sâmbătă, 20 mai 2017

Distrugerea României, hotărâtă în laboratoarele străine patronate de Rockefeller, Rothschild,Soros

   Se vorbește despre holocaust, despre moarte evreilor în camerele de gazare. Nu vreau să neg nimic din toate acestea, dar nu ar strica să ne aruncăm ochii asupra celor întâmplate atunci. Materialul este vast, voi face o trecere succintă prin el.
   
Concernul I.G.Farben apărut înaintea primului război mondial și consolidat prin anii 1920  prin absorție a mai multor fabricii de mediacamente, în timpul primului război mondial a produs și furnizat armatei germane un gaz toxic care a dus la moartea a peste 91.000 de persoane și a afectat sănătatea a peste 1.300.000 de alte persoane.
    Al doilea război mondial s-a desfășurat cu tetraetilul de plumb necesar pentru combustibilul avioanelor. Acesta era livrat de firmele americane conduse de Rockefeller atît germanilor cât ți englezilor.
I.G.Farben a cumpărat în 1939 tetraetil de plumb în valoare de 15.000.000 de dolari susținută financiar de banca„Chase” care era deținută de familia Rockefeller.
La finele celui de-al doilea război mondial s-a constatat că în Frankfurt mai erau în picioare neatinse de bombe și nedistruse de soldații americani doar clădirile I.G.Farben, asta datorită ordinelor date de ministrul de război american care era avocatul familiei Rockefeller și care reușise să-l impună lui Roosevelt ca ministru de război. Rockefeller era partenerul de afaceri a lui I.G.Farben.
Gazul furnizat lagărelor de exterminare ZYKLON-B era fabricat de I.G.Farben care știa pentru ce este produs, de altfel au lucrat și la planificarea camerelor de gazare. Mulți dintre conducătorii concernului au fost condamnați în timpul procesului de la Nuremberg.
Conducerea I.G.Farben ca și Rockefeller, Rothscchild, Warburg sau Oppenheimer sunt evrei.
I.G. Farben a fost unul dintre cei mai mari susținători ai lui Hitler, atît material cât și ideologic.
Pe cale de consecință întreb: cine a susținut holocaustul de tristă amintire asupra evreilor ? Răspuns: evreii.
    Ce au făcut mai târziu după 1948, când evreilor li s-a dat un pământ pe care să-și întemeieze un stat după 2000 de ani de pribegie? Evreii au cerut banii pentru morții lor din timpul holocaustului. Pentru evreii omorâți cu gaz produs de alții evrei în mod conștient.Evreii și-au vândut morțiila bucată.
Institutul Elie Wiesel din România nu face altceva decât să ne scoată vinovați de un oarece holocaust petrecut pe pământ românesc. Lucru total neadevărat, se știe că Antonescu(Ion) a salvat mii de evrei de la deportare. Pe de altă parte nimeni nu vorbește de evreii comuniști din Basarabia care în timpul războiului mai precis în 1941-44 au schinjuit și omorât zeci de soldați români și populație civilă de origine română.
    Trebuie să se dovedească că pe teritoriul României  s-a produs holocaust. De ce pe vremea comuniștilor nu se discuta despre acest lucru? Nu exista nici un institut evreisc de studiere a holocaustului. Doar conducătorii pe care i-a avut România în ultimii ani au susținut ideea de holocaust. Dacă spui unui evreu că este jidan deja ai făcut discriminare și ești pasibil de pedeapsă.
Da, s-a produs un holocaust în România dar nu în timpul războiului, ci acum în timp de pace prin distrugerea sistematică a economiei țării prin planuri bine întocmite în laboratoarele secrete ale organizațiilor finanțate de Rockefeller, Rothschild, Soros. Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a devenirii noastre o simplă colonie neasumată de nimeni, dar jefuită de toți.
Da, s-a produs unul din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ , să ajungă în 27 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele. Cu datorii exorbitante la marile bănci mondiale fără ca în țară să se fi construit ceva. Da, s-a produs un holocaust industrial, un exod major al populației din cauza lipsei locurilor de muncă, circa 4.000.000 de oameni muncesc în afara țării. Industria românească distrusă, flota comercială, una dintre cele mai mari din lume, distruse, Căile Ferate cu transport de persoane și de mărfuri distruse odată cu infrastrctura, transportul aerian distrus, agricultura distrusă, armata distrusă, mai avem 20% din capacitatea de luptă a armatei din 1989. Învățământul distrus, sănătatea distrusă. Instituțiile de forță sunt sub control extern ca și alegerea președintelui țării. Legile elaborate de Parlament ( încă mai avem, deși sunt duse lupte puternice pentru desființarea lui), trebuie să primească OK-ul UE și ambasadelor străine. Ambasadorii se comportă pe pământ românesc și cu reprezentații legali ai statului precum trimișii sultanului cu domnii români când erau maziliți. Nu-i plâng pe Iohannis sau peBăsescu când a fost, plâng acest popor care s-a născut din suferință și continuă să trăiască în umilință.
    Nu mai avem nimic, bogățiile subsolului le-am vândut, concesionat, cedat. Pădurile se taie de parcă mâine nu am mai exista, irațional, doar sunt tăiate de firme străine.
Aici e holocaust, în afara unor mici prăvălii de colțul străzii, comerțul este al marilor concerne externe. Există un scandal al alimentelor de proastă calitate care se găsesc pe rafturile magazinelor, așa este, nu ne omoară, dar ne îmbolnăvesc, nu este nici o problemă I.G.FARBEN PRODUCE MEDICAMENTE și alte mari concerne, noi trebuie să cumpărăm și alimentele, iar după consumul lor și medicamentele.
   Cum dracu se numește atacul ăsta de distrugere a României. A contabilizat cineva câți oameni au murit din această cauză?
Doamne, apără-ne Tu! Că noi nu mai putem.
Mulțumesc pentru poză : vocearomilor.ro

4 comentarii:

  1. evrei acum sint sapun lux sau Rexona
    Sa-i ia dracu pe toti imputitii de jidani ca sint toti animale de prada

    RăspundețiȘtergere
  2. citat din protocoalele sionului....,,Totusi, în lumea întreaga, cuvintele LIBERTATE, EGALITATE, FRATERNITATE au adus în rândurile noastre, prin mijlocirea agentilor nostri orbi, legiuni întregi de crestini care ne purtau cu însufletire steagurile. Aceste cuvinte erau pentru ei niste viermi care rodeau prosperitatea tuturora, distrugând peste tot pacea, solidaritatea, stapânind pe dedesubt toate institutiile Statului. Veti vedea din cele ce urmeaza sa va comunicam, caCând am introdus în organismul Statului otrava liberalismului, toata constructia sa politica s-a schimbat; Statele au cazut bolnave de o boala mortala: descompunerea sângelui lor vital si nu ne mai ramâne acum decât sa asteptam sfârsitul agoniei lor. Din liberalism s-au nascut guvernele constitutionale care au înlocuit, pe seama credulitatii crestinilor, autocratia salvatoare cu Constitutia care, dupa cum stiti, nu este altceva decât o scoala de discordii, de neîntelegeri, de discutii, de deosebiri de vederi si de framântari sterpe ale partidelor. Într-un cuvânt aceasta este scoala a tot ce face ca un Stat sa îsi piarda individualitatea si personalitatea. Atât tribuna cât si presa a condamnat pe conducatori la inactivitate si la slabiciune. Ea a facut astfel din ei niste elemente putin necesare, nefolositoare. Prin aceasta se explica usurinta cu care se va realiza rasturnarea lor. aceasta ne-a folosit cel mai mult noua.

    RăspundețiȘtergere
  3. silviu brucan (nume real saul brukner) impreuna cu evreii lui ilici iovanovici iliescu, neulander petre roman, weissman gelu voican voiculescu au realizat evreolutia din `89 cu ajutorul kgb la ordinul b nai b`rith (creatie Rotschild iar soros omul bun (executant) la toate al Rotschilzilor)pentru distrugerea romaniei si au reusit cu brio, cititi ,,Protocoalele sionului, Cucuveaua cu pene rosii etc.ulterior am avut alti presedinti evrei care sa puna in aplicare protocoalele sionului ...cozbici constantinescu, braunovici basescu etc. Valter Roman (tatal lui Petre Roman), ortografiat uneori Walter Roman, născut Ernő Neuländer a militat pentru infiintarea statului independent “Transilvania”. Autor al celebrei sintagme “Dupa noi, vom veni tot noi. Noi nu scriem istoria, noi o cream .Nevasta lui brukner saul (silviu brucan) sidorovici l a condamnat pe ion antonescu iar brucan pe ceausescu deh afacere in familie si cu ,,tribunale ale poporului,,”. Brateș (director tvr)și-a schimbat numele în 1956 din Froim Bernard în Teodor Brateș.Teodor Brateș a lansat din studiourile TVR în decembrie 1989 o serie de apeluri fanteziste cum ar fi „Nu lăsaţi copilaşii să bea apă, să nu-i omorâm cu mâinile noastre!". De la el am aflat că „nişte oameni... oameni... adică nişte elemente iresponsabile, că altfel nu putem să le numim, au început să atace secţiile de Miliţie .In istoria Romaniei au fost doi Boeri ,primul ,Boeru la impuscat pe N Iorga ,al doilea Boeru ,un capitan de parasutisti ( s au cel putin asa era uniforma ) a impuscat pe Ceauşescu ...si amindoi jidani, Scopul actual al Francmasoneriei este să „rezidească templul lui Solomon”, ceea ce înseamnă, vorbind fără metaforă, să restabilească dominaţia lui Israel asupra tuturor națiilor pământului.J. Bidegain (Le Grand Orient de France, Paris, 1905, p. 186. CbpiihAIbanceffi), fost francmason, spune:
    – „Rasa ovreiască, care e organizată secret şi internaţional, a creat asociaţia secretă şi internaţională a Francmasoneriei, în care toate riturile, formulele şi legendele sunt jidoveşti”
    – „Francmasoneria, care este incontestabil de origine ovreiască, este pentru israeliţi un instrument de acţiune şi de luptă, de care se servesc în mod secret Jidovii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Francmasoneria ca să înroleze într-însa oameni care, ne-aparţinând neamului lor, se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”. „ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:„Virgil Magureanu (asztalos nume real), fostul sef al SRI, a declarat la Realitatea TV ca in decembrie 1989 am avut o lovitura de stat militara, reusita partial, si ca aceasta ar fi fost organizata de KGB si CIA. Fostul sef al SRI spune ca datele loviturii de stat se stiau din septembrie ’89.Magureanu spune ca inca din a doua jumatate a anilor ’70 se stia ca succesorul regimului Ceausescu si a lui personal va fi Ion Iliescu si crede ca marginalizarea lui Iliescu din ultima perioada a regimului comunist a fost si din aceasta cauza.
    Despre Revoluţia din decembrie 1989 academicianul Eugen Mihăescu spune că a fost „lovitură de stat”:
    „Nu a fost o Revoluție, ci o lovitură de stat și știu asta pentru că, la sfârșitul verii ’88, Silviu Brucan a locuit în apartamentul meu de la New York. De acolo a vorbit cu Moscova, Londra și Washington. Am fost și eu absorbit, tangențial, de evenimentele preparatorii. „Scrisoarea celor șase” s-a scris în apartamentul meu. Ce s-a văzut la Televiziunea Română „Liberă” a fost o mișcare de figuranți, la propriu, regizată de Sergiu Nicolaescu avându-l ca asistent pe Ion Caramitru, cel care a ordonat „Foc!” asupra Bibliotecii Centrale Universitare”.

    RăspundețiȘtergere
  4. NU au existat lagăre „de exterminare”. Autorul se face ecoul propagandei jidănești a lagărelor de exterminare prin gazare.
    Zikob B nu fost folosit la uciderea jidanilor, ci la deparazitarea îmbrăcăminții pentru uciderea păduchilor și a puricilor, care transmiteau tifosul exantematic. Argumente și documentare găsiți în cartea mea HOLOCAUSTUL - GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”. un rezumat anterior găsiți aici: http://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/43355-holocaustul-gogorita-diabolica.html; expunerea video aici: https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE.

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...