joi, 2 noiembrie 2017

Kovesi demon sau ...

  Interesante poveştile acestea în care se întâlnesc politicienii cu şefii de la SRI, dar şi cu şefa DNA . Aceste întâlniri în care s-ar putea presupune că se aranjează oarece lucruri, că se pune ţara la cale, în sensul rău al cuvântului, se dovedeşte peste timp că lucrurile nu stau chiar aşa.
O întâlnire cu procurorul general al României, sau cu şefa DNA de mai târziu, în fapt aceeaşi persoană, în afara biroului poate lăsa impresia că se aranjează un blat.
Lucrurile nu stau chiar aşa. Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea, nu ştiu ce au discutat şi nici dacă s-a pus problema fraudării alegerilor. Dar ştiu cu precizie că cei doi politicieni prezenţi la acea întâlnire de taină s-au ales cu dosare penale plecate din direcţia, ca să nu spun pixul, Laurei Kovesi.
Ghiţă Sebastian spunea că s-a întâlnit cu şefa DNA în via sa şi că la acele întâlniri a participat şi Victor Ponta. Deasemeni Ghiţă declara că s-a întâlnit cu  Kovesi şi Coldea în casele conspirative ale SRI.
Ei şi? Care este problema? Ghiţă are o căruţă de dosare penale făcute de Kovesi (DNA), Ponta la fel.
Ultima bombă detonată de Ponta, cred că a fost sinucigaşă, Dragnea a tăiat un porc şi a mâncat şoriciul împreună cu Coldea, Kovesi, mai târziu a venit şi Ponta. Rezultat, Dragnea condamnat penal pentru fraudarea referendumului din 2012, plus alte dosare penale.
De aici se desprind mai multe  concluzii: ori Kovesi este incoruptibilă ori strugurii din via lui Ghiţă au fost acrii, iar vinul oţet.
  În ce-l priveşte pe Dragnea, acesta se pare că nu a ştiut să pârlească porcul, şoriciul a ieşit tare, foarte tare, la fel ca obrazul lui Kovesi când spunea că nu s-a întâlnit cu politicieni, altfel, decât în cadru organizat, din cauza şoriciului necomestibil Kovesi a susţinut ca Dragnea să fie condamnat în dosarul referendumului, a şi fost de altfel, deşi probele împotriva lui au fost aproape inexistente. Sigur că L.C.K. are dreptate, ce în via lui Ghiţă, la T4 sau când au sacrificat pe Ghiţă, purcelul Ghiţă, nu s-au organizat din vreme, sau crede cineva că au fost întâlniri intempestive? Ceea ce înseamnă că Codruţa Kovesi a mers în via lui Ghiţă pentru a culege informaţii despre viitorii inculpaţi. Iar porcul lui Dragnea a dus la condamnarea sa.
  Kovesi dacă avea curajul să îşi asume toate aceste întâlniri, nimeni nu îi mai putea reproşa ceva. Faptul că a negat cu vehemenţă şi continuă să nege o face culpabilă, deşi nimeni nu poate spune ce anume a făcut în via lui Ghiţă. Poate a făcut amor ori a băut un pahar cu vin, dar mai departe nimeni nu ne spune ceva care să o încrimineze. Îi plăcea să i se cânte „La chilia-n port” . Şi ce nu are voie?
A, a făcut abuzuri şi dosare la comandă politică, asta este altă discuţie. Încă nu s-a dovedit cine a dat ordinul politic, se bănuie că ar fi T. Băsescu sau Iohannis, sau Klemm, sau dracu ştie cine altcineva. Posibil Putin să-i fii dat ordin să facă dosare la ordin, cum a fost cazul lui Voiculescu, Ruşanu, Rarinca, asta ca să nu mă acuze cineva că sunt filorus.
Una peste alta Kovesi poate fi considerată un demon autentic, unul cu un blazon de prim rang al iadului.
Să recapitulăm, Kovesi merge în vie şi la sindrofii cu Sebastian Ghiţă, apoi îi face dosare penale. Aleargă după Ponta să o desemneze ca şef la DNA după care îi mulţumeşte cu nişte dosare penale fabricate. Mănâncă porcul cu Dragnea după care ajută la condamnarea sa. Merge la ziua lui Onţanu care s-a sărbătorit în sufrageria lui Oprea, după care le face dosare penale.
  Să fie atât de malefică, sau e o păpuşă în mâna cuiva, sau a câtorva potentaţi. Exemplul ar fi ambasadorul SUA care s-a şi grăbit să o decoreze. Sau poate T. Băsescu în jurul căruia a gravitat o bună bucată de vreme şi căruia i-a rămas datoare, a executat multe ordine primite de la el exemplu: dosarul şi condamnarea lui Voiculescu, dosarul împotriva lui Dan Radu Ruşanu care în final a fost achitat pe motiv că nu există fapta. Băsescu e posibil să o ţină şi acum de căpăstru, nu este exclus ca matelotul când a plecat de la Cotroceni să fii adunat date despre ea şi alţi lideri politici sau din magistratură, date care pot fi folosite ca arme împotriva celor vizaţi.
Pentru amatorii de sindrofii alături de Laura Codruţa Koveşi un sfat, atenţie cu ce o serviţi, dacă nu îi place sunteţi în pericol!
  Concluzie: Kovesi va pleca din fruntea DNA când va dori ea, nu când va ordona Toader (de fapt când va propune demiterea ei), Tudorel Toader. Va pleca când se va plictisi, la această oră este cea mai puternică fiinţă din România şi nu se observă la orizont nici un aisberg care să poată avaria nava DNA condusă de Kovesi. De ce sunt mai multe încercări anemice de a o înlătura, de aceea se întăreşte mai mult. Ea creşte pe slăbiciunea celorlalte instituţii ale statului (Parlament, guvern etc).
Cred că este un Hoover cu fustă. Kovesi va pleca odată cu sistemul mafiot şi ticăloşit care a propulsat-o, dar cum nu sunt semnale că acest sistem se va prăbuşi, nici ea nu va fi îndepărtată. La anul va fi modificată legea prin care i se va permite să rămână în fruntea DNA până la adânci bătrâneţi, de ce se va da această lege? Pentru că aşa vor ordona ambasadorul SUA împreună cu femeia de serviciu de la externele SUA Victoria Nuland.
  Când ţara este condusă de un neamţ, SRI-ul de un alt străin, cel puţin ca nume, Klemm se amestecă în treburile interne ale justiţie şi în general încearcă să conducă România, la ce ne putem aştepta?


.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...