bărbat sănătos să aștepte noaptea fără să spere la o mângâiere de la femeia iubită? De-a lungul timpului multe lucruri au fost rezolvate de femei, indiferent dacă a fost de domeniul: politic, militar, științific. La fel de multe lucruri au fost și încurcate. Asta este femeia, sarea și piperul vieții. Fără ea viața ar fi insipidă.
     Femeia este mamă, soție, bucătăreasă, amantă. Ea este aceea care înghite toate răbufnirile bărbaților, care suportă toate mitocăniile soților. Ea ne oblojește sufletul când suntem răniți. Ne hrănește când suntem flămânzi și ne adapă când setea ne cuprinde.
Femeia e mai puternică decât un bărbat, doar că puterea ei nu stă în masa musculară, ci în modul în care percepe lucrurile. Să mulțumim cerului că femeile nu sunt conștiente de puterea lor. Femeia e pata de culoare a vieții, e bucuria de a trăi.
     Am considerat întotdeauna femeia ca pe o redută. Trebuia să elaborez strategii, să fac învăluiri, asalturi, ofensive, contraofensive, pentru a mă bucura de fiecare parte a trupul ei. Nişte sâni la vedere, fără a fi descoperiţi de mine, puţin, câte puţin, nu produc asupra mea aceeaşi impresie. O rochie până la fund este aproape inhibantă, faţă de o dezvelire a piciorului, centimetru cu centimetru. Trebuie lăsată bucuria de a trăi fiecare moment al dragostei. Numai violatorii şi soţii blazaţi se aruncă asupra femeilor precum lupii asupra prăzii. Oamenii văd femeia, ca pe o poezie erotică, fiecare parte a ei este un vers din poezie.
La mulți ani femeie!

Mulțumesc pentru poză: aleeda.wordpress.com


Un comentariu:

  1. Se spune că Dumnezeu după ce a făcut cerul, pământul și toate celelalte viețuitoare, l-a făcut pe Adam. Mulțumit, a început să contemple ce construise până atunci. Era totul perfect, în armonie, totuși searbăd, lipsea ceva. Atunci a făcut femeia. Iadul s-a bucurat, raiul s-a întristat, armonia a început să sufere. Șarpele viclean a ademenit-o pe Eva. Naivă, prima

    RăspundețiȘtergere

Iohannis trebuie suspendat fiindcă a încălcat Constituţia

  Klaus Iohannis ajuns accidental, nu accidentat, Preşedinte joacă şah cu Constituţia României, a tot mutat singur, a furat cum s-ar spune...