sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Războiul Olguței Vasilescu continuă, procurorii au mutat, șah la regină!

  
    DNA-ul a făcut recurs în cazul deciziei date de completul de judecată de la Camera Preliminară în cazul Liei Olguței Vasilescu. Un recurs bazat pe viciu de procedură, Curtea de Apel admite în parte recursul formulat de procurorii. Dosarul va ajunge din nou la Camera Preliminară. Judecata se reia de la ”zero”. Și cred, că se va tot relua, până ce un judecător va da undă verde, judecării Olguței Vasilescu pe fond. În copilărie îmi plăcea, să văd cum zburdă miei pe tot izlazul fără ca nimeni, să le întrerupă joaca, toți eram  fermecați de giumbușlucurile lor. La fel sunt acești procurori, zburdă peste legi, se joacă, sar peste complete de judecată care le-ar putea fi ostile, sau pur și simplu le fac dosare judecătorilor, pentru a-i timora și nu a fi  tentați, să-i oprească din jocul lor. Atât de frumos se distrează cu viața oamenilor, încât ambasadorul Suediei, altă dată al Franței și al SUA au considerat necesar, să decoreze pe șefa acestor zburdalnici procurori. Timorarea celor care sunt anchetați de DNA, este așa de mare, încât toți merg la procurorii, atunci când sunt chemați, să-și demonstreze nevinovăția, convinși fiind, că aceste organe de anchetă nu greșesc, că sunt infailibile. Chiar mă întreb, de ce se mai merge în instanță?    Oricum judecătorii în cele mai multe cazuri, nu ies din cuvântul procurorilor. Cazul Mariana Rarinca, procurorii reușesc, să o țină în arestul preventiv șase luni, apoi când un complet de judecată hotărăște, că femeia  este nevinovată, printr-o sentință definitivă, procuratura (DNA) face contestație în anulare, se casează sentința, iar Rarinca este condamnată cu suspendare. Judecătoarea care avusese îndrăzneala, să o găsească nevinovată pe Rarinca, a intrat într-o procedură de cercetare de către Inspecția judiciară

   Sunt curios, cum va decurge procesul doamnei Vasilescu. Personal i-aș recomanda: să -și dea cu vitriol pe față, pentru a nu mai fi așa de frumoasă, să-și coasă gură, pentru a nu mai vorbi împotriva celor care o oprimă, sau, să se târască în genunchi la toate moaștele, aici să lase bilete de sănătate pentru onor procurorii care o anchetează, iar la televizor să-și pună cenușă-n cap și să-și ceară iertare de la acești vajnici apărători ai legi care, nu fac altceva prin anchetele lor, chiar dacă Olguței i se par abuzuri, decât să o determine pe primărița Craiovei la o spovedanie, care ar putea, să-i ușureze conștiința. Dacă nu are păcate, nu-i problemă,poate are unele indirecte, poate vreun obsedat sexual s-a îndrăgostit de ea, poate vreun potentat are fetișuri cu ea, ăsta poate fi un păcat, nu contează, că ea nu știe . Să-și dea imediat demisia din funcția de primar. Să nu mai scrie, să nu mai critice pe nimeni, în afară de Liviu Dragnea și ceilalți pesediști, să aibă o poziție indulgentă și de adulație pentru mutul nostru Președinte și camarila sa.
   În aceste condiții este posibil, ca șicanările juridice să se oprească, altfel, Olguța Vasilescu se va judeca, cât va trăi, sau până ce sistemul judiciar va suferi o transformare evidentă și va deveni un slujbaș al legilor și legalități și nu unul al oportunismului pus în slujba unor potentați.
Mulțumesc pentru poză: timisoarastiri.ro

4 comentarii:

  1. Pana cand oltenii nu se vor trezi sa iasa in "piata" a caror cladiri au fost reabilitate si nu vor lua cu ASALT Parchetul asazis anticoruptie aceasta MASCARADA nu se va opri ! Sigur ca nu doar Oltenii ar trebui sa iasa in strada , ci si ardelenii si moldovenii si dobrogenii si toti cei care se considera ROMANI adevarati in cuget si simtiri ar trebui sa spuna AJUNGE,"ce-i prea mult nu-i sanatos" ! Abia atunci ,Lulutza si ai ei subordonati se vor PREDA ,sigur ca nu fara lupta dar suntem prea multi sa putem fi infranti si nu imi dau seama de ce NU realizam acest lucru !

    RăspundețiȘtergere
  2. Prezentați realitatea intr-o notă blândă, dar este trist ce se întâmplă cum vine asta numai astia de rosu au furat și au prăduit țara asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hoția a fost și este transpartinică. Pentru bunăstarea Țării nu și-au dat mâna, dar pentru jefuirea ei, toți și-au dat mâna.

      Ștergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...