joi, 26 aprilie 2018

Ce face domnul Iohannis?


Iohannis se plimbă  cu bicicleta prin Herăstrău cu televiziunile după el.
Iohannis pleacă vinerea la prânz din Bucureşti cu alaiul de maşini din excortă după el, să doarmă acasă  la Sibiu.
Klaus Iohannis se află la schi.
Iohannis se află în Teneriffe.
Iohannis petrece în Miami.
Iohannis joacă tenis.
. Iohannis a...
Cine este Klaus Werner Iohannis? Nu cumva este acest tip plimbăreţ, care a fost ales , din greşeală, Preşedintele României? Şi dacă nu mă înşel ,mintenaş se fac patru ani de când se odihneşte în fotoliul de la Cotroceni?
Nu am auzit în aproape patru ani de mandat că acest Înalt, cel mai înalt, demnitar al statului să fii produs o dudă. În afara faptului că a făcut o opoziţie făţişă şi ostentativă guvernului legitim instalat, nu a produs nimic.
A, da, a mai făcut câteva încălcări ale Constituţiei, dar de la Băsescu încoace nu poţi să te numeşti Preşedintele României dacă nu înghesui într-un colţ Constituţia în scopul violării ei. Şi slavă Domnului a violat-o aşa de tare că se auzeau ţipetele Lidiei Stanciu din grădina Curţii Constituţionale.
Domnul Iohannis, pentru cine nu-l cunoaşte, este acel domn cu geaca roşie care incita manifestanţii din Piaţă în ianuarie 2017 împotriva Parlamentului legitim ales şi a Guvernului legitim instalat.
Domnul Iohannis este acel tip cu rânjet hidos care la întrebările stânjenitoare puse de presă se uită tâmp şi tace .
Domnul Iohannis este acel Preşedinte care nu a făcut vizite în alte ţări cu o grămadă de propuneri în buzunar, prin care să invite investitorii străini în România.
Domnul Iohannis este acel învinuit într-un dosar civil în care a pierdut o casă, pentru că a fost declarat „cumpărător de rea credinţă” reţinându-se în seama lui şi a soţiei ca au folosit acte false şi a făcut uz de fals, aşa scrie în hotărârea dată de judecătorii Tribunalului Braşov. Nu are dosar pentru că procurorii nu s-au aplecat asupra cauzei, iar hotărârea completului este pe o cauză civilă.
Domnul Iohannis este acel profesor de fizică care a reuşit să-şi cumpere un cartier întreg de case, vreo 7 dacă nu greşesc, din salariul de profesor şi din meditaţii. Bravo! Toate astea spre ghinionul profesorilor de lb.română şi matematică, care au rămas săraci lipiţi.
Domnul Iohannis încă se crede adjunctul lui Merkel şi nu Preşedintele României sau care consideră România un land german.
Domnul Iohannis este acel Preşedinte care a ajuns în funcţie nu pentru că era deştept, dar care a devenit deştept imediat după ce a ajuns Preşedinte.
Domnul Iohannis este acel Preşedinte care declara că: „a trebuit să moară oameni pentru ca Ponta să-şi dea demisia” nu a explicat niciodată ce dracu a vrut să spună. Ciudat, poate cineva îl va întreba într-un cadru oficial. Acolo au murit  oameni, încă nu s-a elucidat misterul.
Domnul Iohannis este acel Preşedinte care spune despre Dăncilă că în Israel vorbeşte în numele guvernului, dar în numele cui trebuia să vorbească? În numele Forumului Democrat German? În numele lui vorbeşte Iohannis.
Domnul Iohannis este acel tip care se plimbă prin lume, iar când vine la Cotroceni se odihneşte.
Domnul Iohannis este acel domn, care încasează o căciulă de bani fără să producă o mărgică.
Domnul Iohannis este acel Preşedinte care nu trebuia României, este Preşedintele care, alături de Băsescu trebuie trecuţi la „aşa nu!”.



2 comentarii:

  1. Este Dl GOE ,care nu vrea s-o supere pe MAMITA!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nene, de ce ai scris asta? O fi el tot ce ai scris aici, insa ai uitat ca am avut de ales intre el si Ponta?

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...