miercuri, 14 martie 2018

Anchetele la plesneală ale DNA, "incoruptibila" Kovesi.


  Că nu mai suntem o ţară cu oameni sănătoşi la cap, am mai spus-o. Partea rea este că nu ne vindecăm, ci continuăm să ne conservăm bolânzirea căpătată.
Suntem fericiţi că am depopulat ţara, că am trimis forţa de muncă departe, peste graniţă, practic  ne-am trimis poporul în exil, l-am surghiunit. O precizare, nu eu am făcut acest lucru, nu noi am făcut posibil pribegia poporului, ci politicienii, indiferent de culoarea politică, noi doar le-am asigurat suportul prin vot. De ce a fost nevoie să alungăm surplusul de forţă de muncă peste graniţă? Simplu, pentru a se putea vinde uzinele, fabricile şi combinatele unor profitori. Profitori au fost şi vânzătorii, în speţă reprezentanţii statului român, dar şi cumpărătorii. Preţul privatizărilor a fost infim, de multe ori mai dădea statul de la el doar să scape de „gaura neagră” cum erau denumite uzinele sau energofagi neprofitabili. În spatele acestor tranzacţii au existat mulţi bani negri daţi de cumpărător pe sub masă vânzătorilor, adică reprezentanţilor  statului. Nimeni nu a avut curiozitatea să ancheteze aceste uriaşe fraude. Procuratura s-au ocupat de can-can-uri politice, nu de anchete adevărate cu trimiteri în judecată şi condamnări pe speţele distrugerii industriei româneşti.
  Chiar şi când, din greşeală, au ajuns cu anchetele în zone fierbinţi, în loc să sape pentru a merge la rădăcina răului, onor instituţiile de anchetă i-au făcut scăpaţi peste graniţă pe posibilii infractori.
  Despre ce se vorbeşte în aceste zile la televizor? Despre Ponta, Coldea, Kovesi, Dragnea şi un biet purceluş sacrificat de nişte fraţi mai mari şi mai bine hrăniţi. Întrebarea care ne va aduce tot prejudiciul pierdut în urma privatizărilor frauduloase este următoarea: „a sacrificat Dragnea porcul?, au mâncat toţi şorici”? Bun, admitem că Dragnea, gospodar cum îl ştiu, cu mustaţă şic şi iubită „trăznet” a înjungheat bietul animal, l-a pârlit pe porc, pe el îl pârleşte acum tovarăşa de chiolhan, l-a spălat fain frumos, apoi au purces să facă pomana porcului. Nu văd nimic rău. A fost Kovesi acolo, a mâncat şorici, nu i-a plăcut, a fost şoricul tare, iar drept răzbunare i-a făcut câteva dosare lui Dragnea să se înveţe minte cum să pârlească porcul.
  Un alt exemplu, Kovesi a fost cu Ponta şi Ghiţă în vie, ei şi? Atât Ponta cât şi Ghiţă au dosare penale, ştiţi de ce? Au fost strugurii acrii, altă dată când inviţi o femeie cu greutate cum este Codruţa să alegi bine momentul, adică strugurii să fie dulci, mustul să curgă, iar pastrama să sfârâie pe grătar pe muzica de ocnă preferabil „La Chilia în port”.
  Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea, nu a recunoscut, dar nu mai contează, a fost, ei şi? Din cauza cafelei pe care a băut-o în sufragerie şi care nu avea aroma şi aciditatea conform stasului, bietul Oprea s-a ales cu dosar penal.
Să mai spună cineva că este coruptă Kovesi! Este noul Eliot Cafea solubilă, parcă aşa se numea detectivul care l-a  priponit pe „Scarface” Al Capone.
  De aici putem deduce că domnii din partidele politice actuale care au distrus economia României nu au supărat-o cu nimic pe doamna Kovesi, altfel era imposibil să nu le facă dosare penale.
Ştiţi ce este cutremurător? Să vezi pe Petre Roman, vopsit ras şi frezat venind să ne dea lecţii de modul în care trebuie să trăim în sărăciei după ce el a tăiat panglica şi a ordonat start jefuirii ţării. Să-l vezi pe Traian Băsescu, plângând că DNA-ul s-a luat de familia lui după ce el a distrus numeroase familii prin măsurile luate cât timp a fost la putere.  Nu vorbesc de flota comercială care nu mai este, aici instanţa a zis că Băsescu nu ştie nimic. Să vezi pe Ponta certându-se cu Antonescu şi Dragnea după ce ani de zile se sărutau cu neruşinare în văzul tuturor.
  Colac peste pupăză îl avem pe Iohannis, acest mut plimbăreţ care este un fel de gâgă pe post de Gică Contra. Un sas în slujba lui Merkel, un străin plătit de români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...