sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Domnule Iohannis nu mai puteți fi arbitru, ați ”trântit meciul”!

  Guvernul spune că proiectul de buget este gata , dar pentru a fi înaintat spre aprobare Parlamentului, este nevoie să fie trecut prin CSAT. Prin urmare Premierul Grindeanu vineri a trimis proiectul președintelui urmând ca acesta în cel mai scurt timp să-l dezbată în CSAT pentru a primi un aviz pozitiv , sau negativ. Acest aviz al CSAT este unul consultativ, oare de ce se face atâta tam-tam pe el? De ce Iohannis a dat termen tocmai marți pentru întrunirea CSAT-ului? Nu se puteau întâlni sâmbătă, sau luni, este o chestiune de urgență și securitate națională. Iohannis chiar este așa de orgolios? Bun, admit că guvernul Grindeanu a întârziat cu construirea bugetului cu câteva zile , până la urmă nu este chiar așa ușor să se facă un buget. Iohannis putea să vină în întâmpinarea guvernului și să fii convocat CSAT-ul sâmbătă, până la urmă domnia sa are SPP-ul după el și la sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că și astăzi este Președinte, prin urmare, putea lucra, chiar și șefii de servicii , la salariile uriașe pe care le au puteau veni o zi la serviciu din weekend. Membrii guvernului oricum erau în așteptare. Nu a vrut domnul Președinte, pentru că domnia sa nu face parte din această țară, nu este președintele acestei țării, este un mercenar ajuns pe scaunul de la Cotroceni. Greșește guvernul, învață-l dacă ești mai deștept, nu-l lovi de moarte. Iohannis nu a scăpat prilejul de aș arăta mușchii, rău face. Fiind în război cu guvernul implicit este în război cu țara.
    De pe 11 decembrie , atunci când Iohannis a aflat cu stupoare că PSD-ul a câștigat alegerile într-un mod categoric, a înțeles că nu va mai avea Parlamentul ”său” și nici guvernul ”său”. Pentru un om bolnav de putere cum este K.W.Iohannis aceste lipsuri sunt de neacceptat. Singurul lucru ce-i mai putea alina orgoliul nemăsurat era să declare război PSD, personal lui Liviu Dragnea, pe care îl simte ca pe un dușman personal.
Astfel orice inițiativă luată de Parlament sau de guvern au avut parte de blocaj din partea președintelui Iohannis.
    Domnule Iohannis știu că ați ajuns președinte în România, poate vă doreați să ajungeți în Germania (nu este târziu, am înțeles că aveți și cetățenie germană), nu a fost să fie, dar dacă tot sunteți liderul acestei Țări lucrați în favoarea ei!
Exemplu, că este posibil să mă contrazică cineva:
-Legea eliminării celor 102 taxe, ați plimbat-o pe la CCR, ați retrimis-o Parlamentului, până la urmă ați promulgat-o nu ați avut ce face. De altfel dumneavoastră știați, că așa se va întâmpla, dar nu ați făcut alt ceva decât să vă bateți joc de o lege a PSD și de beneficiarii legii.
-Legea prin care se măreau salariile celor din învățământ și sănătate cu 15%. La fel de mult ați plimbat-o, singurul lucru pe care l-ați reușit a fost acela de a priva acești oameni să beneficieze de mărirea de salariu de la 1 decembrie ajungând să fie mărite salariile abia la 1 februarie.
Exemplele pot continua.
-Să nu uit, lipsa dumneavoastră de la sărbătoarea Unirii Principatelor Române. Am mai scris odată, repet: sângele apă nu se face. Altfel se scria istoria dacă erați român.
-Mi-a plăcut faptul că ați mers în mijlocul manifestanților ca un simplu cetățean, care, dorea să-și exprime indignarea față de anumite măsuri pe care guvernul era pe cale să le ia. Dar am o nelămurire : DE CE AȚI FOST ÎN MIJLOCUL MANIFESTANȚILOR CU PAZĂ SPP? Dacă ați fost cu pază, nu mai erați o persoană particulară, ci președintele României. Cum este posibil ca șeful statului (cum vă place să spuneți, deși nu exista această calitate) să instige populația împotriva guvernului?
Dumneavoastră chiar nu simțiți nimic românește, sau va orbit funcția și PUTEREA?
    Cetățenii simpli pot demonstra, ne-am câștigat acest drept, dar dumneavoastră nu, pentru că Președintele este garantul funcționarii instituților statului . Când Președintele a trecut de o parte, sau alta a baricadei, el nu mai poate arbitra, A TRÂNTIT MECIUL.
    Domnule Iohannis lăsați dracu orgoliul deoparte și să ne apucăm să facem ceva cu Țara noastră (m-aș bucura să fie și a DVS). Guvernul Grindeanu și PSD-ul au un plan ambițios sper să fie și realist, nu mai puneți piedici, ajutați-l iar acolo unde se poticnește să căutați împreună soluții pentru mers mai departe. Toate aceste piedici pe care le puneți acum vor fi contabilizate, iar atunci când ceva nu va merge vă vor fi aruncate-n cap.
     O curiozitate, ați devenit vocal de când la Cotroceni a venit d-na Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) pe post de purtătoare de vorbe, să fie o simplă întâmplare, sau lucrurile sunt ceva mai profunde?
    




Dumnezeu să apere România!

Un comentariu:

  1. NEA IOANE!! SCRIE-TI BRE AMINTIRILE!! NU TE MAI BAGA IN TREBE PE CARE NU LE STII!!!! PARCA AI TRAIT LA TARA SI STII,LA FEL CA SI MINE cum se voTEAZA si CE e VOTUL.....

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...