vineri, 22 iulie 2016

NATO, Turcia și bulgărele de sare


    Ne isterizăm de câteva zile, în Turcia Erdogan și-a tras o lovitură de stat. Și cei cu asta? Trebuie să înțelegem că valorile europene, creștine, nu sunt aceleași cu valorile islamice. În majoritatea țărilor islamice, conducerea statelor este una de forță. Nu ne-a convenit, că Sadam Hussein era un dictator, am mers noi creștinii împreună cu tancurile americane și engleze puse la dispoziție cu mare larghețe de Tony Blair și Bush jr., și am instalat democrația de tip occidental. Atât de bine le merge încât, așa pentru distracție, se împușcă între ei, iar când se plictisesc mai fac câte un atac terorist prin Belgia, Franța , M. Britanie, drept mulțumire pentru democrația pe care le-am instalat-o (vorbesc de noi, euro-americanii). La fel de bine se simt și cei din Libia, după ce aviața franceză i-a încurajat să-l omoare pe dictatorul Gaddafi. Acest nenorocit avea tupeul să ofere casă gratuită noilor căsătoriți și ceva bani pentru a începe noul drum, suma se pare, că era undeva în jur de 10.000 de dolari, deasemeni învățământul era obligatoriu și gratuit, la fel și asistența medicală și multe alte ajutoare, iar mai presus decât orice altceva făcuse liniște și pace între triburile rivale. Dar ce păcat, nu aveau democrație occidentală. Acum au, au arme din occident cu care se omoară unii pe alții. E un pas înainte.
Să mai continui cu Afganistanul? Cu Egiptul? Cu nenorociții din Palestina. Mă opresc aici. Dar nu înainte de a nu-l înjura pe Bashar-Al Assad că nu pleacă de la cârma Siriei, dacă Siria mai e cârmuită. Nimeni nu vrea să plece Bashar, rușii îl consideră aliatul lor, iar americanii vor ca el să rămână , pentru că mai sunt câteva cărămizi unele peste altele și trebuie dărâmate și alea, iar pentru asta e nevoie de...armament. Marile concerne americane sunt gata să le vândă și armatei americane, și insurgenților sirieni, adică aceea care luptă împotriva lui Bashar, dar și celor din statul ISIS care luptă împotriva tuturor. Altfel, dacă se voia, să se termine războiul, era sfârșit până acum. Pe mine nu mă îngrijorează prea mult, ce se întâmplă în Turcia, Erdogan este ales de popor, este susținut de popor, încalcă drepturile omului? E greu de spus, unde este granița dintre încalcă și nu încalcă drepturile omului. Vreau să dau două exemple : 1) Mariana Rarinca , este ținută samavolnic în arest 6 luni, ultima instanța o absolvă de orice vină, hotărârea rămâne definitivă, cineva trebuia să plătească zilele de arest, DNA-ul face contestație în anulare, se rejudecă procesul, iar M. Rarinca este condamnată 3 ani cu suspendare. 2) O mamă fură câteva alimente să dea copiilor să mănânce, instanța o condamnă la 3 ani închisoare cu executare, prin ea sunt condamnați și copiii. Un bandit fură câteva zeci de milioane de euro, este condamnat la 2 ani cu suspendare. Care drepturi ale omului, care procese echitabile, despre ce vorbim, ne place să fim ipocriți și să ne inflamăm. Mergem cu drepturile omului și cu democrația în gură, aiurea, călcăm pe ele, precum călcăm pe niște preșuri rupte. Erdogan va face, cum va crede, că este bine și sunt sigur, că va fi bine. Că va fi un stat religios și nu laic, voi fi liniștit, îmi amintesc de Mehmed al II-lea, cuceritorul Constantinopolului, a ordonat ca biserica Sf. Sofia să nu fie distrusă, ea a funcționează în Instanbul, în mijlocul turcilor, de mai de 600 de ani. Deocamdată Turcia este în NATO, trebuie să rămână aici. O eventuală ieșire din NATO, va crea o mare problemă. Ieșirea Turciei din alianța nord atlantică, va crea un mare dezechilibru. În mod cert, s-ar apropia de Rusia și Iran.
Altceva mă îngrijorează, politica belicoasă a SUA, a NATO. Rusia este normal, să-și apere granițele ei în toate punctele de frontieră. Pe partea opusă NATO instalează baze militare de-a lungul granițelor exterioare Rusiei.
Un mic istoric, Tratatul de la Varșovia a fost desființat, NATO de ce mai există? Această alianță împotriva cui este? Împotriva oricui, sau împotriva Rusiei? Se așteaptă cumva unchiul Sam ca țarul Putin să stea cu mâinile în sân? Nu cred, va căuta aliați și îi va găsi cu ușurință. În timp ce americanii au sictirit aproape tot mapamondul, Rusia a avut diferende, doar cu țările care au făcut parte din vechiul URSS, iar aici problemele sunt delicate.
 Cel mai bine ar fi, ca liderii marilor  puterii să nu mai ancoreze bulgărele de sare, ci pur și simplu să-l ia și să-l pună la locul lui, iar pentru a se realiza asta, ar trebui să se așeze la masă și să discute și să discute, până vor ajunge la o înțelegere. Nu de alta dar nu se poate vorbi de al III-lea război mondial, ci de ultimul. Vor fi în stare, să discute, sau sunt toți niște păpuși vorbitoare, iar hotărârile le iau păpușarii? Cine sunt păpușarii, cei care au banii, cei care dețin cu adevărat puterea în lume, masonii, iluminiștii și alte forțe oculte.
În Turcia lucrurile se vor calma, e bine să nu izbucnească un război civil. Posibil ca Turcia să fie un paravan, în spatele căruia se petrec alte lucruri grave.
Doamne ocrotește omenirea!
Mulțumesc pentru poză: ziare. com

2 comentarii:

  1. Ne isterizăm de câteva zile, în Turcia Erdogan și-a tras o lovitură de stat. Și cei cu asta? Trebuie să înțelegem că valorile europene, creștine, nu sunt aceleași cu valorile islamice. În majoritatea țărilor islamice, conducerea statelor este una de forță. Nu ne-a convenit, că Sadam Hussein era un dictator, am mers noi creștinii împreună cu tancurile americane și engleze puse la dispoziție cu mare larghețe de Tony Blair și Bush jr., și am instalat democrația de tip occidental. Atât de bine le merge încât, așa pentru distracție, se împușcă între ei, iar când se plictisesc mai fac câte un atac terorist prin Belgia, Franța , M. Britanie, drept mulțumire pentru democrația pe care le-am instalat-o (vorbesc de noi, euro-americanii). La fel de bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicolaie Silviu22 iulie 2016 la 05:39

    Erdogan ca si noi de altfel am inteles ca Unchiul Sam nu este chiar ce ar vrea sa para. Nu este nici icoana Democratiei si nici al Statului de Drept !
    Aceasta amenintare a Globalizarii si a unei Noi Ordini Mondiale care sa aduca intreaga Planeta cu toate Popoarele ei sub Palaria perciunata a Camatarilor Anticristi si fara nici un Dumnezeu in afara de acel Lucifer razvratit impotriva Creatorului si a Programului dupa care este alcatuita lumea si Omenirea, a fost perfect inteleasa atat de Erdogan cat si de UK dar mai ales de cei din BRICS !
    Intentiile Ocultilor Globalisti sunt din ce in ce mai clare si mai evidente pentru oricine vrea sa le vada si analizeze in mod corect.
    Romania este deja o victima al acestui Plan Diabolic. Statul si Natiunea Romana se afla in pragul disparitiei. Se pare ca noua "Promis Land" nu mai este Palestina pe care nu au reusit sa o extermine. Noua "Tara fagaduita"se pare ca si-au propus sa o aiba aici in teritoriul Romaniei. Deja lanseaza basme noi din cele Binlice prin care sustin si explica origonile Evreiesti ale Sarmisegetuzei.
    Unii spun ca am fi deja in vremea Apocalipsei in care acest popor nomad al evreilor, mereu razvratit in fata Divinitatii, va fi din nou pedepsit pentru pacatele sale.
    Traim din nou in vremuri tulburi, tulburate mai ales de acesti Camatari avizi de avere si de bani. Acum in nemernicia lor insa nu le mai ajunge banul sau bogatiile. Ei vor sa controleze intreaga planeta si intreaga Omenire. Daca acest lucru s-ar intampla in Spiritul Binelui si Legilor Crestine poate ca nici nu ar fi rau dar ei vor sa ne transforme in Sclavi implantati cu microbiocipuri pe care sa ne controleze la fel ca si pe orice Animal.
    Acest lucru nu este bun si nu este placut nimanui. Nu este placut nici lui Dumnezeu care nu va intarzia sa mustre si sa pedepseasca pe acesti eretici care au facut din Ban si Putere doi noi "Vitei de Aur" la care acum se inchina uitand de Legile lui Dumnezeu. Legi care Guverneaza Natura, Universul si Sufletele noastre !

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...