luni, 19 august 2013

Stiri de ultima ora! IX



            Fereasca D-zeu sa fi propus a fi numit ministru in cabinetul Ponta. De un an si ceva decand a picat Guvernul Ungureanu, propunerile Primului Ministru Ponta pentru numiri de ministrii in cabinetul sau se lovesc de diferite invinuiri care vin pe moment, fara ca pana atunci sa se fi stiut ceva, invinuirile vin fie de la ANI, fie de la DNA, ori de la presa aservita politic lui Traian Basescu. Dupa ce sunt retrase numirile, dispar si invinuirile. In urma cu ceva timp a fost facuta o propunere de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru, precaut d-l Basescu la sfatuit pe Ponta sa mai analizeze sa nu se grabeasca cu numirea, lasand sa se inteleaga ca el va semna numirea undeva spre sfarsitul lunii august. Numai este nevoie sa semneze, propunerea va fi retrasa de USL, DNA-ul a cerut Parlamentului avizul pentru cercetarea penala a lui O.Silaghi intr-un dosar de luare de mita de la omul de afaceri Nelu Iordache. Ma asteptam ca Nelu Iordache sa vina cu declaratii de invinuire pentru Anca Boagiu, in sfarsit, incurcate sunt caile domnului.
            Intrebarea care se naste din toata aceasta poveste este : de unde a stiut T. Basescu ca lui O Silaghi urmeaza sa  se intocmeasca dosar penal?  Este TB Mama Omida, ori de cand este prieten cu oameni dintr-o anumita etnie a invatat sa ghiceasca? Daca nici una nici alta nu este valabila, inseamna ca ori el da ordin DNA cui sa faca dosar penal, ori DNA-ul il informeaza cui a facut dosar penal si cere OK-ul. In toate aceste cazuri pozitia d-lui Presedinte este una de manipulator, ce nu are nimic comun cu sarcinile de serviciu ale domniei sale. Inca odata, desi numai era nevoie, a demonstrat ca independenta justitiei este fata de celelalte structuri, insa fata de Presedinte este aservita. Poate ca Silaghi este vinovat, ori poate ca nu este, dar momentul aparitiei dosarului este cusut cu ata alba. Ma doare cand o tara intreaga vede nedreptatile, dar nu ai cui sa spui, la cine sa te plangi. Avea dreptate academicianul Dinu C. Giuresca in articolul sau “Incotro ne indreptam Doamne”? Chiar, incotro ne indreptam?
            Stirea de ultima ora : Daniel Cioaba a anuntat ca nota de plata de la spital este de 20 si ceva de mii de dolari, numai este de 350.000 de dolari, asta dupa ce ceruse guvernului sa-l ajute cu plata spitalizarii din Turcia a lui Florin Cioaba, plata ce ajungea la 350.000 de dolari, Primul Ministru a spus ca nu poate face aceasta plata, culmea atunci cand guvernul a refuzat plata si suma a scazut enorm de mult, imi este mie rusine sa cred ca cineva a vrut sa profite de moartea lui Florin Cioaba, nu cred ca sunt excroci intr-o casa regala, fie ea si tiganeasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...