sâmbătă, 31 martie 2018

Din iubire faţă de poporul român Margareta şi surorile au acţionat în judecată statul român pentru ca acesta să le dea despăgubire 1.000.000 de lei


  Margareta Duda şi cele patru surori ale sale: Elena, Sofia, Maria şi Irina  la nici patru luni de la decesul tatălui său, fostul rege al României, a acţionat în judecată statul român, în speţă Ministerul apelor şi pădurilor,  pentru a fi despăgubite cu 1.000.000 de lei pentru că fostul suveran nu a fost lăsat să exploateze fondul forestier din cele 140.000 de ha de pădure din proprietatea privată a regelui.
Faptul că pădurea a rămas intactă nu este nimic rău, poate fi exploatată acum. Mai rău era dacă era lăsat să taie la ras toată pădurea care înseamnă mai mult de 3,5 % din totalul fondului forestier al ţării.
Uluitor de mare suprafaţa de pădure deţinută de fostul rege.
Fetele fostului rege, dornice de bani nemunciţi, cu foamea în gât, nu ştiu de unde să scoată mai mulţi bani pentru folosul propriu. Nu ştiu cine o consiliază pe Margareta Duda, sper că nu Duda, că prost o consiliază!  Nu se putea să apari cu un asemenea proces public când doi fraieri, i-am numit pe Tăriceanu şi Dragnea, se chinuie să dea o lege prin care Margareta să fie ridicată în rang, recunoscută mai mult decât trebuie şi cu alocaţii marii de bani de la bugetul statului.
  Nu poţi să dai unui om  care nu lucrează în favoarea României bani nemunciţi! Să mă explic : Vor să-i dea Margaretei Palatul Elisabeta în concesiune pe 49 de ani. Pentru ce merite? Aici ar intra pe lângă Palat şi întreţinerea lui, dar şi plata a 20 de slugi care ar urma să lucreze în interiorul Palatului.
Deasemeni o îndemnizaţie viageră egală cu a unui fost şef de stat, pe ce criterii? Ca fiică a lui Mihai? Aşa poate cere şi Dragoş Constantinescu după decesul tatălui său, sau Ioana şi Elena Băsescu. Toţi au aceleaşi merite, adică sunt copiii taţilor lor.
  Dacă Margareta Duda ar primi acea îndemnizaţie cât şi Palatul Elisabeta în concesiune ar avea statutul unui asistat social de lux.
ROMÂNIA, DOMNILOR TĂRICEANU ŞI DRAGNEA, NU ÎŞI PERMITE SĂ PLĂTEASCĂ MILOGI! Dacă vreţi să-i plătiţi, sunteţi destul de realizaţi financiar, faceţi-o din propriile voastre averi!
Ce dracu, aţi înnebunit cu toţii!? Vreţi pensii speciale de parlamentari, vreţi pensii speciale pentru o mulţime de categorii profesionale, vreţi să daţi pomeni unor aterizate prinţese pe pământ românesc! Ce rău v-a făcut poporul român pentru ca voi să vă bateţi joc de el? Gândiţi naibii cu capul pentru binele poporului, nu doar pentru interesele voastre meschine!
Treziţi-vă! România nu este a voastră, iar bugetul nu este uzufructul vostru, nu împărţiţi bani după cum vi se năzăre vouă!
Dragnea, de când un partid de stânga este monarhic, de când un partid de stânga nu mai este interesat de aceia care îi exploatează poporul? Monarhul este primul exploatator! Pe Tăriceanu îl înţeleg, el este liberal, nu prea are treabă cu poporul, cât poate să exploateze poporul, pentru ca să le fie bine la câteva sute de patroni!
Apropo fetele fostului rege Mihai, ce avere aţi luat moştenire în urma decesului mamei voastre Anna de Bourbon-Parma? Sunt curios, poate îmi trimite-ţi o notiţă să aflu şi eu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...