Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2016

Iohannis, Președintele României - Facebook

                
    Am descoperit România lui Iohannis, este o țară cu oameni fericiți. În Țara lui K.W.I lumea își dă lik-uri, își trimit pupici unii altora, se salută cu respect, dacă sunt din aceeași tabără, altfel, Dumnezeu cu mila. Pozele femeilor sunt primite cu admirații nedisimulate. Mulți cetățeni virtuali  au devenit, printr-o metamorfoză, înțeleasă doar de facebook,  flori, căței, pisici, cai, s-au chiar necuratul. Este opțiunea fiecăruia. Dimineața, doamnele primesc flori virtuale, iar în contrapartidă oferă, cafele cu dulciuri și fursecuri de ai să crezi că, în curând diabetul va circula ca un virus printre prietenii virtuali. Câte un neisprăvit ca mine încearcă să trezească, toată această mulțime fericită și visătoare, cu articolele lui plicticoase despre hoțiile tot mai neinteresante ale potentaților zilei.

 
Când oamenii sunt fericiți, este păcat să-i trezim din visurile care le aduc fericirea. Ce este mai frumos decât să auzi: ”bună dimineața prietenii mei virtuali, cafeluța este gata”, într-adevăr poza este îmbietoare, cafele aburinde, cești din porțelan fin, felii de tort și alte prăjituri, sau seara, să vezi un înger de copil spunând :”noapte bună, Dumnezeu să vă vegheze somnul”.
Oamenii sunt în extaz, așa, să nu își piardă antrenamentul, dacă sunt în gașca lui Ponta înjură pe Băsescu și pe liberali. Dacă din contră, sunt în tabăra lui Băsescu înjură pe Ponta.
      Pe Iohannis nu-l înjură nimeni, toți îi dau lik-uri. Iohannis trăiește într-o lume paralelă, palatul Cotroceni un loc de muncă ultra luxos, vila Lac 3 renovată și ultra mobilată, mașinile de lux, garda personală. Venituri lunare demne de un rege. Nu mai spun că se discută despre achiziționarea unei escadrile de avioane pentru folosință proprie.
Dealtfel Klaus Werner Iohannis, a discutat cu soția încă dintr-o viață anterioară, ce vor face ei când vor ajunge în fruntea statului. Președintele, fericit la Cotroceni, fericit acasă în vila Lac 3, fericit că sunt șanse mari să-și recupereze casa pierdută, nu înțelege de ce o parte din populație, aceea din lumea reală, este săracă și nefericită.
      A consultat poporul din Țara lui, acolo unde el trăiește și lucrează pentru România-Facebook, aici toată lumea e fericită, îi trimite lik-uri și lui și soției .Toți se minunează de frumusețea și liniștea pe care o transmite cuplul regal, pardon, prezidențial.
În atari condiții, mister prezident , a cerut mărirea bugetului prezidențial pentru a putea merge în vizită în locurile pe care și le însemnase pe hartă împreună cu soția, încă dintr-o altă viață. Și uite așa, președintele nostru, tăcut, elegant, cu bani mulți, se plimbă prin lume bucuros, că acasă, în România lui virtuală, oamenii sunt fericiți.
       Domnule Președinte, ordonă mata guvernului ”tău” să facă un proiect de lege, prin care, fiecare cetățean cu drept de vot să primească un laptop și conexiune la internet. Pentru  aceia care sunt  analfabeți și care sunt din ce în ce mai mulți, laptopul să fie cu comunicare vocală, fără tastare.
Așa va fi toată Țara fericită. Pe de o parte sunt ajutoarele sociale, pe de altă parte pupici, cafele și urări de bine pe NET. Dacă realizați asta, vă promit că nu mai scriu nici un cuvânt împotriva dvs. Nu voi mai spune nici că sunteți un turist, cu mutație flotantă la Cotroceni, nici că  sunteți  mut, iar când vorbiți, taceți foarte frumos. Nu voi scoate un cuvânt nici despre ”guvernul meu” și nici despre cele 7 case din care 5 mai rămase.
       Nu am să mai spun nici un cuvânt despre modul miraculos în care ați câștigat alegerile. Nici despre felul în care tinerii au reușit să se adune în număr de peste 30.000 , pentru a da guvernul Ponta jos și ați pune guvernul lu' matale. Nu zic nimic nici despre actele false folosite de Întâia Doamnă a Țării pentru dobândirea unor case, nu o spun eu, o spune justiția. În sfârșit sunt multe de spus, poate altă dată voi spune mai multe.    Gata, merg pe facebook, hai pa, am primit niște lik-uri la o poză cu cățelușa. Pupici!

        Mulțumesc pentru poză: showbizreport.ro

Un comentariu:

  1. Dealtfel Klaus Werner Iohannis, a discutat cu soția încă dintr-o viață anterioară, ce vor face ei când vor ajunge în fruntea statului. Președintele, fericit la Cotroceni, fericit acasă în vila Lac 3, fericit că sunt șanse mari să-și recupereze casa pierdută, nu înțelege de ce o parte din populație, aceea din lumea reală, este săracă și nefericită.
    A consultat poporul din Țara lui, acolo unde el trăiește și lucrează pentru România-Facebook, aici toată lumea e fericită, îi trimite lik-uri și lui și soției .Toți se minunează de frumusețea și liniștea pe care o transmite cuplul regal, pardon, prezidențial.

    RăspundețiȘtergere