duminică, 9 octombrie 2016

Dacian Cioloș scoate România la mezat - ultima strigare

     Pe ultima sută de metrii, guvernul bruxellez, numit și tehnocrat, sau ”guvernul meu”, acest guvern condus de Dacian Cioloș, a luat hotărârea, de a vinde(privatiza) și ultimele unități economice aflate în posesia statului, motivul, statul este un prost administrator, iar investitorii ar aduce profit. Motivul este altul, distrugerea ultimelor societăți economice care aparțin României, trebuie să fim cu adevărat o colonie subordonată economic. Îl întreb pe d-l Cioloș, care conduce practic destinele României: păi dacă statul e prost administrator, nu cumva guvernul în ansamblul lui e prost, pentru că nu este în stare, să găsească acele pârghii, care să poată administra bine? Am vândut Petromul OMV-ului, care este o societate de stat austriacă, cum dracu ăia pot gestiona și noi nu putem?
Nu este vorba de faptul că statul este un prost administrator, este vorba de faptul că, ordinul venit pe filiera UE, FMI, BM, este acela ca în România să fie lichidate toate acele unități economice, care mai aparțin statului. România să depindă de banii FMI, Consiliului Europei și ai BM. România nu trebuie să producă, trebuie să consume produsele infestate și infectate venite din UE. În mare parte s-a reușit. În România este adusă pâine congelată din UE, carnea de cea mai proastă calitate, legumele modificate genetic, pentru că prin proasta negociere în perioada de preaderare la UE, am fost nevoiți să distrugem toate complezele de creștere a animalelor, păsărilor, dar și marile instalații de irigare. Așa s-a ajuns, să distrugem un sistem agricol bine pus la punct, să fim nevoiți acum să importăm de la ”binefăcătorii” noștri europeni. Tot atunci au fost negociate și distrugerea marilor combinate siderurgice, de construcții de mașini,societăți petroliere, CFR, etc.   Toate aceste privatizări a însemnat de fapt demontarea uzinelor bucată cu bucată și dusă la fier vechi. Așa au dispărut Uzinele 23 August, Semănătoarea, Electroputere Craiova, Combinatele siderurgice de la Târgoviște, Hunedoara, Reșița, etc. toate fanioane ale industriei românești. Nu sunt străini de aceste negocieri T Băsescu ca șef al echipei de negociatori, Mugur Isărescu, Sărbu, etc.
Mai avem aceste câteva unității cu statul unic acționar, Cioloș, liderul unui guvern de mercenari, a primit ordin ca și acestea să fie vândute. Sigur, nu cred că mai are timp fizic pentru aș duce la bun sfârșit ultimele ordine primite de la șefii lui de peste graniță, dar observ că, în ultimul timp Iohannis și liberalii se dau de ceasul morți să-l ajute să distrugă și ce bruma a mai rămas.
Sunt convins de acest lucru, altfel nu pot să înțeleg cum, un partid format din două partide, nu găsește în interiorul lui  nicio persoană capabilă să ocupe funcția de premier. De altfel e și greu, să pui două capete să gândească, aici mă refer la Alina Gorghiu și Iohannis, amândoi sunt la fel de greoi în a emite idei. Atunci vor prelua în formă brută ordinele venite de la Merkel și ceilalți decidenți de peste gârlă.
Continuarea politicii distructive, începută de actualul guvern și după data de 11 decembrie, ar fi garantat falimentară, nu că acum am fi pe roze, dar fusese un început bun pe vremea guvernului Ponta, dar necontinuat, din păcate.
   Ce guvern vom avea după 11 decembrie, vom vedea. Se va căuta impunerea unui guvern al cărui lider să fie Dacian Cioloș, se va face chiar, prin forțarea legii și modificarea unor majorități parlamentare. Va fi o luptă dură. O luptă din care învingători vor ieșii politicienii adevărați, nu marțafoii porniți pe căpătuială. Vor ieși câștigători adevărații politicieni, dacă ei există cu adevărat. Dacă am avea asemenea Bărbați (aici includ și femei cu mare caracter, cum este Olguța Vasilescu), în momentul în care Președintele ar forța Constituția, pentru a desemna un candidat la funcția de premier, să poată merge, până la suspendarea Președintelui.
Vor ieși din urne asemenea oameni, sau vor ieși niște lichele politice, gata să înghită broscoi, doar pentru a le merge lor bine.
   Am auzit pe cineva reproșându-mi: ”se va vota ce ni se va prezenta de către partide”, completez : cine ne obligă? Nimeni, suntem singuri în cabină cu lista și ștampila, votăm pe cine credem că este bun, sau anulăm votul. Asta în speranța că, va ieși din urne, ceea ce s-a intrdus de electorat și nu ceea ce au hotărât alții de prin alte servicii oculte.

6 comentarii:

  1. Stimate domnule Cârstea. Așa cum ne-ați obișnuit cu comentariile obiective,și acest comentariu este punctual în ceea ce privește situația critică în care ne aflăm, aș putea spune, o situație pe muchie de cuțit. Dacă noi, românii, nu înțelegem acest moment nici în ultimul ceas și nu vom acționa prin votul nostru așa cum impune situația, vom pierde ultimul tren care ne-ar putea salva. Apelul meu pentru românii cu sânge în vine și creieri în cap,este: "VENIȚI LA VOT ȘI SALVAȚI ȚARA, PENTRU VIITORUL EI ȘI AL URMAȘILOR VOȘTRI !"

    RăspundețiȘtergere
  2. Si fac pariu ca, pe final de mandat, semneaza un nou acord inrobitor cu FMI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am spus-o chiar într-un articol de prin ianuarie a.c. că ăsta este scopul final. Chiar dacă nu o face el, probabil finanțele sunt de așa natură încât viitorul guvern, va fi nevoit, să încheie acest acord

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. B O C E T
      Sarmana ROMANIE , stai la muls ,
      Chiar daca-n iesle , iarasi tu te-ai smuls ,
      Legata esti si-n muget , tu ai jale ,
      Lapte nu ai , iar tatele ti-s goale !
      *
      Darlogii , azi , ti-i tin niste venetici ,
      Cu-ngaduinta ,sa le spunem etnici .
      Dar , ROMANCUTA mea , tu nu vazusi ,
      Ca sunt de Europa , aici unsi ?
      *
      Votam si noi ca prosti-n papusoi ,
      Speram la izbavirea de nevoi !
      Se spune ca la vot au fost si mortii ,
      Sa castigam avans in fata sortii !
      *
      O intrebare-n minte imi persista :
      Ce sa fac DOAMNE , sa nu fie trista ,
      Patria mea si sa ne dea iar lapte ,
      Si-n suflet, ziua sa avem , nu noapte !
      Gheorghe Cirnu

      Ștergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...