sâmbătă, 11 iunie 2016

Uniunea Salvați Bucureștiul Și ONG-urile lui Soros

     De mult timp am auzit de Soros, cred că, prima dată am citit despre el în Istoria antică. Atunci se numea Matusalem; apoi când Ștefan cel Sfânt a întemeiat Ungaria s-a mutat cu haine și bagaje în Ungaria. Cred că o perioadă de timp a rămas în conservare pentru că a reapărut abia la începutul anilor 1990. Domnul Soros, sau trimiși personali de-ai lui, vin să ne salveze România, pentru asta înființează Organizații nonguvernamentale, ONG, sau Fundații. Sunt multe, sub diferite denumiri pompoase. Din ele fac parte ”intelectuali rasați” ai patriei noastre străbune. Oameni de bine care se străduiesc de 26 de ani, să ne învețe, nu, cum să ne vindem Țara, ci, cum să plătim, pentru a rămâne fără Țară. Voi reveni la această idee.
Cine este d-l Soros? Un miliardar, un CIA-ist sub acoperire, un ungur sub acoperire, nu știu precis. Știu în schimb, că la origine, așa cum am mai spus, este maghiar.
     Odată un șef de stat american când a aterizat la București a spus că este la Budapesta. Așa să fie și cu acest magnat american de etnie maghiară? Să nu știe, că este în România și el să creadă, că este în Ungaria?
Altfel cum mama dracu, un ungur, fie el și cetățean american, să vrea binele României? Ăsta este calul troian, de la început structurile de siguranță ale statului trebuia să se întrebe : ”bă ăsta e nebun, sau ce urmărește el”?
Mă tem că nimeni nu s-a întrebat. Toți au luat ONG-urile lui Soroș ca pe icoane, iar spusele membrilor acestor organizații și fundații, trebuiau ascultate, precum evrei pe Moise când citea tăblițele date lui de Dumnezeu. Atât ne-au învățat acești mesia, trimiși cu lumină de magnatul american, că în 26 de ani nu a mai rămas nimic din economia României, iar pentru ca, afundarea să fie definitivă, ne-am mai și împrumutat o căruță de euro, bani pe care îi vor plăti și nepoții, nepoților noștri, în veacul vecilor.
     De ce ne-ar fi dat Soroș bani, sau învățături pentru a merge mai departe? Ați ghicit, banii veniți de la american prin ONG-urile și fundațiile lui, erau destinați pentru manipularea masele de români. Acest lucru s-a putut face prin plătirea substanțială a unor intelectuali români de marcă, gata să se vândă pentru bani, iar în schimbul banilor primiți ei să propăvăduiască ideile: globalizării,  deznaționalizării,  distrugeri simbolurilor culturale și istorice, distrugerii noțiunii de patriot și patriotism, de naționalist și în general tot ce ține de fundamentul nostru cultural și istoric. România ca Țară fără datorii externe la momentul 1990, cu o industrie destul de dezvoltată, chiar dacă mai scârțâia pe ici pe colo, cu o valută în dolari de 2,5 miliarde  în Banca Națională plus o serie întreagă de mari sume de bani pe care trebuia să le recuperăm de la Țările pe care le creditasem sub diferite forme, puteam fi un jucător important pe piața internațională. Imediat după revoluție, mai ales după alegerile din mai 1990, România a intrat într-o campanie de denigrare fără precedent.   Televiziunile străine difuzau documentare mai mult, sau mai puțin adevărate despre situația copiilor instituționalizați, despre soarta țiganilor din cartierele mărginașe ale orașelor. Pentru ca tabloul să fie complet, TIR-uri străine cu așa zise ajutoare alimentare, în fapt alimente din stocurile armatei americane multe dintre ele cu termenul de valabilitate depășit, au fost trimise în România, aici printr-o manipulare exacerbată populația era determinată să ia cu asalt mașinile providențiale. Operatorii străini filmau, cum oamenii se omorau pentru o porție de mâncare. Toate acestea au fost făcute pentru a discredita România, pentru a o determina să accepte condițiile mizerabile impuse de Consiliul Europei în vederea primirii Țării noastre cu statut de observator. Condiții la fel de umilitoare ne-au impus și americanii pentru a ne da ”Clauza Națiunii cea mai Favorizată”. Totul a culminat cu aproape desființarea armatei pentru a fi primiți în NATO.
Dar să nu mă pierd în firul încâlcit al istorie.
     Primul semnal al puterii lui Soros l-am simțit în 29 iulie 2012, când peste 7 milioane de cetățeni români prin vot i-au spus lui T. Băsescu, la acea vreme Președinte al României, să plece de la Cotroceni. Toți oamenii de bine din armata lui Soros înghesuiți prin fundații și ONG-uri, au sărit în sus, să-l apere pe Băsescu, poporul e prost, nu știe ce vrea, numai Soros cu armata lui știe, ce ne trebuie.
A doua oară am simțit puterea lui Soroș în 2014, în noiembrie, când Iohannis, fără a străluci, fără a-l recomanda ceva în mod special, câștigă alegerile de Președinte. Aici a fost ceva de Samanta, încă nu-mi pot explica.
A treia oară. Are loc tragedia de la Colectiv, atunci niște tineri frumoși și liberi, vreo 30 de mii, fac o mare demonstrație prin București în urma căruia cade guvernul Ponta. Un guvern care, de bine de rău, făcuse ceva pentru România, mișcase multe din loc. În locul lui Ponta demisionat, Iohannis, la ordin extern, numește un candidat de Prim Ministru care va forma un guvern din oameni străini de interesele Țării, cu sarcina precisă  ca în toamnă România să încheie un nou acord cu FMI-ul, iar Țara să treacă la un program de austeritate.
Ultima activitate a armatei lui Soroș, alegerile locale din Capitală. Un obscur partiduleț care nu a avut membrii, nici cât să acopere necesarul de observatori în secțiile de votare din București, va da un candidat la funcția de primar al primărie generale, în persoana lui Nicușor Dan, care avea să obțină peste 30% din numărul de voturi, cu mult peste ceea ce se estima. Din același partid Clotilde Armand, o franțuzoaică românizată candidează penru funcția de primar al sect 1, până la urmă după o luptă strânsă pierde în fața candidatului PSD Tudorache. Astăzi sâmbătă, 11 iunie, tinerii frumoși au ieșit în stradă pentru a determina BEC să facă reînumărarea voturilor și să o pună primar pe madam Armand. Altfel spus, cum își permite BEC, să ia decizii împotriva dorinței armatei lui Soros. Ăștia știu mai bine, că doar de aceea îi plătește cu bani mulți americanul. Așa se face că sub îndrumarea ”societății civile”, a acestei armate, a acestor cohorte de ONG și fundații, finanțate de magnatul american România nu doar că a ajuns o colonie, dar mai este și datoare zeci de miliarde de euro.
     Până la urmă Soroș este doar ”binevoitor” cu noi sau este din structurile CIA, cu sarcina precisă de a destabiliza România, iar prima Țară care ar putea profita de slăbiciunea României, ar fi Ungaria, țara lui de baștină. Admir ungurii care își iubesc Țara, chiar dacă sunt trăitori pe alte meleaguri. Urăsc românii care își trădează Țara și sunt trăitorii în România.
Dumnezeu să apere România!
Mulțumesc pentru poză : romanialiberă.ro


3 comentarii:

  1. Toți au luat ONG-urile lui Soroș ca pe icoane, iar spusele membrilor acestor organizații și fundații, trebuiau ascultate, precum evrei pe Moise când citea tăblițele date lui de Dumnezeu. Atât ne-au învățat acești mesia, trimiși cu lumină de magnatul american, că în 26 de ani nu a mai rămas nimic din economia României, iar pentru ca, afundarea să fie definitivă, ne-am mai și împrumutat o căruță de euro, bani pe care îi vor plăti și nepoții, nepoților noștri, în veacul vecilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca puteti citi in franceza, veti vedea ca una din organizatiile finantate de Soros a permis divulgarea documentelor, in cazul Panama Papers. Cui ii e frica de Soros? Cred ca celor din crima organizata si din partidele corupte. Nu merg mai departe cu comentariile http://www.lemonde.fr/evasion-fiscale/article/2016/04/06/panama-papers-passe-d-armes-entre-wikileaks-et-le-consortium-international-de-journalistes_4897082_4862750.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu credeti ca publicarea documentelor nu ar fi fost posibila daca nu ar fi servit intereselor lui Soros?

      Ștergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...