miercuri, 6 aprilie 2016

Nu vrem moschei, nu vrem musulmani, vrem evrei și americani!


    De ceva timp vorbim de exodul musulman, vorbim de oameni care își părăsesc căminele , familiile și pleacă în lume, mai precis în Europa.
Vin Musulmanii!!!!!!!!!!
De ce au plecat islamicii din țările lor? Ce îi mână să meargă departe de locurile lor de naștere? Știm că popoarele islamiste sunt tradiționaliste și legate de locurile lor de naștere, de bașina lor, atunci de ce au plecat cu mic cu mare?
De unde vin?
Unii vin din Afganistan, alții vin din Irak, alții din Siria, din Libia, din Egipt etc.
    De ce pleacă?
Irakul, un stat cu poporul împărțit între șiiți și suniți ( un fel de catolici și ortodoxi). Prin modul dictatorial în care guverna, Sadam Hussein reușea să țină în frâu aceste tabere, gata oricând să se încaiere. Mai era ceva, în Irak este foarte mult petrol. Pe vremea comuniștilor forajul românesc a săpat multe puțuri , români au colaborat bine cu irakienii, nu s-a întâmplat nici un conflict. Cineva a vizat petrolul irakian.
Sub sloganul vrem să ajutăm poporul irakian să scape de sub dictatură, iar pe Sadam să-l pedepsim pentru armamentul biologic de distrugere în masă a populației, armata SUA împreună cu a Marii Britanii, dar și a altor țări, în ziua de 20 martie 2003 atacă Irakul. După multe lupte și mari pierderi de vieți omenești, dar și de infrastructură distrusă, irakul este învins, Sadam Hussein prins și spânzurat.
În urma războiului nu s-a instalat nici o democrație, s-a instalat haosul și războiul civil inter religios. Oameni nevinovați mor,  sunt victime ale răfuielilor dintre bande. De unde până în 2003 era liniște, pentru că Hussein găsise soluțiile prin care putea ține în frâu orice revoltă religioasă, după spânzurarea lui Sadam, moartea se plimbă pe străzile Irakului. O moarte care nu are nimic democratic în ea.
Tot urmare a acestui război, la granița dintre Irak și Siria ia ființă statul islamic (ISIS), un stat declarat terorist.
Siria, toate statele occidentale, inclusiv Rusia, exportă armament de miliarde de dolari, unii guvernului de la Damasc, alții forțelor opozante guvernului lui Basad-Al Assad. Războiul civil durează de ceva timp, sunt cel puțin trei tabere, care se luptă fiecare cu fiecare. Sunt bombardate școlile, spitalele, locuințele, șosele, industria, fiecare metru pătrat de pământ sirian este plin de gropile bombelor și de sângele oamenilor.
Libia, un stat în care oamenii aveau un trai decent sub dictatorul Muammar Gaddafi. Începe războiul civil susținut de occidentali, inclusiv americani, avioanele europenilor bombardează forțele militare ale lui Gaddafi. Insurgenții câștigă războiul, Gaddafi este omorât în mod bestial. Luptele nu se opresc, oamenii continuă să moară, sângele țâșnește din mii de trupuri, moartea e la fiecare pas. Oamenii mor nedemocratic, mor cu un glonț în piept, nimenii nu i-a întrebat dacă vor să moară, nimeni nu-i întreabă dacă vor să trăiască, mor, nici măcar nu știu pentru ce mor. Stupidă moarte. Stupidă viață când glonțul te pândește la fiecare pas.
Aș putea să mai vorbesc despre Afganistan, Egipt, Palestina și altele. Sper să mă fi făcut înțeles.
Acești oameni nu au plecat din Țările lor de dragul europenilor, nici de dragul valorilor occidentale. Valorile democratice vor muri odată cu acest exod. Au plecat din cauza morții care pândește la fiecare pas. Stafia morții a fost adusă de trupele invadatoare. Țările care le-au pus armele în mână sunt autorii morali ai acestor crime. Ce facem acum cu populația dezrădăcinată? Acest exod al islamicilor este rezultatul politicii belicoase duse de Europa occidentală și SUA în această zonă.
Europa este pe un butoi de pulbere, SUA a sprijinit-o, să se urce pe acest butoi. Fitiliul este aprins, flacăra merge spre butoi, va fi cineva în stare să-l stingă?
Sunt cca 50 de milioane de islamiști în Europa, mulți, foarte mulți, sunt oameni obișnuiți, gata să facă cele mai grele munci. Sunt între ei infiltrați și teroriști, sau oameni care ajung la capătul răbdării și pot oricând pentru bani, sau alte promisiuni, să devină teroriști
Acolo unde este sărăcie și umilință, încolțește sămânța urii, împotriva celui care are puterea.
Dacă nu se gestionează cu mult calm această situație, lucrurile pot degenera.
Hollande spunea că va distruge moscheile. Mare greșeală, mai repede ar fi putut să nu le construiască, acum e târziu. Distrugerea simbolurilor religioase ale unor popoare islamice practicante, înseamnă război civil.
Apără Doamne oamenii, de furia oamenilor!
Mulțumesc pentru poză: adevărulfinanciar.ro




2 comentarii:

  1. Insurgenții câștigă războiul, Gaddafi este omorât în mod bestial. Luptele nu se opresc, oamenii continuă să moară, sângele țâșnește din mii de trupuri, moartea e la fiecare pas. Oamenii mor nedemocratic, mor cu un glonț în piept, nimenii nu i-a întrebat dacă vor să moară, nimeni nu-i întreabă dacă vor să trăiască, mor, nici măcar nu știu pentru ce mor. Stupidă moarte. Stupidă viață când glonțul te pândește la fiecare pas.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...