marți, 25 septembrie 2018

Pe 7 octombrie merg la referendum


  Pe data de 7 octombrie urmează să mergem la referendumul privind familia tradiţională.
Voi merge la referendum, voi vota pentru familia tradiţională.
Însă, nu vreau să fiu greşit inţeles, nu am nimic cu celelalte minorităţi sexuale. Nu mă interesează cum fac sex, în ce loc fac, etc. Sigur totul trebuie să respecte limitele bunului simţ în raport cu ceilalţi cetăţeni. Asta este valabil şi pentru heterosexuali.
Dacă legea decide să-i cunune civil, nu mă opun. Dacă preoţii decid să-i cunune, iar nu mă opun. Am văzut că anumiţi preoţi, nu ştiu dacă erau ortodoxi ori catolici, au cununat o femeie cu un câine, un câine cu o căţea, prin urmare pot fi cununaţi şi aceşti oameni. Consider că deviaţile sexuale sunt lăsate tot de la Dumnezeu, mă rog, prin staful lui. Toţi oamenii sunt creaţiile lui Dumnezeu, după cum toate vieţuitoarele sunt creaţiile aceluiaşi Dumnezeu. Nu asta este o problemă pentru mine. Fiecare trăieşte cum vrea, cu singura condiţie de a nu-l deranja pe cel de lângă el, altul decât partenerul (a) său (sa).
Cred că mult mai dăunătoare pentru copii sunt paradele organizate de aceste minorităţi. Nu avem dreptul să alterăm buna creştere a mentalului copiiilor.
Nu avem dreptul să încurajăm şi nici să legiferăm ca minorităţile sexuale să înfieze copii pentru creştere şi educare. Nu că nu ar putea fi buni părinţi, nu pentru că le-ar lipsi afectivitatea. Nimic din toate astea, ci pentru simplul fapt că ar deruta educaţia copiiilor.
Un copil crescut în mijlocul acestei familii, în mod sigur va fi marginalizat de ceilalţi copii. Chiar părinţii lor îi vor îndemna să nu se joace cu un copil provenit dintr-o familie LGBT. Apoi copiii pun întrebări: „cine este tata?”, va întreba într-un cuplu de lesbi, „cine este mama?” va întreba într-un cuplu de homo. Nu ştiu ce răspunsuri vor primi.
Copilul va fi obişnuit ca în dormitor să vadă doi bărbaţi, ori două femei. Aşa va înţelege că trebuie să facă şi el mai târziu. E bine? Nu e bine?
Poate sunt bătrân şi conservator, poate nu înţeleg bine evoluţia lucrurilor. Îmi amintesc că s-a insistat să se scoată religia din şcoli pe nu ştiu ce motive, a fost bine? A fost rău?
În concluzie. Susţin familia tradiţională, la naiba, aşa se perpetuează specia umană, aşa ne înmulţim. Nu cer prigonirea LGBT, cer acceptarea lor. Însă nu doresc ca ei să poată înfia copii.
S-a spus că în familiile tradiţionale sunt violenţe, este adevărat, nu în toate, însă există. La fel există violenţe şi în cuplurile de homo şi lesbi. Unde sunt oameni pot fi acte de violenţă. Familia tradiţională trebuie să dăinuie, e simplu. Nimeni şi nimic nu poate înlocui cuvântul mamă şi tată.
Până la urmă şi homosexualii, ori lesbienele au fost născuţi dintr-un tată şi o mamă, nu din părinte1, părinte 2.


Un comentariu:

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...