miercuri, 22 august 2018

Un fripturist în PE. Cătălin Ivan


  Am citit pe Facebook că Ivan Cătălin, europarlamentar ,a lansat o petiţie care urmăreşte scoaterea PSD din PES ,Partidul Socialiştilor Europeni, şi din GAPSD, Grupul Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.
De ce mi se pare ciudată această petiţie? Din simplul motiv că Ivan Cătălin este un fripturist, un parvenit şi un profitor.
Să mă explic. Acest domn este de ceva vreme parlamentar european pe bani mulţi, foarte mulţi. Domnul cu pricina nu a ajuns europarlamentar pentru nişte merite deosebite, nu a dat examen, nu a concurat pentru postul de europarlamentar, ci pur şi simplu, partidul, prin liderii săi, au hotărât să-l trimită la Bruxelles. Prin urmare i-au trecut numele pe o listă care urma să fie votată de electorat, lucru care de altfel s-a şi întâmplat. N.B. Mulţi dintre votanţi habar nu aveau că există pe listă un anume Cătălin Ivan. Aşa s-a trezit acest flăcău, membru PSD, parlamentar în PE. Repet, nu are nişte merite deosebite, nu a strălucit în vreun fel. Are o calitate, asta îl va termina, e carierist, a simţit gustul puterii, vrea mai mult, foarte bine, orice membru de partid se viseară Preşedintele României, Prim Ministru, etc. La fel ca şi  soldaţii lui Napoleon, toţi aveau bastonul de mareşal în raniţă, însă cei mai mulţi rămâneau soldaţi.Nu e nimic rău, e dreptul fiecărui membru de partid de a candida pentru orice funcţie, sigur, nu este obligatoriu să câştige, iar dacă nu câştigă înseamnă că EL nu a făcut totul pentru a câştiga şi nu partidul s-a aşezat contra lui.
Dacă un membru de partid sesizează o neregulă comisă de unul dintre lideri, este de datoria lui ca neregula comisă să fie adusă la cunoştinţa forurilor de conducere ale partidului pentru a fi analizată greşeală. Ivan a pus tunurile nu doar pe Dragnea, acesta pe persoană fizică poate încasa orice, ci şi pe PSD ca partid. Ivan nu este altceva decât un frustrat, are orizontul negru, realizează că plin excluderea din PSD ăsta va fi ultimul lui mandat de europarlamentar, singur nu va reuşi. Şi atunci ce face domnul, atacă partidul care l-a făcut om cu mulţi bani, asta drept mulţumire. Cere nici mai mult nici mai puţin decât excluderea PSD din PES şi Grupul Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, atrăgând totodată atenţia celor de la Bruxelles că nu este bine ca România să ia conducerea Consiliului Uniunii Europene, funcţie ce ne revine de drept prin rotaţie. De ce dracu trimitem la Bruxelles toţi  duşmanii ţării? Exemplu: Cătălin Ivan, Monica Macovei, Tokes, Cristian Preda şi încă vreo câţiva. Ăştia într-un stat consolidat, cu democraţie puternică, ar fi fost condamnaţi pentru trădare de ţară.
Cătălin Ivan nu este un rătăcit, înaintea lui au fost alţii care au scuipat unde înainte linseseră. Amintesc pe Meleşcanu care a plecat cu o halcă bună din PDSR şi şi-a format un alt partid născut mort. Mircea Geoană, a fost liderul PSD, a ocupat multe funcţii susţinut fiind de partid, apoi când a pierdut funcţia de lider a atacat partidul. Nu-i corect Geoană, PSD-ul te-a făcut ministru de externe, ambasador în SUA, Preşedintele Senatului. Funcţiile astea nu au căzut din cer, partidul ţi le-a dat, acelaşi partid pe care mai târziu l-ai înjurat.
Victor Ponta, alt lider PSD care a ajuns ministru, prim ministru, datorită încrederii partidului avută în el. După ce a demisionat a început să-şi înjure colegii. Domnule Ponta, eu nu ştiu dacă aveţi dreptate, însă dacă aveţi, sunteţi foarte vinovat. Cum aţi putut să-l sprijiniţi pe Dragnea să ocupe funcţii de mare însemnătate în guvern, a fost vicepremier şi în partid a fost adjunctul dvs.?
Nu înţeleg aceşti oameni, întâi se folosesc de partid şi de oamenii apropiaţi, apoi înjură partidul şi îi demască pe foştii lui colaboratori, descoperind subit, că sunt hoţi. Dacă sunt hoţi, fie aţi furat împreună, fie ei furau şi voi îi acopereţi ceea ce presupune că sunteţi complici.
A înjura partidul care te-a ridicat pe culmi, de multe ori nemeritate, e ca şi cum te-ai răzvrăti împotriva propriilor părinţi, deşi în ziua de azi e la modă.

Un comentariu:

  1. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...