joi, 12 aprilie 2018

Ultimul război mondial bate la uşă


   Am citit comentariile lui Trump şi ale purtătoarei de cuvânt a ministerului de externe rus.  Partea rusă şi-a exprimat un punct de vedere faţă de posibilitatea atacării de către forţele NATO a Siriei, sigur a fost destul de tranşant. Trump a venit ca răspuns cu o invitaţie de a se bate în ring cu ruşii: „băi vedeţi că suntem cei mai buni, luaţi de aici!”. O declaraţie atât de categorică şi de în clar dată, încât refuz să cred că a fost a liderului celei mai mari puteri mondiale. Dacă este aşa înseamnă că omenirea se află într-un mare impas. Ringul poate fi războiul planetar pornit din Siria.
Rachete de toate calibrele vor fi trimise  de către americani să atace Siria, fără să ştim cu exactitate dacă guvernul lui Bassad a trimis acele arme chimice.
Avem războiul din Irak când Bush jr. Şi Blair au declarat război lui Sadam pe motiv că avea arme chimice, ştim conflictul , ştim cum s-a finalizat, ştim că cei doi lideri, au ştiut de la începutul confruntării că Irak-ul nu avea arme chimice, au căutat un motiv să distrugă Irak-ul.
Omorârea spionului rus şi condamnarea cu indignare a Rusiei,apoi  expulzarea de diplomaţi ruşi de către UE şi NATO ca presiune faţă de Rusia că şi-a omorât spionul, până la urmă s-a demonstrat că nu Rusia este de vină.
  Acum Siria. Se vor trimite rachete de către umaniştii americani să omoare pe aceia care au lansat armele chimice. Câţi civili nevinovaţi vor muri? Îi pasă cuiva?  Nu-i pasă nimănui. Americanii să facă bine să-i lase pe ruşii în bârlogul lor, să nu-i tot provoace, un război nuclear ar fi distructiv! Masa trativelor, acolo este locul liderilor, nu comportament de smardoi din Harlem. Aici nu este vorba de democraţie şi nici de umanitate, aici este vorba de bani, de armament, de experimentarea armamentului, de etalarea forţei.
  Armatele SUA au făcut destul rău în nordul Africii şi în Orientul Mijlociu, nu a pacificat nimic, nici o ţară, nu a democratizat vreo ţară, au distrus, au ars şi au omorât pe unde au trecut.
O întrebare pentru poporul american care nu ştie ce este ăla război pe teritoriul lor din sec XIX din timpul lui Abraham Licoln, de la războiul de secesiune.
  Domnilor americani au căzut bombe peste mamele, soţiile, copiii voştri aşa cum au căzut pe mamele, copiii, surorile şi părinţii celor din Orientul mijlociu? Bombele trimise de voi, acolo au fost lacrimi şi sânge, ce aţi rezolvat? Nimic! Există democraţie? Nu! Este un continuu război civil între suniţi şi şiiţi, ba mai mult, a mai luat fiinţă şi un stat terorist islamic.
Nu se poate opri războiul? S-au analizat câte victime face Bassad şi câte au adus războiul? Cui îi pasă de democraţia adusă cu tancul, dacă este mort?
Merkel, altă femeie fără copiii, oare de ce suntem conduşi de astfel de oameni? Cei care nu au copii, nu au viitor, lumea moare odată cu ei şi Doamne, câţi asemenea conducători avem!
Merkel impune cote de refugiaţi, nu i-am izgonit noi, nu am bombardat nicio ţară, cine le-a dărâmat casa să le ofere adăpost. Dacă sunt refugiaţi din cauza vitregiilor naturii, cutremure, inundaţii , taifumuri, uragane, etc. să-i ajutăm, altfel, nenorociţii care le-au distrus agoniseala să le asigure adăpost şi hrană. Aşa este moral. Nu te poţi juca de-a Dumnezeu dacă nu poţi fi Dumnezeu până la capăt.
Lumea nu trebuie să fie condusă de nebuni, deşi acum se pare că este!
Dumnezeu în marea Sa milă să apere omenirea!


Un comentariu:

  1. Am fost si suntem un popor de margine,aflat in calea navalitorilor ,au fost din Asia ,acum s-a intors Roata ,rautatile vin din vest .Va spune ceva ....DEVESELU::...?De 28 de ani Romania transformata in COLONIE ,in coasta RUSIEI care este tinta „jandarmului mondial”,pretextul fiind SIRIA .Statele mici ale EUROPEI sunt ,dezarmate ,ingenunchiate ,Rusia este „O FORTA ” SUA ,stapanul nostru o vor ANIHILATA!Chiar daca acest plan nu se va pune in aplicare in viitorul apropiat SFARSITUL E acelasi!Colonia (Romania)este campul de lupta stabilit deja !!TRADATORII AUTOHTONI AU furat destul ptr a putea parasi CORABIA la o adica!!„DOAMNE ..EXISTI!!???

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...