marți, 13 noiembrie 2018

Îngenuncherea României


  Domnilor guvernanţi, daţi Olandei ce pretenţii are, să terminăm cu circul pe MCV. Am auzit astăzi un europarlamentar , cred că, după nume este coborâtor direct din vechii daci: Siegrifed de pe  Mureş , zis Mureşan, spunând: decizia PE este foarte bună pentru poporul român. Corect, dacă te numeşti Siegrifed.
Parlamentul European, Comisia Europeană, ambasadele occidentale, nu contenesc cu condamnarea administraţiei de la Bucureşti. România nu a mai fost lăudată pentru legile date, pentru modul în care este administrată economia de pe vremea guvernului Băsescu-Boc. În acei ani semnalele care veneau de la FMI, Comisia Europeană şi Parlamentul European erau de felicitări pentru administraţia Băsescu-Boc.
Aveau motive să ne felicite, se tăiau salarii, s-au împrumutat 20 de miliarde de euro de la FMI şi Comisia Europeană.
Probabil că acelaşi lucru se doreşte şi acum adică: stagnarea creşterii economice, îngheţarea pensiilor şi salariilor la nivelul lui 2011, reducerea salariului minim şi împrumuturi de la FMI, BM, şi Comisia Europeană.
Semnalul trimis în clar de la Bruxelles este:”alianţa de la guvernare trebuie să plece”, este o piedică, nu în calea democraţiei, ci în calea încălecării României de către coloniştii străini.
Multe dintre măsurile luate de guvernarea PSD (în diferite alianţe) din 2012 şi până astăzi au dus la creşterea economică, au stopat împrumuturile de la FMI, BM şi Consiliul Europei, au diminuat TVA, dar cel mai importante şi dureroase măsuri au fost cele de creştere a salariilor minime şi de căutare a corporaţiilor la profit pentru impozitare.
Pentru a putea fi iubiţi de UE, Germania, Olanda, ar trebui ca Iohannis, ori Băsescu să fie Preşedintele României, guvernul să fie condus de Boc ori Cioloş, iar partidul de la guvernare să fie noul PDL, ascuns în PNL, în alianţă cu USR şi PMP.
Rezoluţia PE este dată cu ură împotriva României, este ca o biciuire a sclavului care a îndrăznit să ridice ochii în faţa stăpânului. Nici pe vremea ocupaţiei otomane nu eram aşa de ostracizaţi.
Încotro Românie? Mai avem puţină demnitate? Guvernul să-şi dea demisia şi să predea administrarea ţării direct celor de la Bruxelles, acest îndemn este valabil şi pentru Parlament.
Să ne gândim puţin: orice lege a fost dată de către Parlament, Ordonanţe de către Guvern, au fost contestate de Preşedinte, opoziţie, #rezist, ambasade, Bruxelles, Comisia de la Veneţia. Atunci pentru ce mai plătim o pleiadă de conţopişti şi demnitari?
Rezoluţia MCV  cere nici mai mult , nici mai puţin decât urgentarea unei lovituri de stat, în aşa măsură încât alianţa PSD-ALDE să dispară de la guvernare. Nu contează ce vrea electoratul, contează ce vrea UE.
Încă o dată UE ne-a privit cu dispreţ, a câta oară? Cât timp mai aveţi de gând să staţi pe coji de nucă domnilor din conducerea Ţării?
Cu un Preşedinte precum Iohannis, printr-un accident ajuns Preşedintele României, spun asta pentru că foarte greu un minoritar poate gândi în favoarea majorităţii, care declară ritos că: „PSD-ul a ajuns la guvernare printr-un accident democratic”, nu mai avem cum spera ceva bun. România a trimis în PE o grămadă de defăimători, de vânzători de ţară, pe care nimeni nu-i întreabă de sănătate, deşi organele de cercetare nu ar fi rău să-i caute de gâlci. Cred că a venit timpul unor măsuri radicale prin care să spunem clar lumi întregi ce anume vrem să facem şi cine suntem. Negocierile, discuţiile în genunchi cu apusul sunt dăunătoare.
Faptul că Premierul Dăncilă a avut demnitatea de a le aminti celor de la Bruxelles că România este partener cu drepturi egale cu celelalte state membre, a făcut ca Bruxellul să ne privească cu răutate. Ei erau obişnuiţi ca noi să stăm în genunchi, iar ceilalţi din Comisia Europeană să ne urecheze.
Raportul MCV nu are nimic cu realitatea românească , doar cu distrugerea alianţei PSD-ALDE. Doreşte ca România să fie distrusă total economic şi instituţional.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...