duminică, 15 ianuarie 2017

Defecțiunea defectului Sebastian Ghiță

De câteva zile dezbaterile de la televizor au în centrul atenției dezvăluirile lui Sebastian Ghiță. Ce a mai spus Sebi, pe cine  a mai amintit Sebastian în detractările lui.
Eu ca simplu cetățean neparticipant la deciziile luate la cel mai înalt nivel, mă îngrozesc de ceea ce este ”divulgat” de omul S. Ghiță. Toate aceste lucruri le intuiam că s-au petrecut și încă se mai petrec, altfel nu se putea distruge economia României fără să nu avem vinovați. Din colțul de cortină ridicat de Ghiță, pentru că nu a ridicat mai mult, vedem mocirla în care trăiesc cei din vărful statului. De fapt cine este Ghiță? Este produsul acestor tâlhari care au condus și conduc România. Este o piesă din angrenajul mafiot de la vârful puterii. De ce vorbește Ghiță? Pentru că așa i s-a ordonat să facă. Din toată această tevatură nu se va ieși nimic deosebit, vor cădea câteva capete, nu se vor rostogoli, vor fi mutate din loc pentru a da satisfacție prostimii. Doar că sistemul este ca o hidră, îi tai două capete îi cresc altele la loc. Pentru a curăța sistemul de așa hidre trebuie omorâtă hidra. Ori asta este mult prea greu, nimeni nu dorește acest lucru. Arestarea și cercetarea lui F.Coldea și L.C. Koveși ar produce efectul bulgărelui de zăpadă care o ia la vale și crește și crește până devine uriaș. Nu este posibilă arestarea celor doi, pentru că implicit ar duce la arestarea fostului șef de stat, Băsescu, care spunea că ”România este un stat mafiot”.
S. Ghiță nu s-a defectat singur, a fost defectat special pentru a putea fi înlăturați din funcții F. Coldea și Kovesi. Ghiță este șantajat cu dosarele pe care le are și pus să declare tot ce știe împotriva lui Băsescu, Coldea, Udrea, Kovesi și probabil Ponta. Nu știu în ce măsură spusele lui sunt reale,sunt speculații sau simple alegații.
Serialul Ghiță a abătut atenția românilor de la cea mai gravă problemă de securitate națională lăsată plocon de fostul guvern: lipsa unei aprovizionări în limita necesarului de gaze și combustibil solid (cărbune) pentru perioada iernii. Asta este o gravă problemă ce poate atinge securitatea energetică a țării, în condițiile în care Dunărea a scăzut până la un nivel minim istoric determinând hidrocentralele de la Porțile de fier I și II să nu producă curent la capacitate, deasemeni Centrala de la Cernavodă să nu lucreze la întreaga capacitate. Lipsa unei aprovizionări cu gaze naturale încă din vară, ne va costa foarte mult acum în timpul acestei ierni foarte geroase. Deasemeni nici aprovizionarea cu cărbune nu este așa de bună, pentru că în ultimul timp s-au închis alte exploatări miniere. La această oră asta este problema cea mai stringentă pentru guvernul României.
Sigur , problemele expuse de Ghiță ne arată o altă față a serviciilor secrete, a procuraturii în general și DNA în special. Au început să vină la televizor oamenii care au fost condamnați și au executat anii grei de închisoare, iar acum sunt lăsați de izbeliște. Mai avem puțin și facem din Vântu și Nicolae Popa eroi naționali, de parcă FNI-ul l-am devalizat eu, de Vlase nu mai vorbesc că oricum a ajuns expert pe probleme economice.
Alina Bica o altă ”victimă” a sistemului la fel ca E. Udrea și alții ca ele, ne arată la televizor ce odios e DNA-ul în general și Kovesi în special, toate acestea le spune un om care a făcut parte din sistem, aș putea spune că, alături de ceilalți l-a creat.Acum când ei sunt maltratați de proprii tovarăși nu mai este bun sistemul? D. Voiculescu un alt prigonit al regimului mafiot , conform declarației lui Băsescu. Băsescu vorbește despre ceea ce i s-a întâmplat lui Voiculescu, abia după ce judecătoarea Camelia Bogdan s-a luat de ginerele lui.
    Trăim într-o României în care putem spune că: nu este adevărat ceea ce se vede, adevărat este ceea ce nu se vede, iar cum nu se vede, nu știm care este adevărul.
Trăim într-o Românie a minciunii, în care Președinții țării din ultimii 12 ani sunt dușmanii de moarte ai Prim miniștrilor acestei Țări. Au fost și două excepții când Președinții s-au înțeles cu prim miniștrii, amândouă perioadele de tristă amintire mă refer la perioada 2009-2012 în vremea guvernului Băsescu-Boc și 2015-2016 în perioada Iohannis -guvernul Cioloș. În rest președinții au făcut tot posibilul pentru a pune frâne guvernului, tratând primii miniștrii ca pe inamicii cei mai înverșunați. Pentru a înfrânge cerbiciile primilor miniștrii ocupanții fotoliului de la Cotroceni nu au ezitat să se folosească de instituțiile de forță procuratură și serviciile secrete.
    Dezvăluirile lui Ghiță nu fac altceva decât să ridice puțin vălul de pe aceste lucrături oculte.
O anchetă care să pătrundă în miezul acestor matrapazlâcuri ar duce la prăbușirea actualei clase politice. Dar pentru asta ar trebui ca instituțiile abilitate să meargă până la a se canibaliza. Parlamentul ar trebui să devină Comitetul Salvării Publice la fel ca în timpul revoluției franceze și să nu se uite că are în față pe Robespierre, Danton etc. și la fel ca atunci să trimită în fața justiției pe toți cei care au distrus România, abia după aceea vom putea vorbi despre o Românie curată. Da, este nevoie de un regim al terorii, numai așa putem înfrânge Hidra care a pus stăpânire pe biata noastră țară. Pot fi și forțe externe care sunt implicate, ei și? Suntem cumva colonie, stat sub ocupație? Dacă suntem, să ni se spună cine este ocupantul.
    Dumnezeu să apere România!

Un comentariu:

  1. Excelent articolul sau mai bine l-as numi rezumatul unei realitati traite ,,pas cu pas",de noi toti!Subscriu si eu celor scrise de dumneavoastra si imi pun nadejdea in Bunul Dumnezeu ca o sa ne dea intelepciunea necesara ca sa salvam aceasta tara!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...