marți, 26 iulie 2016

Nu fiți ipocrit domnule jurnalist, știți că se fură tot din România!




     Într-o emisiune televizată la o oră de maximă audiență, un jurnalist cunoscut, nu-i dau numele, se mira și se întreba, cum de se pot întâmpla atâtea lucruri rele în căminele pentru minorii instituționalizați. Nu voi relua tot ce spunea el, cert este că fetele, indiferent de starea de sănătate psihică, erau folosite  ca păpuși sexuale, iar băiețeii ca trufandale sexuale și exemplele rele pot continua. De asemeni, condițiile de hrană și locuit  sunt deplorabile. Eu nu cred, că el, ca un ziarist mare și informat, nu știa despre aceste nenorocirii. Știa, crezi că nu știa? Dar e bine să fii ipocrit, să te faci că nu știi nimic, că acum auzi pentru prima oară. Bietul de tine, când ai crezut, că vorbești unor idioți.
Sigur că, pentru guvern, acești copii, nu sunt altceva decât niște cifre statistice.
Domnule jurnalist, să ne înțelegem, nu el este vinovat de actuala stare a lucrurilor din Țară, sau nu numai el, ci și noi ceilalți, reiau, domnule jurnalist , cum credeai dumneata, că trăiesc copiii în căminele pentru minori, când bolnavii maturi în spitale sunt găsiți cu viermi pe răni, când pensionarii  în  căminele pentru bătrâni sunt găsiți cu rănile infectate, cangrenate? Bătrânii plătesc întreținerea lor în cămine cu propria pensie, nu din alocări de fonduri de la stat. Cum crezi dumneata, că sunt hrăniți copiii în cămine, când,  toți șefii acestor unități sunt puși pe căpătuială? De unde crezi, că vor fura? Din hrana  copiiilor, bineînțeles. Cum să se întâmple lucruri buni în cămine, când toți factorii de decizie politico-administrativă sunt puși pe furat? S-a furat tot, ce era de furat, acum se fură bucățica de la gura acelor copii neajutorați. Nu a văzut nimeni, când s-au furat marile combinate industriale, sau marile uzine, unde lucrau câte 20.000 de oameni  în fiecare uzină, cum pot să vadă, când se fură bucata din cazanul, care trebuie să hrănească niște copii abandonați de soartă, de țară și chiar de mamă. Au fost, luate fetele și puse, să facă sex în folosul unor proxeneți, au mers multe dintre ele bucuroase, pentru că au mâncat o masă bună, pentru că au dormit într-un pat curat. Nu a contat sexul, a contat evadarea. Poate au rămas gravide, nu au știut să se protejeze, nu le-a învățat nimeni. Pentru conducerea acestor instituții  a contat doar profitul pe care îl puteau face de pe urma acestor amărâți.
Situația din aceste cămine este una normală, în raport  cu tot ce se întâmplă în România zilelor noastre, unde anormalul a devenit normal. Lângă mine locuiește o familie care are 5 copii,mama e plecată în Italia, tatăl e plecat la cârciumă de dimineață până seara, fetele cele mari , una de 16 este însărcinată, cealaltă de 15 trăiește într-un concubinaj complicat. Asta este o altă față a României.
Nu înțeleg cu ce se ocupă sutele de ONG-uri care au ca obiectiv de activitate apărarea drepturilor copiilor, protejarea lor, probabil că și aici este un loc de căpătuială pentru mulți ONG-iști. Pe lângă primării funcționează birourile de protecție socială, astea cu ce se ocupă? Când dracu vom ajunge, să avem Instituții care funcționează. Să avem instituții care să lucreze conform fișei postului și nu conform  ordinelor primite pe sub ușă de la diverși oameni aflați dincolo de baricada legii?
Nu greșesc prea mult, când spun că, majoritatea Instituțiilor care ar trebui, să fie în slujba cetățeanului , sunt de fapt în slujba propriului buzunar, or și mai rău, în slujba unora care îi mișcă precum păpușarul păpușile.
Domnule jurnalist, să ne crucim împreună de ceea ce se întâmplă în România în ansamblul ei și atunci vom vedea că toată Țara se află în aceeași situație cu căminele pentru minori. Totul este distrus, hăcuit, jefuit, tâlhărit de către niște inși bine hrăniți, bine îmbrăcați, pe care îi ascultăm, seară de seară la televizor cum ne mint frumos, cum ne duc cu zăhărelul, apoi cu ne spun ei, că din cauza unor dosare politice e posibil, să ajungă la pușcărie. Doamne și ce plâng, ce se jelesc , îmi vine să plâng și eu cu ei, noroc că sunt puțin mai dur. Mă doare sufletul când văd, în ce amărâte de palate locuiesc, au camere mai multe decât știu ei număra, când văd piscinele, avionul personal, mașinile de ultimă generație. Cum să condamni asemenea oameni, cum să le distrugi viitorul, cum să-și lase tânăra amantă, care așteaptă un copil, cum să-l vitregești de posibilitatea de a juca table pe țărmul oceanului la Miami? Da, ei au distrus România și ce dacă? Nero nu a dat foc Romei, apoi Roma a renăscut, mai puternică, mai frumoasă? Îmi veți spune că, dacă nu erau aceste lipitori, România era altfel, nu, dacă nu erau aceste lipitori, ar fi fost altele, România TREBUIA să dispară  industrial, să nu mai conteze economic. Așa s-a hotărât la Malta, la Bruxelles, la FMI. Cum se comportă România, prin lideri aleși, sau numiți, în raport cu UE, FMI și NATO?Exact ca  acești copii din cămine când prestează sex în favoarea proxeneților. Nu avem lideri, avem niște indivizi plătiți cu bani mulți din bugetul și așa secătuit al Țării  pentru ca  ei, să vândă și ultima bucățică de glie străinilor, dornici să ne transforme în colonie, de fapt au reușit, acum se finalizează actul.
Mulțumesc pentru poză: tion.ro

2 comentarii:

  1. Domnule jurnalist, să ne crucim împreună de ceea ce se întâmplă în România în ansamblul ei și atunci vom vedea că toată Țara se află în aceeași situație cu căminele pentru minori. Totul este distrus, hăcuit, jefuit, tâlhărit de către niște inși bine hrăniți, bine îmbrăcați, pe care îi ascultăm, seară de seară la televizor cum ne mint frumos, cum ne duc cu zăhărelul, apoi cu ne spun ei, că din cauza unor dosare politice e posibil, să ajungă la pușcărie. Doamne și ce plâng, ce se jelesc , îmi vine să plâng și eu cu ei, noroc că sunt puțin mai dur. Mă doare sufletul când văd, în ce amărâte de palate locuiesc, au camere mai multe decât știu ei număra, când văd piscinele, avionul personal, mașinile de ultimă generație. Cum să condamni asemenea oameni, cum să le distrugi viitorul, cum să-și lase tânăra amantă, care așteaptă un copil, cum să-l vitregești de posibilitatea de a juca table

    RăspundețiȘtergere
  2. Se intampla la fel si in cazul primarului din Berevoiesti, care neaga ca ar fi stiut ceva de sclavie in arealul sau. Personal, sunt sigur ca stia incl. politistul si preotul, toti putand fi considerati complici la savarsirea infractiunii.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...