miercuri, 22 februarie 2017

Ghinion, Iohannis a mai pierdut o casă


     Iohannis a pierdut o casă, nu, nu a pierdut-o la poker, pentru a fi jucător trebuie să fi subtil, să ai o minte brici, aici nu e cazul. Cineva îmi spune că ar fi donat-o unor tineri săraci care tocmai s-au căsătorit, pentru ca și acești tineri să aibă grijă de el la bătrânețe. Eroare, pentru a face acest gest trebuie să ai sentimente umane în suflet, aici nu se prefigurează.
De fapt lucrurile sunt mult mai prozaice, a pierdut casa într-un mod umilitor, atât pentru el ca individ, ca președinte, dar și pentru noi care suntem conduși de el.
     Instanța de apel Brașov reține în sarcina soților Iohannis faptul că au FOST CUMPĂRĂTORI DE REA CREDINȚĂ. Din curiozitate m-am uitat prin diferite legi să văd ce înseamnă rea credință, am găsit într-un dicționar juridic, citez:„ REA-CREDINŢĂ, incorectitudine, atitudine a unei persoane care săvârşeşte un fapt sau un act contrar legii sau celorlalte norme de convieţuire socială, pe deplin conştientă de caracterul ilicit al conduitei sale”.  Aici ni se explică foarte clar acest lucru.
Faptul că a încasat niște sume de bani prin închirierea acestui imobil, bani pe care va trebui să-i restituie statului, probabil cu dobânzile aferente, este un mizilic pe lângă MIZERIA CEL PUȚIN MORALĂ pe care acest om o lasă în urma sa.
     Purtătorul de stindar anticorupție, Corado Catani al nostru ajuns în cea mai înaltă funcție din stat, nu invită înalții dregători ai țării la ziua Națională a României pe motiv că sunt „penali” .(expresie nefericită folosită de Iohannis, ei fiind doar cercetați penal), același Iohannis se așează în fruntea unei manifestații și condamnă „GAȘCA DE PENALI, DE INFRACTORI” din guvern și Parlament. Omul care, îmbrăcat cu cămașa anticorupție, din înalta tribună a Parlamentului înfierează cu mânie proletară alianța aflată la guvernare. Ei bine, acest om  care a dat cu tifla la tot ce a putut, la numirea candidatului de prim ministru, la semnarea legilor de mărire a salariilor , sau de eliminarea a unor taxe, la semnarea legii bugetului; le-a amânat, le-a contestat și-a bătut joc de toate, el fiind omul curat, nepătat, luminat, a fost catalogat drept NECINSTIT.
     Ei bine domnule Iohannis în popor există un proverb: ”ai dat cu mucii în fasole” (nu folosesc expresia în general, dar prea se potrivește). De fapt cine este acest etnic german ?
Un om care ne spune că: a investit banii în case în timp ce alții îi investeau în copii. Nu mă leg prea mult de acestă chestiune, este alegerea lui. Problema care se pune cu ardoare este: „cum au fost dobândite aceste case„? Explica într-o emisiune că din banii de meditații, așa de mulți bani? S-au plătit impozite pe meditații? De aici s-ar putea vedea exact sumele dobândite din meditații prin cât a plătit impozit, se pare că  impozit nu a plătit niciodată. Un om care scoate din propriile case niște cumpărători de bună credință, îi scoate fără milă, fără omenie.
Ori toate casele au fost dobândite prin „inginerii„ care duc la concluzia urâtă pentru Iohannis de „CUMPĂRĂTOR DE REA CREDINȚĂ„
Conform DEX :REA-CREDÍNȚĂ s. f. Atitudine necorectă, necinstită; perfidie, necinste. ◊ Loc. adj, și adv. De rea-credință = necinstit, incorect, perfid. Atunci ești sau absurd, sau de rea-credință. BARANGA, I. 184.
Cum mai pot, în această situație, să mai cred un cuvânt din cele spuse de Președintele României K.W.Iohannis. Compromiterea domnului Iohannis este definitivă și irevocabilă. Încrederea în justiția din România, pe care o clama Iohannis, s-a rupt în clipa când a contestat hotărârea defenitivă dată de Curtea de Apel Brașov. Nu spun că era nelegală, dar era aproape imorală. Mai ales că domnia sa știa bine cum a dobândit acea casă.
Acțiunile dumneavoastră de forță din ultimul timp, de îngenunchiere a guvernului, Parlamentului și a celorlalte instituții, era un semnal către instanțele de judecată, vedeți că eu sunt șeful. Iată că și în România justiția începe să funcționeze, să nu se sperie, atunci când trebuie să dea o pronunțare, de funcția celui judecat. Procuratura trebuie de urgență, fiind vorba de Președintele României, să-și spună cuvântul printr-o anchetă minuțioasă și ne tendențioasă.
    Cum ai putut domnule să privezi de locuință, să scoți în drum niște oamenii care cumpăraseră acel imobil și care față de dumneata chiar fuseseră cumpărători de bună credință? Unde este omenia în cazul domnului Iohannis? În lăcomia sa, în dorința de putere și de dictatură.
Organele de procuratură trebuie să se sesizeze în acest caz, pentru a face lumină în hățișul acestor matrapazlâcuri cu tranzacții  imobiliare.
Un militant din Sibiu, prietenul M.Albin Marinescu nu a încetat nicio clipă lupta pentru ca amărâții care în anii 90 cumpărase acest imobil să reintre în posesie. Păcat că unii dintre păgubiți între timp a părăsit această lume murdară condusă de oameni cum este Iohannis.
     Într-un singur mod mai poți ieși cu fruntea sus, prin demisie, da, dați-vă demisia domnule Iohannis, arătați lumii că totul nu a fost decât o greșeală pe care dumneavoastră nu prea ați înțeles-o. Eu vă cred, dacă spuneți asta, nici eu nu aș putea ține minte atâtea minciuni câte ați spus dumneavoastră, veți avea câștig de cauză.Adică ziceți așa:„atâtea minciuni am spus cănici eu nu le mai știu pe toate”
     Demisionați și faceți-vă fericit și pe noi odată cu dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...