sâmbătă, 4 februarie 2017

Dumnezeu să apere România de cei care îi vor binele cu forța!

    M-am hotărât, ies în stradă. Jos Guvernul, Jos Parlamentul, sus anarhia, sus dictatura vreau huntă militară, îl vreau pe domnul Iohannis generalisim. Nu , nu am înnebunit, asta înțeleg din ce se întâmplă în stradă și prin țările de aiurea. Iohannis, încă președintele României, plânge cu lacrimi de crocodil prin Malta că în România este anarhie și doar cei 150.000 de români ai lui se luptă cu căpcăunii. Madam Monica Macovei și cu imberbul Cristian își smulg părul din cap în Parlamentul European, pentru că vezi Doamne, în România  democrația a murit și ei nu au bani să-i facă înmormântarea și pomenile cuvenite.
Pe de altă parte ambasadorii străini, sentimentali și miloși plâng la același catafalc al defunctei democrați românești.
    Domnilor ambasadori, sunteți trimișii  în România pentru a reprezenta interesele statelor voastre, nu pentru a ne da nouă lecții, nu de alta dar atât de multe ne-ați învățat că nu prea mai avem nimic în picioare din economia țării. Învățați de la ambasadorii noștri trimiși în țările voastre, dorm în fotoliile diplomatice și nu-i interesează mizeriile pe care le-ați lăsat în urmă pe unde ați trecut. (Irak, Afganistan, Siria, Libia, etc)
De-a lungul istoriei România a avut parte de mulți trădători, de mulți detractori, dar acum când suntem, se spune, într-o eră mult evoluată, nu ne putem comporta ca în evul mediu, mergând cu jalba în proțap pe la puterile străine.
     Domnule Iohannis, aveți dreptate, nu mai sunteți președintele României pentru că dumneavoastră scoateți de sub pulpana prezidențială 18 milioane de români și păstrați 150.000. Luptați, deși sunteți cel mai înalt funcționar al țării, împotriva majorității populației.
Dacă guvernul a dat OU greșită, nu ar fi prima dată,  Curtea Constituțională poate fi sesizată și lucrurile reintră în normalitate.
Bănuiesc că ieșirea în stradă are un alt scop. Personal nu am nimic cu manifestanții suntem un stat viu cu mai multe păreri și cum democrația a învins definitiv la orașe și sate, este dreptul lor să stea unde doresc, prin urmare unii stau în casă și privesc la cei care tremură în stradă, alții stau în stradă și își strigă păsurile.
Vreau să dăm jos actualul guvern, să răsturnăm Parlamentul, unde oricum cei de la USR dau spectacol, nu lucrează, să aducem înapoi pe Cioloș, pe Prună et.co.
În acest fel vom avea un Președinte liniștit, care va putea merge, cu alaiul de mașini și pază SPP, în fiecare sâmbătă la Sibiu să-și petreacă weekend-ul alături de soție. M-a durut sufletul, când am văzut că din cauza guvernului, a fost nevoit să meargă-n piață să încurajeze manifestanți pentru a da guvernul jos, stricându-și astfel bunătatea de sejur de la Sibiu. Rușine Grindeanu! Rușine Dragnea.
Felicitări DNA! Încă odată ai luat  măsurile cele mai bune împotriva  celor  care au atentat la bunăstarea companiilor străine, a mastodonților economici transfrontalieri. Cine i-a pus să mărească salariile minime? Rușine PSD! Rușine Grindeanu! DNA, arestează-i! Nu vrem companii românești, nu vrem bănci românești! Vrem companii multinaționale! Vrem ca profitul pe care-l produc în România multinaționalele să-l ducă în patria mamă, poate așa reușim să ne vorbească de bine ambasadorii străini.
Încă odată, bravo manifestanți! Să nu intrați în casă până ce nu vin la putere tehnocrații lui Cioloș, faceți-l fericit pe W.K.Iohannis, iar dacă nu reușiți, aduceți armata, răsturnați guvernul, proclamați-l dictator pe Her Iohannis.
Dumnezeu să apere România de cei care îi vor binele cu forța!
Acest articol este un pamflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...