vineri, 1 aprilie 2016

Iohannis, Președintele României - Facebook

                
    Am descoperit România lui Iohannis, este o țară cu oameni fericiți. În Țara lui K.W.I lumea își dă lik-uri, își trimit pupici unii altora, se salută cu respect, dacă sunt din aceeași tabără, altfel, Dumnezeu cu mila. Pozele femeilor sunt primite cu admirații nedisimulate. Mulți cetățeni virtuali  au devenit, printr-o metamorfoză înțeleasă doar de facebook,  flori, căței, pisici, cai, s-au chiar necuratul. Este opțiunea fiecăruia. Dimineața doamnele primesc flori virtuale, iar în contrapartidă oferă cafele cu dulciuri și fursecuri de ai să crezi că în curând diabetul va circula ca un virus printre prietenii virtuali. Câte un neisprăvit ca mine încearcă să trezească toată această mulțime fericită și visătoare cu articolele lui plicticoase despre hoțiile tot mai neinteresante ale potentaților zilei.

 
Când oamenii sunt fericiți, este păcat să-i trezim din visurile care le aduc fericirea. Ce este mai frumos decât să auzi: ”bună dimineața prietenii mei virtuali, cafeluța este gata”, într-adevăr poza este îmbietoare, cafele aburinde, cești din porțelan fin, felii de tort și alte prăjituri, sau seara, să vezi un înger de copil spunând :”noapte bună, Dumnezeu să vă vegheze somnul!”
Oamenii sunt în extaz, așa, să nu își piardă antrenamentul, dacă sunt în gașca lui Ponta înjură pe Băsescu și pe liberali. Dacă din contră, sunt în tabăra lui Băsescu înjură pe Ponta.
      Pe Iohannis nu-l înjură nimeni, toți îi dau lik-uri. Iohannis trăiește într-o lume paralelă, palatul Cotroceni un loc de muncă ultra luxos, vila Lac 3 renovată și ultra mobilată, mașinile de lux, garda personală. Venituri lunare demne de un rege. Nu mai spun că se discută despre achiziționarea unei escadrile de avioane pentru folosință proprie.
Dealtfel Klaus Werner Iohannis, a discutat cu soția încă dintr-o viață anterioară, ce vor face ei când vor ajunge în fruntea statului. Președintele, fericit la Cotroceni, fericit acasă în vila Lac 3, fericit că sunt șanse mari să-și recupereze casa pierdută, nu înțelege de ce o parte din populație, aceea din lumea reală, este săracă și nefericită.
      A consultat poporul din Țara lui, acolo unde el trăiește și lucrează pentru România-Facebook, aici toată lumea e fericită, îi trimite lik-uri și lui și soției .Toți se minunează de frumusețea și liniștea pe care o transmite cuplul regal, pardon, prezidențial.
În atari condiții, mister prezident , a cerut mărirea bugetului prezidențial pentru a putea merge în vizită în locurile pe care și le însemnase pe hartă împreună cu soția, încă dintr-o altă viață. Și uite așa, președintele nostru, tăcut, elegant, cu bani mulți, se plimbă prin lume bucuros, că acasă, în România lui virtuală, oamenii sunt fericiți.
       Domnule Președinte, ordonă mata guvernului ”tău” să facă un proiect de lege, prin care, fiecare cetățean cu drept de vot să primească un laptop și conexiune la internet. Pentru  aceia care sunt  analfabeți și care sunt din ce în ce mai mulți, laptopul să fie cu comunicare vocală, fără tastare.
Așa va fi toată Țara fericită. Pe de o parte sunt ajutoarele sociale, pe de altă parte pupici, cafele și urări de bine pe NET. Dacă realizați asta, vă promit că nu mai scriu nici un cuvânt împotriva dvs. Nu voi mai spune nici că sunteți un turist, cu mutație flotantă la Cotroceni, nici că  sunteți  mut, iar când vorbiți, taceți foarte frumos. Nu voi scoate un cuvânt nici despre ”guvernul meu” și nici despre cele 7 case din care 5 mai rămase.
       Nu am să mai spun nici un cuvânt despre modul miraculos în care ați câștigat alegerile. Nici despre felul în care tinerii au reușit să se adune în număr de peste 30.000 , pentru a da guvernul Ponta jos și ați pune guvernul lu' matale. Nu zic nimic nici despre actele false folosite de Întâia Doamnă a Țării pentru dobândirea unor case, nu o spun eu, o spune justiția. În sfârșit sunt multe de spus, poate altă dată voi spune mai multe.    Gata, merg pe facebook, hai pa, am primit niște lik-uri la o poză cu cățelușa. Pupici!

        Mulțumesc pentru poză: showbizreport.ro

3 comentarii:

  1. Dealtfel Klaus Werner Iohannis, a discutat cu soția încă dintr-o viață anterioară, ce vor face ei când vor ajunge în fruntea statului. Președintele, fericit la Cotroceni, fericit acasă în vila Lac 3, fericit că sunt șanse mari să-și recupereze casa pierdută, nu înțelege de ce o parte din populație, aceea din lumea reală, este săracă și nefericită.
    A consultat poporul din Țara lui, acolo unde el trăiește și lucrează pentru România-Facebook, aici toată lumea e fericită, îi trimite lik-uri și lui și soției .Toți se minunează de frumusețea și liniștea pe care o transmite cuplul regal, pardon, prezidențial.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stimate domn, nu esti un neispravit care incearca sa trezeasca la realitate multimea lui. Oricum lor nu le pasa. Ei sunt fericiti cu presedintele lor. Noi suntem cei care suferim. Noi care chiar ne iubim tara, poporul. Cand a iesit in strada, in Piata la protestele “romanilor lui”, a spus ca “O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia”. Oare el nu face parte din aceeasi categorie de penali ? Un presedinte de Stat, dupa cum spune Constitutia, trebuie sa fie un bun mediator nu un agitator, asa cum a procedat el. Din momentul in care a castigat locul de presedinte, nu a facut altceva decat sa se plimbe. Cred ca a fost unicul presedinte care a stat mai mult plecat in excursii decat in tara. Nu pot spune in “tara lui” pentru ca nu este a lui ! Consilierii personali nu i-au comunicat de aluziile la adresa lui in mass-media ? Nu i s-a spus ca este denumit “turist” ? Am fost consternata cand, ascultandu-l dupa vizita facuta Papei, singurul lui “Of” a fost ca doamna lui nu a avut voie sa fie in fotografie alaturi de Papa. Ma asteptam sa aud mesaje de pace transmise poporului roman, nicidecum de regret pentru o poza. In concluzie, stimate domn Carstea, nu ne ramane decat sa savuram cafelutele aburinde pentru ca ne cam meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem un președinte numit de alții, noi îl plătim. Cafeaua e minunată, măcar atâta!

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...