duminică, 30 iunie 2013

Unde sunt noii politicieni ?



            Jos Ponta, jos Antonescu, jos Dragnea, jos Constantin, de Basescu numai zic ca pentru mine nu exista, exista pentru CCR, Merkel, Barroso, Macovei si Udrea.
Sa iesim cu toti in strada pe 2 iulie pe 3 iulie samd., apoi ce facem? Cand vrem sa schimbam pe cineva, persoana fizica, partid, un strung, trebuie sa avem o rezerva mai buna decat cea schimbata. Ne aflam in situatia de a nu avea alte forte noi care sa poata prelua conducerea tarii. Sigur ar fi cativa ma gandesc la Pavelescu, cum care Pavelescu? “Ala mic cu capul mare”, nu eu ii spun asa, asta este numele de botez dat lui de Basescu , de asta il pupa in fund pe unde-l vede pe Basescu, nu-i vorba ca-l pupa si cand lipseste, zice ca, nu vrea sa-si piarda antrenamentul, asta este pe persoana fizica, nu ma bag.
Altul este MRU, MRU ala cu vaca kobe, cu alifiile, nu,  nu “este uns cu toate alifiile”se alifiaza asa pentru a deveni mai alunecos, a fost Prim-Ministru vreo cateva zile, ala caruia ii place sa se asculte vorbind, tot nu-l stiti, ala care a fost si prin comitetul central al UTC, ca de nu venea revolutia era mare nomenclaturist acum, ala de certa oamenii ca stau in carciuma in loc sa faca  partie prin nametii aia de 4 metri inaltime, in sfarsit lasa ca-l stiti, a intrat in Parlament prin usa din spate la un loc cu toti pedelistii.
            Cam despre aceste specimene vorbim, sigur mai este un legionar cu funia de usturoi de gat si inca vreo cativa din acelasi aluat.
            De ce nu vin oameni cu pregatire si determinati sa intre in istorie facand cu adevarat ceva pentru tara asta? Personaje din Caragiale avem, chiar ne prisosesc, vreau sa vad oameni care sa nu planga de dragul tarisoari noastre, dar care sa stie sa puna osul la munca numai pentru ca numele lor sa fie scluptat in analele istoriei alaturi de marii eroi ai neamului. Nu mai avem asemenea oameni, ori noi ii mancam inainte de a se naste?
As vrea sa vad oameni de talia Bratienilor, a lui Take Ionescu, PP Carp, chiar si ca Maniu, desi nu era omul actiunii. Sunt convins ca sunt asemenea Oameni, dar din teama, de a nu putea face ce si-ar dori nu ies in fata, sistemul putred, mirosul pestilential din politica romaneasca face ca adevaratii oameni sa stea deoparte. Mi-as dori sa gasim cativa politicieni cinstiti, care sa opereze cu bisturiul legii pentru a curata puroiul infect din sistemul romanesc, sa amputeze unde este cazul, sa elimine fara mila tot ce este atins de cangrena, apoi sa sterilizeze si sa introduca la terapie intensiva intr-un mediu steril sistemul si economia tarii, pana vor incepe sa se insanatoseasca.
            Va dura probabil pana vor apare, cum am putea sa-i determinam sa-si faca simtita prezenta? Nu va fi usor sa convinga populatia, populatie care este satula de promisiuni, de minciuni, de austeritate, de criza, de furturi nepedepsite, de procese care nu se mai termina, de procese cu hotarari ce sunt infirmate la CEDO si Romania pusa sa plateasca despagubiri grele, iar cei ce gresesc sunt promovati in functii, de ministrii ce fura banul public si nimeni nu-i intreaba nimic, de Presedinte ce nu respecta dorinta oamenilor atunci cand l-au demis, de clasa politica imbatranita in rele desi ca medie de varsta este destul de tanara, de presa, care pentru un oscior este in stare sa minta mai mult decat politicienii (daca televiziunile,radiourle, ziarele ar spune ai cui partizani sunt ar fi OK, dar nu poti sa te declare independent si sa critici numai pe unii)
            Am speranta ca acesti oameni sunt, ca ei vor aparea, caci nu se poate ca in Romania sa nu rasara din nou Soarele, pana atunci, ma rog la D-zeu sa-i lumineze pe astia de sunt si sa-i aduca pe cei viitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...