vineri, 22 martie 2013

Cand Udrea este Cocos


       Mare Conventie, mare, in ceea ce a  mai ramas din PDL,  lupta este la baioneta intre   competitori, de departe se vede ca si castigator Elena Udrea. Cu ocazia acestor alegeri s-a vazut Cocosul din Udrea, bataioasa, cu tupeul mergand pana la indolenta (as putea spune nesimtire, dar incerc sa evit) declarand ritos ca este gata sa umble in tenesi, fara rochita si sutien, demonstrand lumii intregi ca pentru Partid niciun sacrificiu  nu este prea mare. Cand a fost cazul si-a pus poalele in cap pe la diferite televiziuni aparandu-si  mentorul si ideile lui de infometare a poporului, nu trec cu vederea nici marile ei realizari din timpul cat a fost ministru (sper sa vina o zi cand va explica toate acestea dand cu subsemnatul la organele in drept).Ca are in chiriasul din Dealul Cotroceniului un aliat este clar, ca Monica Macovei nu si-a luat tara inapoi (inca o mai cauta pe la Bruxelles), este la fel de clar, ca Blaga nu a fost niciodata un tip alunecos, iar este clar, dar in acelasi timp nu pot sa nu admir forta, determinarea, barbatia, daca vreti Cocosul din Udrea prin tot ce face, prin tot arsenalul de arme folosit, de la seductie pana la mita (oferta de gazduire gratis a celor veniti din provincie, cred ca asa se numeste), numai sa castige alegerile, asta este tinta si in mod sigur o va atinge. Totusi cine este Elena Udrea? O femeie frumoasa ar spune unii cum ar fi Baconschi, ori Primarul care dormea cu poza Lenuti sub perna (bietul onanist). Personal nu o consider o femeie frumoasa, ba este ar sari ca ars vreun fan PDL-ist incercand sa-mi demonstreze ca sanii sunt naturali, ca i-a vazut el odata cand isi schimba sutienul, cum atarnau ajungand aproape de buric. Aici nu-l contrazic  se pare ca are dreptate; nu o consider nici prea desteapta, ba este, tu esti carcotas, aminteste-ti de casa din Mihaileanu, cand in calitate de avocat in numai 10 minute a rezolvat situatia casei in favoarea lui Basescu, nu mai spun ca este si lector universitar (o mai fi?)
In timpul masurilor de austeritate luate de Basescu in vremea guvernarii Boc, Udrea a fost cel mai mare sustinator  al acestor masuri de trista amintire, la ce te poti astepta de la asemenea om? Imi amintesc in campania electorala cum timp de 1 luna de zile a inchiriat un apartament muncitoresc demonstrand ca poate locui la fel ca muritorii de rand, sigur mai dadu-se cu mopul si crosetase in direct la televizor, pentru toate acestea o consider ipocrita, daca nu este ipocrita de ce nu mai locuieste in apartamentul muncitoresc, de ce nu croseteaza ciorapei pentru copiii din orfelinat si mai ales de ce nu da cu mopul printr-un azil de batrani?. Stati, nu imi sariti in cap basistilor, toate acestea le putea face prin voluntariat la sfarsit de saptamana, iar daca in final chiar ii placea atat de mult putea ramane acolo, sigur noi am fi suferit, dar stiind ca tot ce face este  pentru o cauza nobila, ne-am fi inabusit suferinta, totodata am fi salvat si PDL-ul de a incapea pe mana femeii-barbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...